7 Συμβουλές για το πώς να κάνετε καλύτερο σεξ – Πιθανή αποστολή

Συμβουλές για το πώς να κάνετε καλύτερο σεξ

 

Όλοι θέλουν να κάνουν καλύτερο σεξ. Δύσκολα θα συναντήσετε κάποιον που δεν θέλει να βελτιώσει τις δεξιότητές του στην αγάπη. Οι άνθρωποι που έχουν μακροχρόνιες σχέσεις συχνά ανησυχούν ότι δεν αποδίδουν τον καλύτερό τους εαυτό στο κρεβάτι. Η χαμηλή λίμπιντο που προκαλείται από το άγχος συχνά οδηγεί σε προβλήματα, όπως στυτική ή πλήρη σεξουαλική δυσλειτουργία, κατάθλιψη και πρόωρη εκσπερμάτωση. Αλλά ήρθε η ώρα να καθίσετε και να χαλαρώσετε!

Ένα από τα πιο δημοφιλή ντιμπέιτ στην ποπ κουλτούρα έχει προγραμματιστεί έναντι του αυθόρμητου σεξ. Ποιό είναι καλύτερο? Λοιπόν, όπως με κάθε άλλη μορφή οικειότητας, και οι δύο έχουν τα υπέρ και τα κατά τους. Πολλοί πιστεύουν επίσης ότι θα είναι πιο ελκυστικοί αν έχουν πιο αδύνατους και δυνατούς μύες. Υπάρχουν όμως πολλοί τρόποι για να βελτιώσετε την οικειότητα μεταξύ των συντρόφων. Δεν υπάρχει λόγος να έχουμε επεισόδια υψηλής αρτηριακής πίεσης πάνω από αυτό. Περιποιηθείτε τον άλλον σας σε μερικούς υγιεινούς γλυκούς πειρασμούς, διεγείροντάς τον εύκολα. Μην ξεχάσετε να εστιάσετε στο προκαταρκτικό παιχνίδι!

Πολλοί νομίζουν ψευδώς ότι δεν είναι σημαντικό για τους άνδρες. Αλλά αυτό απλά δεν είναι αλήθεια. Το καλό προκαταρκτικό παιχνίδι λειτουργεί για τα σωστά επίπεδα ενθουσιασμού και των δύο συντρόφων. Μπορεί να σας βάλει στο αυλάκι και να σας κάνει να νιώσετε ακόμα μεγαλύτερη ευχαρίστηση κατά τη διάρκεια της ίδιας της πράξης. Μπορείτε να το ενισχύσετε, χρησιμοποιώντας μια ποικιλία οργανικών διαλυμάτων αντρικότητας. Μια καλή επιλογή είναι τα Alfazone – έχουν μια απόλυτα φυσική σύνθεση και εξαιρετική τιμή.

Πώς να κάνετε καλύτερο και πιο συναρπαστικό καλύτερο σεξ; Ποιο είναι καλύτερο – προγραμματισμένη ή αυθόρμητη οικειότητα; Πόσο σημαντικό είναι το προκαταρκτικό παιχνίδι; Ποια είναι τα καλύτερα προϊόντα ενίσχυσης της ισχύος και της αντοχής;

Μάθετε τις 7 καλύτερες συμβουλές για καλύτερο σεξ παρακάτω!

Προγραμματισμένο έναντι αυθόρμητου σεξ – Ποιο είναι πιο συναρπαστικό

Προγραμματισμένο έναντι αυθόρμητου σεξ

Το αυθόρμητο σεξ μπορεί να είναι μια φανταστική εμπειρία και για τους δύο συντρόφους. Μπορείτε να το περιγράψετε, ως έναν οργασμό που επιτυγχάνεται εύκολα μετά από μια έκρηξη πάθους. Σύμφωνα με μια μελέτη σε γερμανικό πανεπιστήμιο, ωστόσο, αυτό είναι ένας πλήρης μύθος. Συχνά εξιδανικεύεται, ως αποτέλεσμα μιας στρεβλής αντίληψης για τα ΜΜΕ.

Αποδεικνύεται ότι το προγραμματισμένο σεξ είναι πολύ πιο ικανοποιητικό από τις τυχαίες συναντήσεις στην κρεβατοκάμαρα. Κανείς δεν λέει πώς πρέπει να σχεδιαστεί, αρκεί οι δύο πλευρές να συμφωνήσουν σε αυτό, λέει ένα επιστημονικό άρθρο, που δημοσιεύτηκε στο «The Journal of Sex Research». Και συνήθως συμβαίνει σε μακροχρόνιες σχέσεις, κάνοντας τους ανθρώπους σε αυτές να αισθάνονται καλά με τη ζωή.

Εάν είστε από εκείνους που πιστεύουν ότι η ευχαρίστηση του καλύτερο σεξ με έναν σύντροφο θα εξασθενίσει με τον καιρό, θα πρέπει να αλλάξετε γρήγορα την άποψή σας. Αντίθετα, τα ζευγάρια που σέβονται την αμοιβαία σεξουαλική επιθυμία και ικανοποίηση μένουν περισσότερο μαζί. Ή πιστεύετε ότι ο σχεδιασμός ενός οικείου προγράμματος αφαιρεί από την πικάντικη αξία του; Το να λαμβάνετε υπόψη τις επιθυμίες σας δείχνει ότι αναζητάτε αποτελεσματικές θεραπείες και κοινή ικανοποίηση. Σημαίνει ότι εκτιμάτε την ποιότητα έναντι της ποσότητας.

Οι ειδικοί της σεξολογίας μας συμβουλεύουν να κάνουμε τα εξής για να βελτιώσουμε τις προγραμματισμένες προσωπικές συνεδρίες σας:

  • Χρησιμοποιήστε τη γλώσσα, ως εργαλείο επικοινωνίας των επιθυμιών σας, πριν πάτε για ύπνο.
  • Δώστε προσοχή στις λεπτομέρειες της ρύθμισης – Μουσική, Ρούχα, Φαγητό και Ποτά.
  • Μην φοβάστε να πειραματιστείτε εάν ο σύντροφός σας συμφωνεί.
  • Αφήστε το προκαταρκτικό παιχνίδι να ανάψει τη σπίθα του πάθους.
  • Έχετε πολλή σωματική επαφή πριν από τη συνεδρία – αγγίγματα, αγκαλιές και χάδια.

Η σημασία του προκαταρκτικού παιχνιδιού για το καλύτερο σεξ

preliminary game

Οι ειδικοί, όπως ο Αμερικανός σεξολόγος David Schnarch, λένε ότι το προκαταρκτικό παιχνίδι είναι πολύ πιο διεγερτικό, οικείο και συνδετικό από την πραγματική σεξουαλική πράξη. Κατά τη διάρκεια του ερωτικού παιχνιδιού, αποκαλυπτόμαστε αληθινά στον σύντροφό μας. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να συγχωνευόμαστε, τόσο σωματικά όσο και πνευματικά. Πολλά προϊόντα που μπορούν να σας βοηθήσουν να νιώσετε καλύτερα συνδεδεμένοι με τον σύντροφό σας. Μπορείτε να δοκιμάσετε να εφαρμόσετε το βιολογικό BlueStone για να ενθουσιαστείτε πλήρως τόσο τον εαυτό σας όσο και τον σύντροφό σας πριν και κατά τη διάρκεια της οικειότητας.

Το προκαταρκτικό παιχνίδι είναι πολύ πολύτιμο στις μακροχρόνιες σχέσεις. Μας αποσπά την προσοχή από το καθημερινό άγχος και μας στέλνει στον κόσμο του αληθινού πάθους. Το προκαταρκτικό παιχνίδι είναι απαραίτητο αν θέλετε να απολαύσετε έντονο σεξ. Όταν εστιάζεις σε αυτό, η απόλαυση αυξάνεται σιγά σιγά και είναι πολύ μεγαλύτερη από μερικά τρυφερά φιλιά και απλά να επιστρέψεις στα βασικά. Αυτός είναι επίσης ένας καλός τρόπος για να κάνετε τον σύντροφό σας να νιώσει ασφάλεια και να εξαλείψετε την πρόωρη εκσπερμάτιση και τη σεξουαλική δυσλειτουργία.

Δείτε πώς μπορείτε να απολαύσετε πραγματικά συναρπαστικά προκαταρκτικά παιχνίδια:

  • Γνωρίστε τις ερωτογενείς ζώνες του συντρόφου σας και δώστε προσοχή σε αυτές.
  • Μην το παίζετε με το βιβλίο – Χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας.
  • Βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε σε ένα ασφαλές και χαλαρό περιβάλλον.

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει 7 συμβουλές για το πώς να κάνετε καλύτερο σεξ στην καθημερινή σας ζωή και στη μακροχρόνια σχέση σας:

#1. Κάντε μασάζ ο ένας στον άλλον – Συγκινητικά θέματα

γυναίκα μασάζ άνδρα

Ένα από τα δημοφιλή σημεία εκκίνησης για μια ζεστή και παθιασμένη βραδιά είναι το αμοιβαίο μασάζ. Μια ποικιλία από συμβουλές για το ερωτικό μασάζ και το ταντρικό μασάζ κερδίζουν δημοτικότητα. Έχει καθιερωθεί ως μια ασφαλής ερωτική τεχνική για την επίτευξη της μέγιστης σεξουαλικής απόλαυσης. Μερικές φορές, το συνηθισμένο κλασικό μασάζ εξασφαλίζει επίσης το ίδιο αποτέλεσμα. Οι σύντροφοι γδύνονται, αγγίζουν ο ένας τον άλλον απαλά, το δέρμα φαγούρα και ο αισθησιασμός ξεκλειδώνεται. Το μασάζ πηγαίνει αργά στις ερωτογενείς ζώνες, μετά από τις οποίες θα είστε σίγουρα έτοιμοι για το μεγάλο Ο. Μπορείτε να κάνετε τα αποτελέσματα ακόμα καλύτερα παίρνοντας τα χάπια Gigant.

#2. Δοκιμάστε μια νέα τοποθεσία

Δοκιμάστε να παίξετε το παιχνίδι αγάπης σε ένα νέο μέρος. Για παράδειγμα – στο δρόμο για το σπίτι, στο αυτοκίνητο, όταν η πόρτα του γκαράζ είναι κλειστή. Ή μόλις μπείτε στο σπίτι, στο διάδρομο, ακριβώς πίσω από την εξώπορτα. Είτε μείνετε στο ίδιο μέρος μετά το προκαταρκτικό παιχνίδι είτε το χρησιμοποιήσετε, ως προθέρμανση, και μετά μετακομίσετε στην κρεβατοκάμαρα ή αλλού – η επιλογή είναι αποκλειστικά δική σας. Ένας πολύ καλός τρόπος για να αποφύγετε οποιαδήποτε πρόωρη εκσπερμάτιση και σεξουαλική δυσλειτουργία είναι να παρατείνετε την ευχαρίστηση με τα βιολογικά Erexol.

#3. Έπεσε, άγγιξε και γίνε αισθησιακός

αισθησιακό άγγιγμα, ζευγάρι φιλιά

Όταν εμπιστεύεστε και αφιερώνεστε πλήρως στις αισθήσεις σας, μπορείτε να νιώσετε κάθε μικρή λεπτομέρεια της αγάπης. Κάθε συναίσθημα και άγγιγμα γίνεται πιο δυνατό και έντονο. Αυτό ισχύει επίσης για τον ήχο, το άρωμα και την αφή. Λοιπόν, σβήστε τα φώτα και αφήστε τις αισθήσεις σας να σας καθοδηγήσουν. Αυτό θα σας τονώσει πολύ. Ένα ακόμη πράγμα που θα εμποτίσει τα πράγματα πριν από το σεξ είναι η τακτική χρήση των χαπιών Erectil.

#4. Δυνάμωσε τη μουσική

Ενεργοποιήστε τη δυνατή μουσική, ώστε να μπορείτε να νιώσετε το μπάσο. Αυτό θα σας βοηθήσει να συγκεντρωθείτε στον ρυθμό της μουσικής και στο σώμα και τη δόνηση του συντρόφου σας. Και οι δύο θα υπάρχετε σε ένα παραθυράκι χρόνου-χώρου, σχεδιασμένο αποκλειστικά για εσάς. Δώστε περισσότερους ερωτικούς τόνους στην εμπειρία, χρησιμοποιώντας το GigantX για να ζεστάνετε τα πράγματα!

#5. Δείξε τη Στοργή σου

Το καλύτερο σεξ μπορεί να ξεκινήσει με μερικές ουσιαστικές χειρονομίες. Για όλους όσους έχουν βρώμικες σκέψεις κατά καιρούς, αυτή είναι μια τέλεια αρχή στην παράδοση. Αλλά επίσης – στη λήψη ερωτικής απόλαυσης. Όταν ξέρετε τι ακριβώς θα ενθουσίαζε τον σύντροφό σας και θα τον ικανοποιούσε, μπορείτε να τον εκπλήξετε με μερικές άμεσες σαγηνευτικές δηλώσεις. Ή μπείτε στον ρόλο του ονείρου. Αυτή η χειρονομία θα έχει αναμφίβολα ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα. Μπορείτε επίσης να βεβαιωθείτε ότι ο σέξι χρόνος δεν θα χαθεί ενισχύοντας την αντοχή και την αρρενωπότητα με τα χάπια ManBuilder.

#6. Παίξτε με τις Ερωγενείς Ζώνες

ερωτογενείς ζώνες

Είναι σημαντικό για κάθε προκαταρκτικό παιχνίδι να γνωρίζεις τις ερωτογενείς ζώνες του συντρόφου σου. Χαζεύετε το λαιμό, τα αυτιά και την κοιλιά. Ωστόσο, μην ξεκινήσετε απευθείας από αυτά στην αρχή του πρελούδιου. Παρατείνετε την πράξη του έρωτα. Πολλές γυναίκες λατρεύουν επίσης όταν ο σύντροφός τους τις φιλάει απαλά στο λαιμό και στα αυτιά γιατί είναι ιδιαίτερα ευαίσθητες στο άγγιγμα. Κάνει όλο το σώμα να φουσκώνει από διέγερση. Στη συνέχεια μπορεί να προχωρήσει στους μαστούς, συμπεριλαμβανομένων των θηλών, της κοιλιάς και του εσωτερικού των μηρών. Κάντε τη διέγερση ακόμα πιο δυνατή με τα χάπια Prostamin Forte.

#7. Βγάλε τα ρούχα σιγά σιγά!

Αντί να σκίζετε γρήγορα ο ένας τα ρούχα του άλλου (κάτι που μερικές φορές είναι αρκετά συναρπαστικό), μπορείτε να βγάλετε με πρόκληση κάθε ρούχο. Φυσικά και ο σύντροφός σας θα πρέπει να κάνει το ίδιο για εσάς. Μπορείτε ακόμη να «χάσετε» μια λεπτομέρεια και να αφήσετε, για παράδειγμα, ψηλοτάκουνα ή σέξι καλτσοδέτες και κάλτσες… Πολλοί ενθουσιάζονται με το να φορούν μόνο ένα ρούχο. Βεβαιωθείτε ότι η στυτική δυσλειτουργία και τα προβλήματα του προστάτη δεν εμποδίζουν το πάθος.

Αγαπήστε τον εαυτό σας, τον σύντροφό σας και το σώμα σας

ευτυχισμένο ζευγάρι, καλύτερο σεξ

Το να έχεις καλή αναπαραγωγική υγεία σημαίνει να φροντίζεις την ψυχολογική, σωματική και συναισθηματική σου ευεξία. Προσπαθήστε να υπενθυμίσετε στον σύντροφό σας να φροντίζει και τα δικά του. Η ανδροπρέπεια και η διέγερση πάνε χέρι-χέρι με την ασφάλεια που νιώθει κανείς σε μια σχέση. Φροντίστε να μιλάτε εκτενώς και να γνωρίζετε ο ένας τον άλλον διανοητικά. Αυτό θα σας βοηθήσει επίσης να μάθετε για τις οικείες φαντασιώσεις του σημαντικού άλλου σας. Και θα είστε πιο επιρρεπείς στο να μοιραστείτε το δικό σας, επίσης. Το κλειδί είναι να αγαπάς τον εαυτό σου. Θα σας διδάξει πώς να αγαπάτε τους άλλους αληθινά!

>>Για περισσότερα ενδιαφέροντα άρθρα, επισκεφτείτε την ενότητα του ιστολογίου μας!<<

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *