Κάψε 500 θερμίδες όσο είσαι στο σπίτι

Κάψε 500 θερμίδες όσο είσαι στο σπίτι

Πολλοί άνθρωποι υποφέρουν από υπέρβαρα, αλλά η πολυάσχολη καθημερινότητά τους και τα πολυάσχολα προγράμματα συχνά δεν τους επιτρέπουν να ασχοληθούν με τον ενεργό αθλητισμό. Ως εκ τούτου, πολλοί από αυτούς αναζητούν εφαρμόσιμες και αποτελεσματικές επιλογές κίνησης σε ένα οικιακό περιβάλλον. Αυτό όχι μόνο εξοικονομεί χρόνο, αλλά και κόστος.

Στις επόμενες παραγράφους, θα δούμε μερικούς από τους πιο δημοφιλείς, χρήσιμους και αποτελεσματικούς τρόπους που θα μπορούσαν να βοηθήσουν να κάψετε περισσότερες από 500 θερμίδες. Οι παραλλαγές είναι διαφορετικές και οι προτεινόμενες ασκήσεις και ενέργειες είναι μόνο μέρος αυτού που θα μπορούσατε να κάνετε για να βελτιώσετε την εμφάνισή σας, να ανυψώσετε τον τόνο σας και να ανακουφίσετε την περιττή ένταση. Για ακόμα πιο γρήγορα εφέ, προσθέστε το Keto Probiotic στην καθημερινότητά σας.

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να κάψετε 500 θερμίδες την ημέρα στο σπίτι από το να κάνετε μια ποικιλία ασκήσεων. Μπορείτε να δοκιμάζετε ένα νέο κάθε μέρα για να προσδιορίσετε ποιο ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και την ικανότητα του σώματός σας. Υπάρχει καρδιο, γιόγκα, περπάτημα, χρήση διαδρόμου και πολλά άλλα! Η πραγματοποίηση πρόσθετων αλλαγών στη διατροφή σας θα σας βοηθήσει επίσης να αποτρέψετε την παχυσαρκία. Πρέπει επίσης να είστε προσεκτικοί. Ένα φλιτζάνι μαύρου καφέ την ημέρα δίνει ενέργεια και ενισχύει τον μεταβολισμό, αλλά 3 ή περισσότεροι μπορεί να είναι επιβλαβείς για την υγεία.

Πώς να κάψετε 500 θερμίδες την ημέρα στο σπίτι; Είναι καλύτερο να κάνετε 30 λεπτά περπάτημα ή να πηδήξετε στον διάδρομο; Μπορεί η γιόγκα να με βοηθήσει να αποκτήσω φόρμα; Ποιες είναι οι σωστές διατροφικές αλλαγές που πρέπει να κάνω; Μπορώ να απαλλαγώ από 500 θερμίδες σε μια ώρα;

Μάθετε πώς να καίτε 500 θερμίδες την ημέρα διαβάζοντας το άρθρο μας!

10 συμβουλές για το πώς να αφαιρέσετε 500 θερμίδες από το μενού σας

10 συμβουλές για το πώς να αφαιρέσετε 500 θερμίδες από το μενού σας

Εδώ είναι 10 ειδικές διατροφικές συμβουλές για το πώς να αφαιρέσετε 500 θερμίδες από το καθημερινό σας μενού:

  1. Πάρτε το σάντουιτς σας σε μορφή σαλάτας. Δύο μεγάλες φέτες ψωμιού με μαγιονέζα μπορούν να προσθέσουν έως και 550 θερμίδες συνολικά – καταναλώστε τις με τη μορφή σαλάτας.
  2. Προτιμήστε τον μαύρο καφέ. Ένα Grande Latte (καφεΐνη με πολύ γάλα) χωρίς προσθήκη ζάχαρης ανέρχεται σε 220 θερμίδες, ενώ ένα φλιτζάνι μαύρος καφές έχει 2. Αν συνήθως πίνετε δύο φλιτζάνια με λίγο γλυκαντικό, εξοικονομείτε, τουλάχιστον, 500 θερμίδες.
  3. Μασήστε πιο αργά. Το να μασάτε κάθε μπουκιά δύο φορές πιο αργά, ως συνήθως, σας επιτρέπει να αισθάνεστε χορτάτοι με λιγότερο φαγητό. Έρευνες δείχνουν ότι μπορείτε να μειώσετε κάθε γεύμα κατά 100 έως 120 θερμίδες – εξαλείφοντας σχεδόν 400 υπερβολικές θερμίδες για την ημέρα – και έτσι να χορτάσετε τον εαυτό σας με λιγότερη τροφή.
  4. Ξεδιψάστε με νερό και λεμόνι αντί για ανθρακούχα ποτά. Θα εξοικονομήσετε σχεδόν 200 θερμίδες για κάθε αναψυκτικό που παραλείπετε και θα κάψετε εύκολα 500 θερμίδες.
  5. Φάτε δείπνο στο σπίτι αντί να βγείτε έξω. Μια μελέτη διαπίστωσε ότι οι άνθρωποι που ετοίμαζαν δείπνο στο σπίτι κατανάλωναν περίπου 140 θερμίδες λιγότερες από εκείνους που συνήθως παρήγγειλαν έξω, δείπνησαν ή ξαναζεστάνανε έτοιμα γεύματα. Φτιάξτε μόνοι σας πρωινό και μεσημεριανό και θα μειώσετε την πρόσληψη θερμίδων.
  6. Φάτε αργά. Η μείωση του ρυθμού των γευμάτων σας θα σας επιτρέψει να τρώτε έως και 300 θερμίδες λιγότερες ανά γεύμα, σύμφωνα με μια μελέτη στο Journal of the American Nutrition & Dietetics Association. Σε μια μέρα, μπορείτε εύκολα να κάψετε 500 θερμίδες στο σπίτι.
  7. Κοιμηθείτε για 7-8 ώρες τη νύχτα. Θα κάψετε, τουλάχιστον, 300 θερμίδες. Έρευνες δείχνουν ότι η στέρηση ύπνου όχι μόνο επιβραδύνει τον μεταβολικό μας ρυθμό αλλά αυξάνει και την όρεξή μας για γλυκά. Μια μελέτη διαπίστωσε ότι οι άνθρωποι που κοιμόντουσαν 4 ώρες τη νύχτα κατανάλωναν 300 περισσότερες θερμίδες από τους ανθρώπους που κοιμόντουσαν 7-8 ώρες. Οι καλά ξεκουρασμένοι άνθρωποι είναι επίσης πολύ πιο πιθανό να ασκηθούν και ακόμη και μια σύντομη προπόνηση μπορεί να εξαλείψει 200 ​​θερμίδες.
  8. Κάψε 500 θερμίδες την ημέρα με γρήγορο περπάτημα. Προσθέτοντας γρήγορο περπάτημα σε μικρές αποστάσεις θα κάψετε έως και 20% περισσότερες θερμίδες—ακόμα και με ταχύτερο ρυθμό. Αυτό σημαίνει ότι ένα περπάτημα 1 ώρας μπορεί εύκολα να κάψει επιπλέον 90 έως 120 θερμίδες. Η έκθεση στον κρύο αέρα βοηθά επίσης κάνοντας το σώμα πιο ευαίσθητο στην ορμόνη λεπτίνη. Οι συμμετέχοντες στη μελέτη που περνούσαν 3 ώρες την ημέρα εκτεθειμένοι στο κρύο έκαψαν 250 επιπλέον θερμίδες.
  9. Φάτε περισσότερα μανιτάρια αντί για κρέας. Οι άνθρωποι που αντικατέστησαν το κόκκινο κρέας με μανιτάρια έφαγαν 444 θερμίδες λιγότερες. Έφαγαν επίσης το ίδιο και ένιωθαν το ίδιο χορτάτοι. Μπορείτε να βελτιώσετε επιπλέον αυτή τη διαδικασία παίρνοντας το Keto Black. Η δράση τους είναι γρήγορη και μιμείται εκείνη της κετοδίαιτας. Η τιμή τους είναι επίσης πολύ φιλική προς την τσέπη στον επίσημο ιστότοπο.
  10. Χρησιμοποιήστε μικρότερα πιάτα. Εάν χρησιμοποιείτε μικρότερα πιάτα, θα φάτε έως και 25% λιγότερο. Αυτό σημαίνει ότι εάν τρώτε περίπου 550 θερμίδες ανά γεύμα, μπορείτε να εξοικονομήσετε περίπου 420 θερμίδες την ημέρα. Το καλύτερο κομμάτι? Δεν θα νιώσετε πιο πεινασμένοι αλλά λιγότερο φουσκωμένοι.

Ασκήσεις γυμναστικής στο σπίτι

Υπάρχουν πολλές βασικές και εξαιρετικά αποτελεσματικές ασκήσεις απόδοσης που δεν χρειάζεται να είστε στο γυμναστήριο ή να έχετε ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα φυσικής κατάστασης. Αυτές οι ασκήσεις είναι ιδανικές για ένα περιβάλλον στο σπίτι, επομένως δεν χρειάζεται να ξοδεύετε χρόνο και πόρους για να τις κάνετε τακτικά για να κάψετε θερμίδες.

Καρδιαγγειακή Άσκηση (Cardio)

Καρδιαγγειακή Άσκηση (Cardio)

Αυτό το είδος άσκησης είναι η βάση της καύσης σκληρών λιπών από το σώμα και έτσι απελευθερώνεται από το υπερβολικό βάρος. Το καλύτερο παράδειγμα έντονης προπόνησης καρδιο περιλαμβάνει το έντονο τρέξιμο ή το περπάτημα με γρήγορο ρυθμό για 5 λεπτά. Μπορείτε να το γυρίσετε στο σπίτι για μέγιστη άνεση και εξοικονόμηση χρόνου, ακόμα και όταν βρίσκεστε στο γραφείο. Σε περίπτωση που προτιμάτε να μην βγείτε έξω ή δεν έχετε αρκετό χρόνο, μπορείτε απλά να κάνετε ένα έντονο χορευτικό στο σαλόνι, συνοδεία της αγαπημένης σας μουσικής.

Ένα άλλο είδος καρδιαγγειακής άσκησης είναι η ποδηλασία και η κολύμβηση. Ανάλογα με την ένταση και τον χρόνο που ξοδεύετε, η χρήση αυτών των ασκήσεων είναι εγγυημένο ότι θα κάψετε τουλάχιστον 200 θερμίδες.

Κάμψεις

Κάμψεις

Τα push-up είναι μια άλλη βασική και πολύ σημαντική σωματική άσκηση που βοηθά όχι μόνο να κάψει τις περιττές θερμίδες, αλλά και να δυναμώσει και να δυναμώσει ολόκληρο το σώμα, με μεγαλύτερη επίδραση στο στήθος και στους τρικέφαλους. Αυτή η άσκηση γίνεται ξαπλωμένη στο στομάχι και τα χέρια και τα πόδια ακουμπούν στο πάτωμα. Στη συνέχεια σηκώνετε το σώμα και το χαμηλώνετε ξανά χωρίς να το αφήνετε να ακουμπήσει στο έδαφος. Η άσκηση πρέπει να εκτελείται με τα πόδια τεντωμένα προς τα πίσω.

Για καλύτερα αποτελέσματα, συνιστάται να κάνετε τουλάχιστον 50 (για γυναίκες) ή 100 (για άνδρες) σκηνικά προσώπου. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το κάνετε αμέσως – μπορείτε να διαιρέσετε τον συνολικό αριθμό των εμφανίσεων σε διαφορετικές σειρές. Ανάμεσά τους μπορείτε να ξεκουραστείτε για περίπου 2-3 ​​λεπτά. Εδώ μπορείτε να δείτε περισσότερες ασκήσεις για σφιχτή κοιλιά.

Κοντόχονδρος

Κοντόχονδρος

Αυτό το είδος άσκησης θεωρείται ως μια από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους καύσης θερμίδων και σύσφιξης ποδιών και γλουτών. Κατά συνέπεια, καλό είναι να τα εντάξετε στο καθημερινό σας πρόγραμμα. Για να ξεκινήσετε, σταθείτε με τα χέρια σας πίσω από το κεφάλι σας. Χαμηλώστε το σώμα σας σαν να πρόκειται να καθίσετε μέχρι να κάνετε γωνία 45° με το πάτωμα. Προσπαθήστε να κρατήσετε την πλάτη σας όρθια.

Συνιστάται να κάνετε μεταξύ 60 και 80 επαναλήψεων για μια προπόνηση, και πάλι, δεν είναι απαραίτητο να το κάνετε αμέσως. Και πάλι, είναι δυνατό να χωρίσετε τις επαναλήψεις σε πολλά σετ.

Επιθέσεις

Επιθέσεις

Η καλύτερη άσκηση που μπορείτε να συνδυάσετε με squats και να εκτελέσετε σε οικιακό περιβάλλον είναι οι περίοδοι. Αυτό είναι ένα είδος άσκησης που επηρεάζει τα πόδια και τους γλουτούς σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Εκτός από το ότι τα συσφίγγει και τα διαμορφώνει, τα κάνει πιο υγιή και ανθεκτικά. Συνιστάται η εκτέλεση 12 επιθέσεων κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Για να ξεκινήσετε, δανειστείτε ένα τέντωμα ίσο με το πλάτος των ώμων.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε επιπλέον βάρη. Πρέπει να τα κρατάτε στα χέρια σας με τις παλάμες σας στους γοφούς σας. Στη συνέχεια κάντε ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός με το δεξί σας πόδι και το αριστερό σας πόδι παραμένει στη θέση του. Λυγίστε και τα δύο γόνατα έτσι ώστε ο δεξιός μηρός να είναι παράλληλος με το πάτωμα. Επιστρέψτε στην αρχική θέση και επαναλάβετε με το αριστερό πόδι.

Πόσες είναι οι 500 θερμίδες στην πραγματικότητα;

Μπορείτε να πάρετε μια ιδέα για το πόσες είναι οι 500 θερμίδες κοιτάζοντας τη σύνθεση ορισμένων δημοφιλών τροφών. Για παράδειγμα, μια φέτα πίτσα πεπερόνι ή 2 χούφτες φιστίκια έχει 250 θερμίδες. Ένα μήλο έχει λιγότερα από 80 και δύο κομμάτια τηγανητό κοτόπουλο είναι περίπου 400. Είναι επίσης χρήσιμο να γνωρίζουμε πόσο καίγεται την ημέρα. Σύμφωνα με την Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ, ένας άνδρας 80 κιλών καίει περίπου 70 θερμίδες καθισμένος σε μια συνάντηση 1 ώρας.

Ορισμένες εφαρμογές για κινητά σάς βοηθούν να μετρήσετε πόσα βήματα κάνετε την ημέρα και την ποσότητα της καμένης ενέργειας. Φυσικά, μπορείτε πάντα να κάψετε 500 θερμίδες την ημέρα στο σπίτι παίρνοντας τις σταγόνες W-Loss. Η σύνθεσή τους είναι γεμάτη υγιεινά συστατικά, όπως η παπάγια, το πράσινο τσάι και η βιταμίνη Β6 που θα κάνουν το σώμα σας να αισθάνεται ενέργεια και τόνωση.

Κάψτε 500 θερμίδες την ημέρα στο σπίτι στο διάδρομο

Κάψτε 500 θερμίδες την ημέρα στο σπίτι στο διάδρομο

Η χρήση του διαδρόμου βοηθά στην επίτευξη καλών αποτελεσμάτων απώλειας βάρους. Το πιο σημαντικό είναι να ακολουθούμε ορισμένους κανόνες όταν ξεκινάμε την προπόνηση. Ο έλεγχος του βάρους σας και η καύση 500 θερμίδων στο σπίτι στον διάδρομο είναι μακροπρόθεσμη δουλειά που απαιτεί ορισμένες προσπάθειες. Μπορείτε να διευκολύνετε αυτή τη διαδικασία και να αποφύγετε τη συμμόρφωση με επικίνδυνες δίαιτες λαμβάνοντας τα σωστά συμπληρώματα διατροφής.

Το να ανεβείτε στον διάδρομο είναι μόνο η αρχή για να καίτε 500 θερμίδες την ημέρα στο σπίτι. Μπορείτε να ξεκινήσετε αργά αλλά να ενισχύετε την ταχύτητα βαδίσματος με κάθε άσκηση που περνάει. Αυτό θα ενισχύσει το μεταβολισμό σας και θα ενισχύσει τις διαδικασίες αποτοξίνωσης και θερμογένεσης. Ετοιμαστείτε να ξεκινήσετε να τρέχετε σε αυτό αργά ή γρήγορα. Μόνο έτσι θα πετύχετε καλά αποτελέσματα απώλειας βάρους.

Το να κάψετε 500 θερμίδες την ημέρα στο σπίτι είναι εύκολο

Ένα καλό πρόγραμμα άσκησης πρέπει πάντα να υποστηρίζεται από μια ισορροπημένη διατροφή. Όσο λιγότερα κακά λίπη και σάκχαρα καταναλώνετε – τόσο καλύτερα θα αισθάνεστε στο σώμα σας. Μην αποθαρρύνεστε αν ξεκινήσετε αργά. Βάλτε τους στόχους σας ψηλά. Είναι καλύτερο να επιτρέψετε στο σώμα σας να συνηθίσει τη διαδικασία. Η λήψη αρκετών υγρών θα σας βοηθήσει επίσης να κάψετε 500 θερμίδες την ημέρα στο σπίτι.

Θερμίδες που καίγονται χωρίς άσκηση

Θερμίδες που καίγονται χωρίς άσκηση

Μια άλλη επιτυχημένη και ευρέως εφαρμοσμένη μέθοδος που βοηθά στην έντονη καύση θερμίδων στο σπίτι σχετίζεται με την εκτέλεση καθημερινών εργασιών. Έτσι, στην πραγματικότητα, πολλοί άνθρωποι καίνε θερμίδες χωρίς να το γνωρίζουν. Κάθε σταγόνα ηλεκτρικής σκούπας, πλύσιμο δαπέδου, πλύσιμο χεριών, σιδέρωμα και σιδέρωμα, απολύμανση σπιτιού είναι μια δραστηριότητα που, εκτός του ότι γίνεται πάντα στο σπίτι, προκαλεί την καύση σοβαρής ποσότητας λίπους και ως εκ τούτου οδηγεί στην αφαίρεση κιλών περίσσεια από το σώμα.

Τέλος, πρέπει να αναφερθεί και η δίαιτα. Δεν είναι απαραίτητο να υποβληθείτε σε βαριές, βασανιστικές και παρατεταμένες δίαιτες για να διατηρήσετε το σώμα σε καλή κατάσταση. Απλώς προσπαθήστε να λαμβάνετε πολλά υγρά (τουλάχιστον 2 λίτρα την ημέρα για να αποφύγετε τις επιπτώσεις της αφυδάτωσης) και αποφύγετε τα λιπαρά τρόφιμα, τα ζυμαρικά και τα γλυκά. Προσέξτε ποιες τροφές συμπεριλαμβάνετε, καθώς κάποιες από αυτές δεν έχουν θέση στη διατροφή σας! Επιπλέον, είναι σημαντικό να μοιράζετε την αποδεκτή ποσότητα φαγητού σε πολλές μερίδες, προσέχοντας να τρώτε λιγότερο, αλλά πιο συχνά. Με αυτόν τον τρόπο θα βελτιστοποιήσετε το μεταβολισμό σας και το σώμα σας θα αρχίσει να καίει περισσότερες θερμίδες την ημέρα. Λιποθυμούν όταν οι υδατάνθρακες είναι φίλοι μας και όταν είναι εχθροί. Και προσέξτε να μην κάνετε δίαιτες επικίνδυνες για την υγεία! Ποντάρετε σε μια υγιεινή διατροφή.

Αν ακολουθήσετε αυτές τις απλές συμβουλές και τις συνδυάσετε με τη σπιτική κίνηση και τις κάψουλες δίαιτας Sirtfood, θα καταφέρετε να κάψετε πάνω από 500 θερμίδες την ημέρα με ευκολία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *