Σχετικά με εμάς

Ομορφιά και υγεία μέσα μας!

Ομορφιά και υγεία μέσα μας!

Το Omorphy-Ynea.com είναι μια ψηφιακή πύλη πληροφοριών και εκπαίδευσης, της οποίας ο κύριος σκοπός είναι να παρουσιάσει ενημερωτικό υλικό και κριτικές προϊόντων. Αφορούν τα ακόλουθα θέματα που περιλαμβάνονται στον τομέα του φιλικού προς το περιβάλλον τρόπου ζωής και μεθόδων για επιρροές στον φυσικό τρόπο ζωής:

Ομορφιά: Η αισθητική είναι σημαντική με κάθε τρόπο. Όλοι θέλουν να απολαμβάνουν απαλό και απαλό δέρμα στο πρόσωπο και ολόκληρο το σώμα. Επίσης, τρέφει τα μαλλιά σας έτσι ώστε τα μαλλιά να είναι ελαστικά και ενυδατωμένα σωστά

Υγεία: Δεν υπάρχει άτομο που δεν θέλει να απολαύσει καλή ζωτικότητα και ελευθερία κινήσεων. Και αυτό επιτυγχάνεται μέσω ενός υγιούς τρόπου ζωής και ακούγοντας τις ατομικές ανάγκες του σώματος.

Απώλεια βάρους: Η μεταβολική δραστηριότητα και το αίσθημα κορεσμού μπορούν επίσης να αποτελέσουν αντικείμενο στοχευμένης έκθεσης μέσω της φυσικής διατροφής και της τακτικής άσκησης.

Αποτοξίνωση: Η ύπαρξη σε ένα γρήγορο αστικό περιβάλλον εκθέτει το σώμα μας σε έναν συνεχή βομβαρδισμό ελεύθερων ριζών και σωματιδίων λεπτής σκόνης. Η ποιότητα των τροφίμων στα καταστήματα μπορεί συνήθως να αμφισβητηθεί. Βακτήρια και τοξίνες που είναι επικίνδυνα για το γαστρεντερικό σωλήνα συχνά αναπτύσσονται σε αυτά. Κάθε οργανισμός πρέπει να καθαρίζει το ήπαρ από καιρό σε καιρό.

Οικειότητα: Οι ρομαντικές σχέσεις μεταξύ των φύλων έχουν ενθουσιάσει τον άνθρωπο από την αρχή της ύπαρξής του. Υπάρχουν πολλοί φυσικοί τρόποι για να επηρεάσετε τη λίμπιντο και να ενισχύσετε τη μεταβολική δραστηριότητα που είναι υπεύθυνη για την παροχή αίματος στα όργανα. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν μάθει ακόμα για αυτούς.

Άλλα θέματα που σχετίζονται με τον φυσικό τρόπο ζωής: Ο τρόπος που αισθάνεται το σώμα μπορεί να εξαρτάται από κάθε μέρος αυτού και από το γειτονικό του σύστημα. Καμία πληροφορία δεν είναι περιττή.

Να είσαι όμορφη και υγιής με τη φύση και τα δώρα της – ο στόχος μας!

Omorphy-Ynea

Ο κύριος σκοπός της πύλης πληροφοριών Omorphy-Ynea είναι να παρέχει χρήσιμα άρθρα και κριτικές για βιολογικά καλλυντικά. Η ομάδα μας αποτελείται από πολλούς νέους αλλά έμπειρους και ενθουσιώδεις σύγχρονους αστικούς ανθρώπους. Προσπαθώντας να ζήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα και πλήρως, καταλήξαμε στα ακόλουθα συμπεράσματα:

  1. Η καλή αισθητική εμφάνιση και υγεία επιτυγχάνονται μέσω συμβίωσης φυσικών μεθόδων και εξελίξεων στην επιστήμη.
  2. Η ευτυχία επιτυγχάνεται όταν οι αρχές της σύγχρονης κοινωνίας συνδυάζονται με καλές πρακτικές και παραδόσεις.
  3. Το ολοκληρωμένο άτομο είναι αυτός που ενημερώνεται συνεχώς και εργάζεται για τον εαυτό του.

Καθένα από τα μέλη της συντακτικής ομάδας του Omorphy-Ynea εκπαιδεύεται συνεχώς σε διάφορα θέματα. Μπαίνουν στον τομέα του φιλικού προς το περιβάλλον τρόπου ζωής. Είμαστε επιστήμονες, συγγραφείς, διατροφολόγοι και πολιτισμολόγοι. Επιπλέον, έχουμε ήδη δημιουργήσει προσωπικότητες με οικογένεια και φίλους. Υπάρχει όμως και ένα περίεργο παιδί που ζει σε εμάς. Και δεν θέλει να σταματήσει να βλέπει τον κόσμο με ευκολία, έκπληξη και δίψα για γνώση.

Προσπαθούμε να ανακαλύψουμε τα φυσικά θαύματα της Μητέρας Φύσης και να μάθουμε την πραγματική τους εφαρμογή μέσω των μεθόδων βιολογίας, τεχνολογίας, κοσμετολογίας και διατροφής. Και μετά να μοιραστούμε αυτά που μάθαμε μαζί σας – τους καταναλωτές!

Για να μπορούμε όλοι μαζί να χτίσουμε ένα πιο όμορφο και υγιές αύριο!

Ακολουθούν μερικές ακόμη λεπτομέρειες για καθέναν από εμάς:

Aphrodite Dimitriou, 44 – Συντάκτης και συντάκτης:

Aphrodite DimitriouΗ διαρκώς χαμογελαστή Αφροδίτη έχει ήδη πτυχίο στην Κινεσιθεραπευτή από το Ιατρικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχοντας καταφέρει να βοηθήσει πολλούς να αισθανθούν την πλήρη ελευθερία κινήσεων και να βιώσουν τις δυνατότητες του σώματός τους, σήμερα είναι επίσης μητέρα. Εκτός από το δύσκολο έργο της ανατροφής της κόρης της, επέκτεινε περαιτέρω τις γνώσεις της εγγράφοντας στα Ιατρικά Καλλυντικά. Και πάλι στο MU – Αθήνα! Η Αφροδίτη υπήρξε εδώ και πολύ καιρό συντελεστής σε πολλές δημοσιεύσεις υγείας Στον ελεύθερο χρόνο του λατρεύει τους περιπάτους στη φύση, τα ταξίδια σε νέα και άγνωστα μέρη στην Ελλάδα, καλό κρασί και θέατρο!

Sofronio Papadopoulos, 29 ετών – Συντάκτης Ομορφιά, Υγεία και Απώλεια βάρους και Συγγραφέας

Sofronio PapadopoulosΤο Sofronio είναι το άτακτο αγόρι της ομάδας που του αρέσει να μας ενημερώνει για τις νέες τάσεις στον τομέα της διατροφής και των βιοκαλλυντικών. Μπορούμε με υπερηφάνεια να πούμε ότι πριν από λίγα χρόνια κατάφερε να ολοκληρώσει το πρόγραμμα πτυχίου στην Ιστορία της Τέχνης και στη Διαχείριση Τέχνης στο Νέο Ελληνικό Πανεπιστήμιο. Έχει επίσης εργαστεί στον τομέα της διαχείρισης της υγείας. Τηρεί τις αρχές του αυστηρού επαγγελματισμού και της ασυμβίβαστης τιμιότητας. Είναι γνώστης του κινηματογράφου, της τέχνης και λατρεύει να περιοδεύει σε γκαλερί τέχνης σε όλο τον κόσμο!

Panphila Stavros, 23 ετών – Συντάκτης της “Αποτοξίνωσης”, “Εσωτερικότητα”, “Άλλοι” και Συγγραφέας

Panphila StavrosΟ Panphila είναι αυτός που φέρνει μια πινελιά χρώματος και περιπέτειας στην συντακτική μας ομάδα. Αν και είναι μια τρέλα, αυτή τη στιγμή ολοκληρώνει το πτυχίο της στο “Τυπογραφία και πρακτορεία δημοσιογραφία” στη Σχολή Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου της Σόφιας Kliment Ohridski ». Είναι blogger με επαγγέλματα, αλλά έχει επίσης πολυετή εμπειρία ως συγγραφέας σε μεγάλα ψηφιακά και έντυπα μέσα. Όταν δεν ασχολείται με την έρευνα πληροφοριών και γεγονότων σχετικά με τις φυσικές μεθόδους έκθεσης στο σώμα, θα την βρείτε με ένα φλιτζάνι καφέ και ένα βιβλίο. Τα χόμπι της περιλαμβάνουν τα πάντα στον τομέα των κόμικς και της επιστημονικής φαντασίας.

Η ομορφιά και η υγεία προέρχονται από μέσα!

Η ομάδα μας θα δεχτεί ευχαρίστως όλες τις ερωτήσεις σχετικά με τα θέματα για τα οποία γράφουμε και δημοσιεύουμε το υλικό μας. Μην ντρέπεστε να μας καλέσετε και να γράψετε για όλες τις ερωτήσεις που σας ενδιαφέρουν. Μπορείτε να το κάνετε μέσω των πληροφοριών που παρέχονται στην ενότητα Επαφές.

Θυμηθείτε ότι ο τρόπος που κοιτάζουμε είναι η εξωτερική αντανάκλαση του εσωτερικού μας εαυτού!

Σας προσφέρουμε διάφορα άρθρα συγγραφέα που σίγουρα θα σας βοηθήσουν από το ιστολόγιό μας: