Αποτοξίνωση Πρόγραμμα

Αποτοξίνωση Πρόγραμμα Θέλετε να υποβληθείτε σε πλήρη αποτοξίνωση του οργανισμού; Επιθυμείτε να καθαρίσετε το σώμα σας από τις τοξίνες; Το μυστικό για να επιτύχετε όλα αυτά κρύβεται στα γνωστά σε όλους φρούτα και λαχανικά. Αυτά είναι εξ ολοκλήρου φυσική μέθοδος για την επίτευξη αρμονίας μεταξύ του πνεύματος και του σώματος.

Οι τοξίνες είναι απόβλητες και επιβλαβείς ουσίες που συσσωρεύονται στο ανθρώπινο σώμα. Μπορούν να διαιρεθούν σε εσωτερικές που προκλήθηκαν από υπερκατανάλωση τροφών, την συσσώρευση νεκρών κυττάρων ή σταδιακά συσσωρευμένες τοξίνες, επιβλαβείς ουσίες, δηλητήρια, που σχηματίστηκαν στο στομάχι, αποθέσεις φαρμάκων, ορυκτά που δεν απορροφήθηκαν καλά και πολλά άλλα.

Αποτοξίνωση - φαγητό, άσκηση και τρόπος ζωής

Τα εξωτερικά παράσιτα σχηματίζονται ως αποτέλεσμα της επίδρασης μιας σειράς παραγόντων στον οργανισμό, ανάμεσα στους οποίους είναι η καθημερινή έκθεση σε καπνό, νέφος, ρυπαρό αέρα κτλ. Αυτές οι τοξίνες συσσωρεύονται στο ανθρώπινο σώμα επειδή η συγκέντρωσή τους γίνεται υπερβολική και τα υπεύθυνα απεκκριτικά όργανα του τύπου των νεφρών, του δέρματος και των πνευμόνων αδυνατούν να τις απομακρύνουν εξ ολοκλήρου και αρκετά γρήγορα.

Να πώς, με μερικές εύκολες για εκτέλεση μεθόδους μπορούμε να βοηθήσουμε το σώμα μας να απαλλαγεί από τις επιβλαβείς για την υγεία μας μικροοργανισμούς και βακτήρια.

Τα καλύτερα βότανα για αποκατάσταση άρθρωσης και αντιφλεγμονώδη φροντίδα

Αποτοξίνωση Πλούσιες σε Βιταμίνες Τροφές

Αποτοξίνωση - Βιταμίνες ΤροφέςΤο πρώτο βήμα πάντα είναι το σπουδαιότερο, και στην περίπτωση αυτή είναι να αλλάζονται οι μη υγιεινές συνήθειες και οι επιλογή των προϊόντων να είναι συγκεντρωμένη στην έξυπνη και ισορροπημένη διατροφή.

Με σκοπό τη γρηγορότερη δυνατόν και αποτελεσματική απελευθέρωση επιβλαβών τοξινών συνιστάται η ένταξη αγκινάρας και σπαραγγιών στην διαιτητική διατροφή και στα καθημερινά γεύματα.

Αυτά συμβάλλουν στη σημαντική βελτίωση των βασικών λειτουργιών των νεφρών, ανάμεσα στις οποίες είναι η επιτυχής αποβολή υγρών από τον οργανισμό δηλ. η έτσι λεγόμενη διούρεση, καθώς και φιλτράρισμα μικροοργανισμών, επιβλαβών και αποβλήτων ουσιών, που μπορούν να έχουν αρνητική επιρροή στον οργανισμό.

Άλλο εξαιρετικά ωφέλιμο λαχανικό είναι το μπρόκολο. Το μπρόκολο έχει υψηλή περιεκτικότητα σε ίνες, καθώς στη σύνθεσή του περιέχονται μερικά εξαιρετικά σημαντικά αντιοξειδωτικά και υψηλή συγκέντρωση της Βιταμίνης C.

Η πρόσληψη εσπεριδοειδών είναι εξαιρετικής σημασίας τόσο για τον επιτυχή καθαρισμό του οργανισμού από τοξίνες και παράσιτα, όσο και για τη διατήρηση της ολικής τόνωσης και της αίσθησης υγείας και ζωτικότητας. Τα πλούσια σε Βιταμίνη C εσπεριδοειδή έχουν όπως λειτουργία φιλτραρίσματος, έτσι και την ικανότητα επιτυχώς να προστατεύουν τα ηπατικά κύτταρα.

Το ρύζι Μπασμάτι είναι εύπεπτο, όπως ο άνηθος, ο οποίος διεγείρει τη φυσική διεργασία της διούρησης. Το σκόρδο δεν είναι μόνο δημοφιλές μέσο δίωξης βαμπίρ στη μυθολογία και στους σημερινούς αστικούς μύθους, αλλά και το πιο τέλειο φυσικό αντιβιοτικό που βοηθά στην πλήρη αποτοξίνωση του οργανισμού.

Τα τσάι από τζίντζερ, πικραλίδα και αλόη βέρα επίσης αποδείχνονται πολύτιμοι σύμμαχοι του υγιές μυαλό στο υγιές σώμα, διότι έχουν ισχυρή καθαριστική δράση.

Χυμοί Φρούτων Που Μπορούν Να Βοηθήσουν Στην Πρόληψη Των Καλοκαιρινών Εξανθημάτων

Όχι και στην τελευταία θέση από άποψη σπουδαιότητας είναι ο πλήρης αποκλεισμός από την διατροφή, των τροφίμων που έχουν υποστεί θερμική επεξεργασία, τηγάνισμα, του αλκοόλ, των αναψυκτικών, του κόκκινου κρέατος, όπως και ο σημαντικός περιορισμός της χρήσης αλατιού και ζάχαρης. Μόνο μέσω κατανάλωσης των σωστών τροφών μπορείτε να φτάσετε σε ωφέλιμο και διαρκή καθαρισμό του οργανισμού από επιβλαβείς ουσίες και τοξίνες.

Τακτική Λήψη Υγρών

Λήψη ΥγρώνΑπαραίτητη ποσότητα νερού την ημέρα με σκοπό τη σωστή αποβολή και απέκκριση των επιβλαβών ουσιών από τον οργανισμό είναι 2 λίτρα. Έτσι με φυσικό τρόπο εξαλείφονται οι περισσότερες τοξίνες που έχουν συσσωρευτεί κατά τη διάρκεια της ημέρας και διατηρούνται υγιή σπουδαία όργανα όπως το συκώτι και τα νεφρά.

Συνιστάται η τακτική πρόσληψη ενός ποτηριού νωρίς το πρωί αμέσως μετά το ξύπνημα. Με αυτό τον τρόπο συμβάλλεται στην ωφέλιμη απελευθέρωση από παράσιτα, που έχουν μαζευτεί το προηγούμενο βράδυ.

Εάν προστεθούν μερικές σταγόνες χυμό λεμονιού στο νερό, η λειτουργία του συκωτιού θα ομαλοποιηθεί και βελτιωθεί.

Αθλητισμός και Άσκηση Φυσικών Δραστηριοτήτων

ΑποτοξίνωσηΟ αθλητισμός είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά μέσα προστασίας και απαλλαγής του οργανισμού από τοξίνες με φυσικό τρόπο, διότι απομακρύνονται από αυτόν μέσω της διαδικασίας εφίδρωσης.

Τα καλύτερα αποτελέσματα επιτυγχάνονται εάν η φυσική δραστηριότητα ασκείται υπαίθρια συμπεριλαμβάνοντας δραστηριότητες όπως : τζόγκινγκ, κολύμπι, δρόμος, ποδηλασία ή απλώς ευχάριστη και δυναμική βόλτα καθημερινά σε εξωτερικούς χώρους για διάρκεια μισή ώρα.

Γιόγκα Ασκήσεις

ΓιόγκαΟι περισσότεροι άνθρωποι ακόμα και δεν συνειδητοποιούν ότι ξέρουν να αναπνέουν με ζωστό τρόπο. Η σπασμωδική εισπνοή όπως λένε οδηγεί σε πρόωρη γήρανση του ανθρώπινου οργανισμού και των κυττάρων που τον αποτελούν.

Αυτός ο σφαλμένος τρόπος αναπνοής στερεί το σώμα του οξυγόνου από το οποίο τόσο πολύ χρειάζεται και αυτό αναπόφευκτα οδηγεί σε συσσώρευση τοξινών. Οι ασκήσεις γιόγκα θεωρούνται καλή λύση για αυτό το είδος πρόβλημα.

Επιτυχώς μπορεί να εφαρμοστεί η Αποτοξίνωση τεχνική Pranayama , η οποία είναι έλεγχος «prana» ή εσωτερική ενέργεια πνεύματος μέσω ελεγχόμενη και εκτελεσμένη με σωστο τρόπο εισπνοή.

Υπάρχουν τρεις βασικές παραλλαγές της: Bastrika Kapalabhati και Νadi Shodan pranayama. Αυτές οι τεχνικές επιτρέπουν την επιτυχή απομάκρυνση επιβλαβών ουσιών του τύπου του διοξειδίου του άνθρακα από το σώμα, ενώ ταυτόχρονα ενισχύεται η ροή καθαρού οξυγόνου σε όλον τον οργανισμό.

Αυτές οι πρακτικές συμβάλλουν στην επιτάχυνση της κυκλοφορίας του αίματος, στην τόνωση της λειτουργίας του στομαχιού και στην βελτίωση της αντοχής και της ελαστικότητας των τοίχων των πνευμόνων.

Ολικό Σκράμπ του Δέρματος

Σκράμπ του ΔέρματοςΤο ολικό σκράμπ του δέρματος του σώματος είναι μία απλή διαδικασία αποτοξίνωσης που απομακρύνει επιτυχώς τα νεκρά κύτταρα από το άνω στρώμα της επιδερμίδας, ενώ ταυτόχρονα διεγείρει το λεμφικό και το ανοσοποιητικό σύστημα, με σκοπό τη διευκόλυνση της διαδικασίας αποβολής των τοξινών.

Επιλέξτε αρκετά μεγάλη βούρτσα με κατάλληλο τύπο τριχών, η οποία πρέπει να καθαρίζετε εξ ολοκλήρου μετά από την ολοκλήρωση της επεξεργασίας ορισμένης περιοχής του δέρματος. Κανονικά αρχίζετε από τα πόδια και συνεχίζετε με την πλάτη και την κοιλιά.

Η διαδικασία δεν διαρκεί πάνω από δέκα-δεκαπέντε λεπτά και μετά από αυτό συνιστάται να κάνετε ζεστό και διαρκές δροσιστικό ντους.

Επισκέψεις σε Σάουνα και Τούρκικο Μπάνιο

Σάουνα και Τούρκικο ΜπάνιοΗ σάουνα ή το ζεστό μπάνιο, γνωστό πιο πολύ ως τούρκικο μπάνιο, είναι δύο πρακτικές καθαρισμού του εξωτερικού μέρους του σώματος γνωστές από την αρχαιότητα. Έχουν χαλαρωτικό και εναρμονιστικό εφέ, καθαρίζοντας το δέρμα σε βάθος και απομακρύνοντας τα μικρά απόβλητα σωματίδια και τοξίνες.

Εξαιρετικά ωφέλιμες είναι σε ύπαρξη προβλημάτων με την καρδιά και υψηλής αρτηριακής πίεσης.

Η Φύση – Η Καλύτερη Θεραπεύτρια

Όταν επιθυμεί κανείς να κάνει πλήρη αποτοξίνωση και καθαρισμό του οργανισμού του από τοξίνες, βακτήρια και επιβλαβείς ουσίες, μπορεί να στηριχτεί εξ ολοκλήρου στις βιολογικές και δοκιμασμένες στο χρόνο μεθόδους που περιγράφονται πιο πάνω.

Οι μέθοδοι αυτές δεν συμβάλλουν μόνο στην επιτυχή αποβολή παρασίτων από τον οργανισμό αλλά και βελτιώνουν την τόνωση, τη διάθεση και τις διαφορετικές ζωτικής σημασίας λειτουργίες του οργανισμού.

Εάν χρειάζεστε έναν έμπιστο φίλο για να απαλλαγείτε από εσωτερικά παράσιτα και να αποτοξινώσετε το σώμα σας, δείτε τις κριτικές Toxic Off.

One thought on “Αποτοξίνωση Πρόγραμμα

  1. ΗΛΙΑΣ
    27 Νοεμβρίου, 2017 at 1:00 μμ

    ποσες φορες την ημερα παιρνουμε τα χαπια και απο ποσα? Ξερει καποιος?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *