Βότανα για αποκατάσταση αρθρώσεων και αντιφλεγμονώδη φροντίδα – Το καλύτερο

Τα καλύτερα βότανα για κοινή αποκατάσταση

Πολύ σπάνια σκεφτόμαστε την κατάσταση των αρθρώσεων μας. Εάν αισθανόμαστε πόνο στην περιοχή της πλάτης, της μέσης, των καρπών και της σπονδυλικής στήλης, κάνουμε πρώτα το καλύτερο δυνατό για να περάσουμε γρηγορότερα. Αλλά όχι πώς ή γιατί συνέβη. Ούτε θα γίνει ένα χρόνιο πρόβλημα που προκαλεί καθημερινό άγχος. Θυμηθείτε, δεν υπάρχει ηλικία ή επάγγελμα για την αρθρίτιδα. Διαφορετικές μορφές ατρόσης επηρεάζουν τόσο τους νέους όσο και τους ηλικιωμένους. Αποτελούν λόγο ανησυχίας για όσους εργάζονται μπροστά σε υπολογιστή όλη την ημέρα. Αλλά και για επαγγελματίες χορευτές, αθλητές και σερβιτόρους, των οποίων το έργο απαιτεί να είναι συνεχώς σε κίνηση και στα πόδια τους.

Υπάρχουν αρκετές εναλλακτικές λύσεις για αντιφλεγμονώδη φροντίδα των αρθρώσεων. Εάν η μορφή αρθρίτιδας που έχετε αναπτύξει βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο, τότε ο γιατρός σας μπορεί να σας συμβουλεύσει να κάνετε χειρουργική επέμβαση. Υπάρχει επίσης μια ιατρική μορφή θεραπείας της αρθρίτιδας. Αλλά συνήθως περιλαμβάνει τη λήψη φαρμάκων που περιέχουν κορτικοστεροειδή. Και όλοι ξέρουμε ότι έχουν σοβαρές παρενέργειες. Φυσικά, μπορείτε πάντα να πάρετε περισσότερα βότανα για υγιείς αρθρώσεις.

Χιλιάδες άνθρωποι στην Ελλάδα επιλέγουν επίσης να στραφούν σε ένα από τα πολλά μέσα αποκατάστασης και αναγέννησης του αρθρικού χόνδρου. Η αγορά διαθέτει ένα ευρύ φάσμα βιοϊατρικών προϊόντων για ελεύθερη αρθρική κίνηση. Μεταξύ των πιο δημοφιλών είναι το φυσικό πήκτωμα HondroLife. Η τιμή του είναι επίσης προσιτή και οι παραδόσεις είναι γρήγορες και ασφαλείς.

Ποια είναι τα πιο δραστικά βότανα για πιο υγιείς αρθρώσεις; Σου προσφέρουν καλή αντιφλεγμονώδη φροντίδα; Λειτουργούν οι συνταγές για πόνο στις αρθρώσεις; Έχει νόημα να εφαρμόζουμε κομπρέσες για να απαλύνουμε τον τρομερό πόνο;

Μάθετε τις απαντήσεις στις ερωτήσεις σας στο λεπτομερές άρθρο μας!

Υπάρχει θεραπεία για φθαρμένες αρθρώσεις – Τι είναι αυτός;

Υπάρχει θεραπεία για φθαρμένες αρθρώσεις - Τι είναι αυτός;

Σου αρέσει η κίνηση, έτσι δεν είναι; Υπάρχει ελευθερία σε αυτό. Πολλοί δεν μπορούν να το απολαύσουν πλήρως, καθώς υποφέρουν από άρρωστες και φθαρμένες αρθρώσεις. Πώς ακριβώς συμβαίνει αυτό; Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της Εθνικής Υπηρεσίας Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου, υπάρχουν πολλοί λόγοι. Το γεγονός ότι παίζετε αθλήματα κάθε μέρα δεν αποτελεί εγγύηση ότι δεν θα εμφανιστούν αρθρικά παράπονα. Το συχνό τρίψιμο μεταξύ δύο αρθρώσεων που βρίσκονται στα άκρα είναι συχνά η αιτία της αρθρίτιδας. Το ίδιο και η συνεχής συνεδρίαση μπροστά από έναν υπολογιστή. Είναι επίσης καλό να επανεξετάσετε τη διατροφή σας.

Αλλάξτε το τώρα, συμπεριλαμβανομένων των αντιφλεγμονωδών βοτάνων και των τροφίμων σε αυτό. Αυτό θα αποφύγει επίσης το περιττό άγχος που σχετίζεται με την απότομη απώλεια βάρους. Υπάρχουν επίσης πολλές πιθανές θεραπείες κατά των φθαρμένων αρθρώσεων. Εάν θέλετε να θρέψετε τους αρθρικούς ιστούς φυσικά, μπορείτε να το κάνετε με ένα από τα πολλά φυσικά προϊόντα για το σκοπό αυτό, όπως το Fortuflex κρεμα.

Ποιες είναι οι φυσικές θεραπείες κατά των φθαρμένων αρθρώσεων; Μερικές από αυτές περιλαμβάνουν τις ακόλουθες αλλαγές στον τρόπο ζωής:

  • Διατηρήστε ένα υγιές βάρος. Το υπερβολικό βάρος ασκεί επιπλέον πίεση στις φορετές αρθρώσεις, όπως αυτές στα γόνατα, τους αστραγάλους, τους γοφούς και την πλάτη. Κάθε περίσσεια κιλού οδηγεί σε επιπλέον τέσσερις φορές περισσότερη πίεση σε αυτά.
  • Κουνηθείτε, κουνηθείτε. Η διατήρηση καλών επιπέδων σωματικής δραστηριότητας μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της αίσθησης δυσκαμψίας των αρθρώσεων.
  • Συνέλθετε. Οι ισχυροί μύες και τα οστά παρέχουν υποστήριξη και σταθερότητα των αρθρώσεων. Η προσθήκη ασκήσεων ενδυνάμωσης στη ρουτίνα φυσικής κατάστασης βοηθά και εργάζεται για τη δημιουργία καθαρού μυός. Επικεντρωθείτε στην ενίσχυση του πυρήνα των κοιλιακών, ραχιαίων και θωρακικών μυών.
  • Κάθισε και μείνε όρθιος. Η σωστή στάση του σώματος μπορεί να αποτρέψει επιπλέον άγχος στις αρθρώσεις.
  • Μην ξεχνάτε τη διατροφή. Μια υγιεινή διατροφή μπορεί να βελτιώσει την υγεία των αρθρώσεων και να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος. Δώστε έμφαση στις φυτικές πρωτεΐνες.

Βοηθούν οι συμπιέσεις κατά του πόνου και της αντιφλεγμονώδους κοινής φροντίδας;

Βοηθούν οι συμπιέσεις κατά του πόνου

Η σύσφιξη των μυών και του δέρματος γύρω από την φλεγμονώδη άρθρωση μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στην ανακούφιση του πόνου. Μπορείτε επίσης να βάλετε διάφορα αντιφλεγμονώδη βότανα στα στρώματα μεταξύ του επιδέσμου και του βαμβακιού για να ευνοήσετε την ταχεία ανάκτηση.

Πολλοί άνθρωποι με αρθρίτιδα βρίσκουν ανακούφιση από τον πόνο και τη δυσκαμψία με ζεστά λουτρά ή επισκέπτονται ιαματικά λουτρά. Η αλήθεια είναι ότι μπορείτε να επιτύχετε το ίδιο αποτέλεσμα με τη χρήση συμπιέσων για να καταπραΰνετε τον πόνο. Αναρωτηθείτε αν η μορφή αρθρίτιδας σας χρειάζεται ζεστή ή κρύα θεραπεία για να μειώσει τα τικ.

Οι ζεστές κομπρέσες στον πόνο των αρθρώσεων στις αρθρώσεις αυξάνουν τη χαλάρωση των μυών. Αυξάνουν την παροχή αίματος και ανακουφίζουν από την ακαμψία και τις κράμπες. Αλλά αποφύγετε τα εάν πάσχετε από υψηλή αρτηριακή πίεση ή καρδιακές παθήσεις.

Οι κρύες συμπιέσεις κατά του πόνου στις αρθρώσεις και την πλάτη προκαλούν το τσούξιμο της φλεγμονώδυνης περιοχής και μειώνουν τη φλεγμονή και το πρήξιμο. Η άμεση εφαρμογή πάγου στο δέρμα είναι ιδιαίτερα καλή για περιόδους αρθρίτιδας. Αυτή η επιφανειακή ψύξη μειώνει τους μυϊκούς σπασμούς και αυξάνει το όριο πόνου.

Ποια βότανα και έχουν τις ισχυρότερες αντιφλεγμονώδεις επιδράσεις στις αρθρώσεις;

Το ανθρώπινο σώμα είναι μια σύνθετη συμβίωση αλληλεπίδρασης μεταξύ των ιστών, των οργάνων, των κυττάρων και των μυών του σώματος. Λειτουργεί ακριβώς όπως μια τέλεια λαδωμένη μηχανή. Δυστυχώς, η φυσική πορεία του χρόνου, καθώς και οι κακές πρακτικές τρόπου ζωής, έχουν εξαιρετικά αρνητικό αντίκτυπο σε αυτόν. Αυτό είναι ορατό κυρίως στην κοινή περιοχή.

Είναι ένα από τα μέρη του σώματος που φθείρονται γρηγορότερα. Η συνεχής τριβή όταν κινείται στα γόνατα, την πλάτη, τη μέση και τους καρπούς προκαλεί τον αρθρικό ιστό να χάσει μεγάλο μέρος της ελαστικότητας και της δύναμής του. Το σώμα, από την άλλη πλευρά, σταματά να συνθέτει την ίδια ποσότητα κολλαγόνου όπως και στα νιάτα μας.

Ένας από τους ευκολότερους τρόπους ενίσχυσης και βελτίωσης της κατάστασης των αρθρώσεων είναι μέσω της διατροφής. Η πρόσληψη ορισμένων τροφίμων και βοτάνων μπορεί να μας δώσει πίσω τη χαρά της ελεύθερης κυκλοφορίας. Μαζί της – και αυτή από την ίδια τη ζωή!

Αλλά ποια είναι τα πιο ευεργετικά φυσικά συστατικά κατά των φλεγμονών των αρθρώσεων, των πόνων και των πόνων; Μάθετε τους τώρα!

#1. Μελισσοκομικά προϊόντα και απιτοξίνη – Φυσικοί Αντιφλεγμονώδεις Παράγοντες!Μελισσοκομικά προϊόντα και απιτοξίνη

Όλα τα προϊόντα μελισσών είναι φυσικοί αντιβακτηριακές και αντιφλεγμονώδεις παράγοντες. Οι ανοσοτροποδοτικές ιδιότητές τους είναι επίσης γνωστές και περιγράφονται από την επιστήμη. Η apitoxin, το δηλητήριο των μελισσών, από την άλλη πλευρά, έχει την ιδιότητα των “λιπαντικών” φλεγμονώδεις και άρρωστων αρθρώσεων. Καθαρίζει τους ιστούς και βοηθά στη γρήγορη αποκατάσταση και αναγέννηση του αρθρικού χόνδρου. Φροντίστε για την καλή κατάσταση του χορίου στην περιοχή εφαρμογής. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που υπάρχουν στη σύνθεση πολλών προϊόντων για πιο υγιείς και ελαστικές αρθρώσεις. Η HondroStrong κρέμα είναι πολύ δημοφιλής στην Ελλάδα.

#2. Κάστανο Αλόγου – Αντισηπτικό και Αντιοξειδωτικό, το οποίο ενισχύει και τη λίμπιντο!Κάστανο Αλόγου

Το κάστανο αλόγων είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα βοτάνων για τη θεραπεία και την αποκατάσταση φθαρμένων αρθρώσεων. Οι εφαρμογές του είναι αναρίθμητες. Ενισχύει και βελτιώνει την ανδρική δραστικότητα και τη σπερματογένεση. Καθαρίζει τους ιστούς από τη φλεγμονή. Καταπραΰνει τους ερεθισμούς του δέρματος και είναι κορεσμένο με χρήσιμες βιταμίνες και αντιοξειδωτικά. Μπορείτε επίσης να το βρείτε ανάμεσα στα συστατικά του Depanten.

#3. Τζίντζερ – Μπαχαρικό και βότανο για πιο αφαιρούμενες αρθρώσεις χωρίς κόπωση!Τζίντζερ

Το τζίντζερ έχει αντιφλεγμονώδεις, αντιοξειδωτικές και αντικαρκινικές ιδιότητες. Αυξάνει τη συνολική σου ανοσία. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για άτομα που πάσχουν από αρθρίτιδα. Περιέχει αντιφλεγμονώδεις ενώσεις που λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο όπως οι αναστολείς της COX- 2. Είναι επίσης γνωστό για τις αντικαρκινική του ιδιότητες.

#4. Κουρκούμη – Κουρκουμίνη για κοινή ανακούφιση και αποκατάσταση για όλους!Κουρκούμη

Κουρκούμη είναι το μπαχαρικό που δίνει το κίτρινο χρώμα του κάρυ. Έχει χρησιμοποιηθεί στην Ινδία για χιλιάδες χρόνια στη μαγειρική και ως φαρμακευτικό βότανο. Πιο πρόσφατα, η επιστήμη διαπίστωσε ότι περιέχει ενώσεις με θεραπευτικές ιδιότητες. Είναι περισσότερο από χρήσιμα για την εξάλειψη οποιουδήποτε είδους φλεγμονής. Το εκχύλισμα είναι κορεσμένο με βιταμίνη C, αντιοξειδωτικά και πολλά άλλα ευεργετικά στοιχεία. Καθαρίζει φλεγμονές και λοιμώξεις, διεισδύοντας βαθιά στους ιστούς.

Ενδιαφέρον γεγονός: Το έλαιο κάνναβης (Κάνναβη) έχει ευρεία χρήση τόσο για την ομορφιά όσο και για την υγεία. Το έλαιο κάνναβης υπάρχει σε πολλά προϊόντα φροντίδας καρδιάς και αποκατάστασης αρθρώσεων. Είναι επίσης ένα βασικό συστατικό στο Cannabis Oil.

#5. Ωμέγα-3 Λιπαρά Οξέα – Ένα Πραγματικό “Λιπαντικό” για αρθρώσεις!Ωμέγα-3 Λιπαρά Οξέα

Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα είναι απαραίτητα για την καλή υγεία μας. Το σώμα δεν μπορεί να τα συνθέσει μόνο του, και πρέπει να τα δεχτούμε εξωτερικά. Φροντίζουν το δέρμα, την καρδιά και την ανοσία. Βοηθούν τον εγκέφαλο να λειτουργεί φυσιολογικά. Διατηρήστε καλή μνήμη και ικανότητα συγκέντρωσης. Δεν μπορεί να τονιστεί αρκετά, πόσο χρήσιμα είναι για τη φυσιολογική λειτουργία των μυών, των οστών και των αρθρώσεων. Μπορείτε να τα πάρετε μέσα από ένα ευρύ φάσμα προϊόντων διατροφής – ψάρια κρύου νερού, θαλασσινά και αβοκάντο. Αλλά και μέσω της εφαρμογής φακελλίσκου πηκτής Hondrolife.

Φροντίστε τις αρθρώσεις κάθε μέρα, για να περπατήσετε ήρεμα στη ζωή!

Η φυσιολογική κινητικότητα των αρθρώσεων εξαρτάται από πολλά πράγματα. Για να απολαμβάνουμε την πλήρη ικανότητα να κινούμε το σώμα μας, πρέπει να ασκούμαστε τακτικά. Έτσι, θα αποφύγουμε τη συσσώρευση υπερβολικού βάρους και, κατά συνέπεια, αυξημένη ένταση στους ιστούς των αρθρώσεων και τον χόνδρο. Τρώτε υγιεινά και φιλικά προς το περιβάλλον. Και απόλαυσε τη ζωή. Οι ευτυχισμένοι άνθρωποι ζουν περισσότερο και καλύτερα.

Βρείτε περισσότερα ενδιαφέροντα άρθρα στο ιστολόγιό μας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *