Πώς σας βοηθά η ομάδα Omorphy-Ynea να παραμείνετε ασφαλείς τη στιγμή του Coronavirus;

Αγαπητοί αναγνώστες Omorphy-Ynea,

Σας ευχαριστούμε που περάσατε τον πολύτιμο χρόνο σας μαζί μας. Αυτό σημαίνει πολλά, ειδικά σε μια τέτοια κατάσταση χωρίς προηγούμενο, όπως αυτή που έχει βρεθεί σήμερα στον κόσμο. Από την άνοδο του nov-el coronavirus ή του COVID-19 σε όλο τον κόσμο, η ομάδα μας παρακολουθεί και διασφαλίζει ότι αυτό που διαβάζετε είναι σχετικό και ασφαλές σε τέτοιες απρόβλεπτες συνθήκες. Είναι αρκετά ενδιαφέρον ότι η ομάδα μας φρόντισε για εμάς, καθώς και για τα αγαπημένα μας πρόσωπα, καθιερώνοντας μια πολιτική εργασίας από το σπίτι πριν ακόμα ήταν απαραίτητη. Είμαστε υπερήφανοι για αυτό και πιστεύουμε ότι θα μας βοηθήσει να επιλύσουμε την κατάσταση λίγο πιο γρήγορα.

Συνήθως, θα σας συνιστούσαμε μερικές ιδέες για το πώς να κοιμηθείτε καλά ή να αποκτήσετε μια καλύτερη κατάσταση. Αυτό είναι ακόμα σημαντικό, αλλά νέα θέματα έχουν κυριαρχήσει στο μυαλό κάποιου. Όλα σχετίζονται με το COVID-19 και παραμένουν ασφαλείς. Αυτό πρέπει να αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα όχι μόνο για εμάς, τους αναγνώστες μας, αλλά και για όλους σε όλο τον κόσμο. Η ομάδα μας έχει συγκεντρώσει μερικές χρήσιμες πληροφορίες για άτομα όλων των ηλικιών. Εδώ είναι αυτό που η ομάδα μας πίστευε ότι θα ήταν τα κορυφαία 3 συμβουλές που πρέπει να κάνει ο καθένας:

  • Περιορίστε τις επαφές σας και εξασκήστε κοινωνικές αποστάσεις. Εάν πρέπει να παραμείνετε στην ουρά στο σούπερ μάρκετ, η απόσταση είναι ο καλύτερος φίλος σας. Προστατέψτε τους ηλικιωμένους.
  • Μείνετε σπίτι αλλά κάντε κάποια άσκηση. Λοιπόν, συνιστούμε επίσης να τρώτε τόσο υγιεινή όσο και εφικτή. Μερικοί άνθρωποι μπορεί να αισθάνονται άγχος και να αναζητούν απεριόριστες ποσότητες πρόχειρου φαγητού. Παρακαλώ, μην είστε ένας από αυτούς. Η άσκηση θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τη φόρμα σας κατά τη διάρκεια της καραντίνας και επίσης θα απελευθερώσετε κάποιες ορμόνες ευτυχίας για να αισθανθείτε καλά. Γνωρίζουμε ότι μπορεί να είναι οδυνηρό αλλά αξίζει τον κόπο.
  • Δημιουργήστε το δικό σας μικρό γραφείο. Η εργασία από το σπίτι μπορεί να είναι μια πρόκληση για πολλούς. Με τα παιδιά και τα σκυλιά να τρέχουν, οι περισπασμοί θα είναι εκεί. Ορίστε λοιπόν τη δική σας πολιτική οικιακού γραφείου, επικοινωνήστε με την οικογένειά σας έτσι ώστε όλοι να είναι ευτυχείς.

Ποια μέτρα λάβαμε για να κάνουμε τους αναγνώστες μας να αισθάνονται ασφαλείς;

Όλοι γνωρίζουμε ότι σε τέτοιες απρόβλεπτες συνθήκες, ακόμη και τα πιο ήρεμα άτομα μπορούν να υποχωρήσουν στον πανικό και στο άγχος. Όσο όμως ασκούμε κοινωνική απόσταση και διατηρούμε ηρεμία, όλα θα επιστρέψουν στο φυσιολογικό σύντομα. Η ομάδα μας παρακολουθεί στενά την ανάπτυξη όλων των ιστοριών γύρω από τον κοραναϊό και θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για το τι κάναμε προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι οι αναγνώστες μας αισθάνονται καλά και ασφαλείς. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ήμασταν από τους πρώτους που λάβαμε τέτοια μέτρα.

  • Έχουμε κυκλοφορήσει διάφορα εκπαιδευτικά άρθρα για σχετικά θέματα. Για παράδειγμα, τα 9 τρόφιμα που πρέπει να τρώμε για ενεργό ενίσχυση της ανοσίας.
  • Η ομάδα μας συνέχισε τις κυκλοφορίες νέων προϊόντων με οργανικές φόρμουλες που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν. Μπορούν όλοι να παραγγελθούν μέσω των επίσημων ιστότοπων τους. Έχουμε επίσης ελέγξει εάν προσφέρουν παράδοση χωρίς επαφή, κάτι που μπορούμε να πούμε ότι ισχύει για όλες τις παραδόσεις σήμερα.
  • Παρακολουθούμε στενά τα σχόλια, τις σκέψεις και τις απόψεις των χρηστών και των αναγνωστών κάθε μέρα. Τα περισσότερα από αυτά σχετίζονται με νέες οικιακές λύσεις για την ασφάλεια και την υγιεινή, όπως ένα απολυμαντικό χεριών DIY. Πολλοί προτείνουν ότι το τζελ Αλόης Βέρα είναι μια καλή φυσική εναλλακτική λύση για χρήση κατά την προετοιμασία τους.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας σε περίπτωση που προκύψουν περαιτέρω απορίες. Μείνε υγιείς!

Καλύτερος,
Η ομάδα Omorphy-Ynea