Πώς συγκεντρώνουμε τις κριτικές προϊόντων μας; – Κάποια επαγγελματική διορατικότητα

Θέλουμε να σας παρουσιάσουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα μας συγκεντρώνει και γράφει τις κριτικές για https://omorphy-ynea.com/. Μάθετε αναλυτικά τα βήματα, τις μεθόδους και τους στόχους που ακολουθούμε όταν ερευνούμε ένα προϊόν ή ένα άρθρο ιστολογίου.

Αναθεώρηση Οδηγιών & Μέθοδος Έρευνας

Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε μια ποικιλία από υψηλής ποιότητας και καλά ερευνημένα κριτικές και άρθρα. Για να μπορέσετε να σχηματίσετε μια καλύτερη γνώμη για το προϊόν που ψάχνετε. Για να γίνει αυτό, προσφέρουμε αποκλειστικές πληροφορίες για ένα ευρύ φάσμα λύσεων ευεξίας και συμβουλές για την υγεία και την ομορφιά. Σχετίζονται με τομείς, όπως η φροντίδα του δέρματος, η υγεία, το φαγητό, ο αθλητισμός, η απώλεια βάρους, η αγάπη, τα ζώα, η μόδα και πολλά άλλα.

Από την κυκλοφορία μας το 2016, έχουμε γράψει και δημοσιεύσει πάνω από 1.000 κριτικές για διάφορα καινοτόμα προϊόντα. Ο κύριος στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια κοινότητα αμερόληπτων απόψεων και συμβουλές υγιεινής διαβίωσης για όλους. Σε τελική ανάλυση, τόσο η φήμη μας όσο και των συνεργατών μας εξαρτώνται από αυτό.

Δεν χρεώνουμε χρήματα για να γράψουμε μια κριτική για ένα προϊόν ή άλλη υπηρεσία που παρέχεται σε αυτόν τον ιστότοπο. Όλα προσφέρονται εντελώς δωρεάν. Επενδύουμε το χρόνο και τα χρήματά μας για να παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες στους χρήστες μας. Τα έσοδά μας προέρχονται από το μάρκετινγκ και τη διαφήμιση συνεργατών. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό, ανατρέξτε στην ενότητα διαφημίσεων.

Ο στόχος της επισκόπησης προϊόντων μας

Στόχος μας είναι να ενημερώσουμε τους αναγνώστες μας για:

  • Μεγάλη ποικιλία νέων και υπαρχόντων προϊόντων ή υπηρεσιών για υγεία, απώλεια βάρους, αποτοξίνωση, οικεία εμπειρία, ισχύ, αγάπη, ομορφιά, δίαιτες, υγιεινή και ασκήσεις.
  • Οι διαφορετικές πτυχές των προϊόντων. Αυτό γίνεται για να βοηθήσουμε τους πελάτες να κατανοήσουν το προϊόν που αξιολογήθηκε. Καθώς και ο σκοπός, η ιστορία, τα χαρακτηριστικά, οι λειτουργίες, τα συστατικά, τα πλεονεκτήματα, τα μειονεκτήματα και η ποιότητά του.
  • Τα άρθρα συντάσσονται, με βάση τις συλλεγόμενες κριτικές, απόψεις, σχόλια, τη φήμη και τη χρήση.
  • Παρουσιάστε τους εναλλακτικές λύσεις ομορφιάς και υγείας, παρόμοιες με αυτές που ενδιαφέρουν τους αναγνώστες μας.
  • Οποιαδήποτε νομική ενέργεια, απάτη, δόλια δραστηριότητα, απόσυρση προϊόντων ή ρυθμιστική δραστηριότητα, που σχετίζεται με πρόγραμμα ή προϊόν.

Νότα Μπένε! Παρέχουμε όλες αυτές τις πληροφορίες εξετάζοντας δεκάδες, εκατοντάδες και μερικές φορές χιλιάδες συστάσεις, που σχετίζονται με το εν λόγω προϊόν ή υπηρεσία!

Κριτήριο αξιολόγησης προϊόντος

Παρακάτω θα βρείτε έναν οδηγό, που περιγράφει τα κριτήρια με τα οποία γράφουμε, επεξεργαζόμαστε και δημοσιεύουμε το περιεχόμενό μας. Αυτό είναι απλώς ένα σύνολο οδηγιών και μπορεί να διαφέρει, ανάλογα με τη μέθοδο έρευνας, τον τύπο του προϊόντος και το στυλ γραφής.

#1. Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Η ενότητα «Τι είναι η ενότητα και πώς λειτουργεί» παρέχει βασικές πληροφορίες για τα προϊόντα. Αυτό συνήθως περιλαμβάνει – όνομα προϊόντος, όνομα κατασκευαστή, επίσημο ιστότοπο, συστατικά και οδηγίες χρήσης. Οι πελάτες μπορούν επίσης να ενημερωθούν για τη δράση και το σκοπό, τις παρενέργειες και την τιμή του σε διάφορες χώρες.

#2. Περιγραφή, Οφέλη και Πλεονεκτήματα

Η ενότητα «Πλεονεκτήματα και Πλεονεκτήματα» σας δίνει μια πιο λεπτομερή περιγραφή του προϊόντος. Αυτό το τμήμα επισκόπησης μιας ανασκόπησης περιγράφει τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά και αποτελέσματα του προϊόντος που δίνει. Βασίζεται στις πληροφορίες που βρίσκονται στον επίσημο ιστότοπο. Ο σκοπός είναι να παρέχει μια εικόνα για τα χαρακτηριστικά, τις ιδιότητες, τη χρήση, τα οφέλη και τα αποτελέσματα.

#3. Απόψεις, Σχόλια & Μαρτυρίες

Αυτή η ενότητα μεταγράφει την εμπειρία των πελατών, σύμφωνα με τις συστάσεις που έχουμε συλλέξει στη μελέτη μας. Λαμβάνονται υπόψη διάφορα σχόλια και κριτικές, που δημοσιεύονται από διαφορετικούς χρήστες για τη δεδομένη λύση ομορφιάς και υγείας. Απλώς προσπαθούμε να αντικατοπτρίσουμε αυτό που σας αρέσει ή δεν σας αρέσει στο προϊόν.

#4. Παρενέργειες & Αντενδείξεις

Η ενότητα «Παρενέργειες και αντενδείξεις» περιλαμβάνει μια λίστα με πιθανές αρνητικές αντιδράσεις που μπορεί να έχει το προϊόν. Αν έχει αναφερθεί κάτι τέτοιο από πελάτες, φυσικά.

#5. Σύνθεση & Συστατικά

Αυτή η ενότητα παρέχει στους πελάτες μια λίστα με τα κύρια συστατικά στη σύνθεση ενός προϊόντος ομορφιάς. Κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να ερευνήσουμε τη δράση τους και τον ακριβή ρόλο τους στη φόρμουλα. Στη συνέχεια, εξηγήστε στους χρήστες πώς μπορούν να επωφεληθούν από αυτά.

#6. Τιμή προϊόντος

Αυτή η ενότητα ενημερώνει τους πελάτες σχετικά με το πού είναι το καλύτερο μέρος για να αγοράσουν το προϊόν. Καθώς και την τιμή και τον τρόπο παραγγελίας, πληρωμής και παράδοσης. Κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να τους προειδοποιήσουμε για πιθανές απάτες που υπάρχουν στον ψηφιακό κόσμο.

#7. συμπέρασμα

Η ενότητα «Συμπέρασμα» παρέχει μια περίληψη που εξαρτάται άμεσα από όλες τις λεπτομέρειες του προϊόντος. Τουλάχιστον, σε αυτά που μπορέσαμε να βρούμε κατά την έρευνά μας, χωρίς να λάβουμε υπόψη την προσωπική μας άποψη. Μοιράζεται επίσης μερικές βασικές συμβουλές για τον τρόπο ζωής που μπορούν να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής σας!

Κριτήριο αναζήτησης και κριτικής

Οι κριτικές και τα άρθρα προέρχονται από μια δυναμική, ενεργητική και με υψηλά κίνητρα ομάδα που συλλέγει και αναλύει πληροφορίες για διάφορα θέματα. Αφορούν κυρίως την αποτοξίνωση, την οικειότητα, την ομορφιά, την ευεξία, την υγεία, την απώλεια βάρους και την άσκηση. Αλλά μπορούμε να τα υπερβούμε και να βουτήξουμε σε νέα θέματα, αν αυτό είναι που ενδιαφέρει τους αναγνώστες μας. Η έρευνά μας διεξάγεται σύμφωνα με αυστηρό και σοβαρό πρωτόκολλο. Προσπαθούμε να αποκτήσουμε μια καλά εδραιωμένη ιδέα για την αξιοπιστία ενός προϊόντος.

Οι βασικοί κανόνες που ακολουθούμε είναι:

  • Λαμβάνουμε υπόψη μόνο τις απόψεις πραγματικών πελατών ή χρηστών και παραμερίζουμε εκείνες που δεν υπόκεινται σε επαλήθευση ή αποτελούν απόπειρα κατάχρησης.
  • Δεν είμαστε προσωπικά προκατειλημμένοι.
  • Δεν θεωρούμε δεδομένες τις πληροφορίες που παρέχονται από τον κατασκευαστή ή τους συνεργάτες του.
  • Δίνουμε προσοχή στον αριθμό των παραπόνων & των επιστροφών προϊόντων.

Πώς εξετάζουμε τα σχόλια των χρηστών

Ο σκοπός κάθε κριτικής είναι να βοηθήσει τους καταναλωτές να κάνουν καλές και ασφαλείς επιλογές όταν αγοράζουν ένα προϊόν υγείας και ομορφιάς. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια κοινότητα χρηστών. Και για να το πετύχουμε αυτό, οι οδηγίες μας για τα σχόλια είναι σαφείς. Θέλουμε ειλικρινείς και χρήσιμες συστάσεις που παρέχουν σαφείς πληροφορίες για κάθε σχετικό θέμα.

Δεν ανεχόμαστε καμία μορφή ρητορικής μίσους, συκοφαντίας, λογοκλοπής, αυτοπροβολής ή παραποίησης. Επιπλέον, διατηρούμε το δικαίωμα να ζητήσουμε αριθμό παραγγελίας κατά την υποβολή σχολίου. Για να μπορέσουμε να επαληθεύσουμε και να επιβεβαιώσουμε ότι ο αναθεωρητής είναι νόμιμος πελάτης.

Δεν δεχόμαστε μηνύματα που είναι υπερβολικά ακραία. Κατανοούμε τον θυμό που μπορεί να προκαλέσει ένα άλυτο ζήτημα, αλλά δεν είμαστε μέρος για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Γι’ αυτό δημοσιεύουμε μόνο ειλικρινείς απόψεις. Εάν η σύσταση δεν ανταποκρίνεται στο προϊόν, εάν δεν είναι απαραίτητη ή εάν περιέχει ευαίσθητες προσωπικές πληροφορίες, διατηρούμε το δικαίωμα να τις αλλάξουμε ή να τις διαγράψουμε.

Για να διασφαλιστεί ότι συνεισφέρουν στην κοινότητα με ουσιαστικό τρόπο, όλες οι απόψεις και τα σχόλια που λαμβάνουμε εξετάζονται μεμονωμένα. Εάν δεν πληρούν κανένα από τα κριτήρια που αναφέρονται παραπάνω, διατηρούμε το δικαίωμα να τα αλλάξουμε ή να τα διαγράψουμε χωρίς προειδοποίηση. Αν και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να αποτρέψουμε τη δημοσίευση τέτοιων σχολίων, είναι ακόμα πιθανό να καταλήξουν στον ιστότοπο. Εάν συναντήσετε μια ακατάλληλη γνώμη σε οποιαδήποτε μορφή, μη διστάσετε να μας ενημερώσετε. Χρησιμοποιήστε τη φόρμα επικοινωνίας μας για να μας επιτρέψετε να διορθώσουμε το σφάλμα.

Για να διατηρήσουμε τη σαφήνεια του νήματος συζήτησης, διατηρούμε έναν ορισμένο αριθμό σχολίων (περίπου 50) για κάθε άρθρο. Διατηρούμε το δικαίωμα να μην δεχόμαστε απόψεις που δεν προσθέτουν κάτι σημαντικό στο συγκεκριμένο θέμα.

Προσοχή! Οι περισσότερες επεξεργασίες σχολίων σχετίζονται με την ορθογραφία, τη γραμματική, τη μορφοποίηση, τις προσβλητικές λέξεις, τη ρητορική μίσους και οτιδήποτε παραβιάζει τους Όρους Χρήσης. Λάβετε υπόψη ότι δεν αλλάζουμε ποτέ το νόημα των σχολίων, ούτε τη βαθμολογία που δίνουν στο προϊόν για το οποίο προορίζονται.

Τελικές Λέξεις

Όλα αυτά τα βήματα είναι χρονοβόρα και αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορούμε να σας προσφέρουμε άρθρα σχετικά με προϊόντα που κυκλοφόρησαν πρόσφατα.

Προσπαθούμε να παρέχουμε υψηλής ποιότητας, σαφή και λεπτομερή άρθρα και κριτικές προϊόντων Παρακαλούμε, σημειώστε ότι όλες οι απόψεις που κοινοποιούνται στον ιστότοπό μας είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς.

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τη δουλειά μας, προτάσεις, σχόλια και συστάσεις – μπορείτε να δείτε τρόπους επικοινωνίας μαζί μας μέσω της ενότητας «Επαφές».

Φέρνουμε στην προσοχή σας μερικές από τις πιο δημοφιλείς συντακτικές μας λειτουργίες από την ενότητα «Ιστολόγιο» μας:

Όραση – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για αυτήν

Λίπος καύση Τρόφιμα – Ποια είναι τα καλύτερα;

Έξι εύκολοι μέθοδοι για αποτοξίνωση του οργανισμού