Βότανα για σεξουαλική ευδαιμονία, δραστικότητα και γονιμότητα για αυτόν και αυτήν το 2022!

Βότανα για δραστικότητα και γονιμότητα

Το σεξ είναι η πιο οικεία εμπειρία που μπορούν να μοιραστούν δύο άνθρωποι. Αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι το βρίσκουν εξαιρετικά δύσκολο να μιλήσουν γι ‘αυτό. Οι αναστολές συχνά οδηγούν σε ψυχολογικές διαταραχές, οι οποίες αποδείχθηκε ότι ήταν φυσιολογικές. Τέτοιες μπορεί να είναι συνθήκες όπως η αοργασμία, στυτική δυσλειτουργία και η αδυναμία να εξετάσει διέγερση.

Η φύση φρόντισε να μας πάρει όλα όσα χρειαζόμαστε για να διατηρήσουμε ένα υγιές πνεύμα σε ένα υγιές σώμα. Θα πρέπει να στραφούμε σε αυτήν πιο συχνά όταν ανησυχούμε για τη συζήτηση με τους αγαπημένους τους. Η διαβούλευση με έναν ειδικό είναι επίσης υποχρεωτική εάν τα προβλήματα αποδειχθούν καθαρά ιατρικού χαρακτήρα. Εκτός αυτού, μπορείτε πάντα να επωφεληθούν από τα φυσικά μέσα για την τόνωση της λίμπιντο.

Οι χρήσιμες πρακτικές που καθιερώθηκαν κατά τη διάρκεια των αιώνων για την τόνωση της λίμπιντο έχουν βοηθήσει εκατομμύρια ανθρώπους να βελτιώσουν την απόδοσή τους στο κρεβάτι. Οι περισσότεροι από αυτούς εργάζονται για την αρχή της τόνωσης της κυκλοφορίας του αίματος και της ροής του αίματος στη μικρή λεκάνη και τα γεννητικά όργανα. Εργάζονται για μας για να είναι σε θέση να παραδώσει με επιτυχία στους εαυτούς μας και τον συνεργάτη μας υπέρτατη ευχαρίστηση και μια καθαρή δόση έκστασης.

Το πιο δημοφιλές από αυτά περιλαμβάνουν την αρχαία ινδική διδασκαλία του σεξ και των ανθρώπινων σχέσεων που ονομάζεται Τάντρα. Περιλαμβάνει ειδικές ασκήσεις και πρακτικές που δανείζονται από τη γιόγκα. Μπορείτε επίσης να τονίσετε την κατανάλωση ορισμένων τροφίμων και ποτών για καλύτερο σεξ. Ή απλά μιλήστε περισσότερο με το σύντροφό σας για τα πράγματα που “σας πάρει στη διάθεση” και εκείνων που σας απωθούν.

Παρακάτω σε αυτό το άρθρο έχουμε επιλέξει βότανα με αποδεδειγμένη ισχυρή επίδραση στη σεξουαλικότητα και την διέγερση μας. Τα περισσότερα από αυτά είναι κατάλληλα τόσο γι’ αυτόν όσο και για εκείνη. Διεγείρουν και τη γονιμότητα και τη δραστικότητα, όντας μεγάλοι βοηθοί για τη στειρότητα. Όσο για τις γυναικείες ορμόνες. Βυθιστείτε στον κόσμο της κοινής απόλαυσης αγάπης τώρα!

Πίνακας Περιεχομένων show

Ποια είναι τα βότανα για περισσότερη δραστικότητα και γονιμότητα το 2022;

Βότανα για δραστικότητα και γονιμότητα

Το πλούσιο σύνολο των μέσων στη διάθεση της φύσης μπορεί να βοηθήσει να ανακουφίσει οποιοδήποτε είδος ασθενειών. Αυτό περιλαμβάνει εκείνες μιας πιο οικείας σεξουαλικής φύσης. Στυτική και αοργασώσεις δυσλειτουργίες δυσλειτουργίες συνδέονται όχι μόνο με φυσιολογική, αλλά και με ψυχολογικούς παράγοντες. Είναι επίσης δύσκολο να αναγνωριστούν, ακόμη και μπροστά από τους πλησιέστερους ανθρώπους στο άτομο.

Η κοινωνία μας μπορεί να είναι προηγμένη, αλλά πολλοί υποφέρουν από αναστολές. Και είμαστε τα παιδιά μιας λάγνης και παραγωγικής φυλής. Αν δεν πιστεύετε, μπορείτε να μετακινηθείτε στις σελίδες του επιστημονικού έργου του 1991 «Sex and Society of Orthodox Slaves».

Ως εκ τούτου, είναι επίσης καλό να γνωρίζουμε ότι μπορούμε να βασιστούμε σε δοκιμασμένες στο χρόνο μεθόδους. Παρακάτω έχουμε επιλέξει μερικά από τα αποδεδειγμένα βότανα για τη σεξουαλική έκσταση και την ευδαιμονία που ισχύουν από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα. Επηρεάζουν θετικά τη λίμπιντο και έχουν την ικανότητα να ελευθερώσουν την ψυχή μας από περιττές αναστολές.

Αλλά τι ακριβώς γνωρίζουμε για αυτόν τον τύπο φυσικών προϊόντων για περισσότερη γονιμότητα και δραστικότητα; Ποιες είναι οι ιδιότητές τους που καθορίζουν την ικανότητά τους να ενισχύσουν τη λίμπιντο και τη σεξουαλική όρεξη? Πώς τους αναγνωρίζουμε; Πώς λειτουργούν για να αντιμετωπίσουν τη στειρότητα και να ισορροπήσουν τις θηλυκές ορμόνες; Είναι στην αγορά το 2022;

Εδώ είναι μερικές από τις ευεργετικές ιδιότητες των βοτάνων για τη γονιμότητα και τη δραστικότητα:

  • Αυξήστε τη ροή του αίματος στη μικρή λεκάνη, οδηγώντας σε ευκολότερο πρήξιμο των
  • ναπαραγωγικών οργάνων και ευκολότερη διέγερση.
  • Οξύνουν τη σεξουαλική όρεξη και επιθυμία.
  • Μας κάνουν πιο ανθεκτικούς στο κρεβάτι.
  • Μας βοηθούν να επιτύχουμε αμοιβαία ευχαρίστηση.
  • Δίνουν ενέργεια, δύναμη και αυτοπεποίθηση, εξαλείφοντας το άγχος και το άγχος.

Ξέρεις, αυτό… Τάντρατα κάνει το σεξ πιο όμορφο και μακρύτερο;

Η Τάντρα ανήκει στις διδασκαλίες της γιόγκα και συνδυάζει με σχεδόν μαγικό τρόπο τις βασικές τέχνες (ποίηση, μουσική, σχέδιο, χορός). Οι πρακτικές της περιλαμβάνουν επίσης τη γνώση των σωστών κινήσεων πάνω και πάνω στο σώμα, καθώς και κατά τη διάρκεια της ίδιας της σεξουαλικής πράξης. Απέκτησε ευρεία δημοτικότητα το 2022.

Η επίτευξη της απόλυτης, σχεδόν θείας ευχαρίστησης απαιτεί μήνες προκαταρκτικής προετοιμασίας και ειδικής εκπαίδευσης. Είναι ολοκληρωμένη για το σώμα και περιλαμβάνει τέντωμα και την κίνηση των μυών. Καθώς και την ευελιξία της ψυχής. Η ίδια η στενή επαφή είναι εξαιρετικά παρατεταμένη, γι ‘αυτό είναι καλό ότι το περιβάλλον είναι κατάλληλο και προ-προετοιμασμένο. Χρησιμοποιούνται πολλά αιθέρια έλαια. Ένα από τα πιο συχνά εφαρμοσμένα αυτά βάση είναι argan πετρελαίου.

Παρακάτω έχουμε επιλέξει μερικά από τα πιο δημοφιλή και ισχυρά βότανα για περισσότερη δραστικότητα και γονιμότητα το 2022. Άλλοι μόλις εισέρχονται στην αγορά μας, χάρη στα πολλά φυσικά μέσα για μεγαλύτερο σεξ και πραγματική αμοιβαία απόλαυση. Ας μάθουμε ποιοι είναι.

L-Arginine – Το αμινοξύ χωρίς το οποίο δεν θα υπήρχαν πραγματικοί ισχυροί άντρες!

L-Arginine

L-αργινίνη είναι ένα αμινοξύ που έχει διάφορες λειτουργίες στο ανθρώπινο σώμα, δύο από τα οποία είναι ιδιαίτερα σημαντικά. Το πρώτο αναφέρεται στη συμμετοχή και στην κατασκευή συγκεκριμένων πρωτεϊνών. Το άλλο είναι να αυξηθεί η ποσότητα του μονοξειδίου του αζώτου, ένα ισχυρό νευροδιαβιβαστή, στο αίμα. Περισσότερο μονοξείδιο του αζώτου που κυκλοφορεί μέσω του συστήματός σας χαλαρώνει τα αιμοφόρα αγγεία, η οποία βελτιώνει τη ροή του αίματος. Αυτή η ουσία είναι επίσης υπεύθυνη για το κανονικό χρόνο κατακράτησης του πέους σε όρθια κατάσταση. Επιταχύνει την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή της μικρής λεκάνης. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να αισθανθείτε τα θετικά αποτελέσματα σχεδόν αμέσως μετά την πρόσληψη!

Πώς βοηθάει η λίμπιντο; L-αργινίνη φροντίζει για τα καλά επίπεδα ενέργειας και τον καθημερινό τόνο. Επιταχύνει τη σύνθεση των μυών και προωθεί την καλύτερη δραστικότητα και αντοχή στο κρεβάτι. Είναι μια επιδείνωση της σεξουαλικής ορμής και επιθυμίας. Χρησιμοποιείται σε πολλά φυσικά προϊόντα για να επιταχύνει και να ενισχύσει τη δραστικότητα. ένα από τα πιο προτιμώμενα από τους πελάτες είναι Rhino Gold Gel.

Κορεατική κόκκινη ρίζα Ginseng – θερμαίνει το πάθος της αγάπης!

Κορεατική κόκκινη ρίζα Ginseng

Αυτό το βότανο είναι παγκοσμίως γνωστό για την ικανότητά του να τονώσει τη λίμπιντο και στα δύο φύλα. Αυτό οφείλεται στην υψηλή συγκέντρωση των gnosesides σε αυτό, τα οποία έχουν μια δράση παρόμοια με εκείνη της τεστοστερόνης. Κόκκινο κορεατικό ginseng είναι επίσης μια εξαιρετικά ισχυρή πηγή ενέργειας. Ενισχύει τη δραστηριότητα του εγκεφάλου, βελτιώνοντας την ικανότητα να έχουν καλή μνήμη και συγκέντρωση. Καταναλώνονται μεταξύ 0,5 – 3 g. με τη μορφή τσαγιού, σε τριμμένη μορφή ή ως καρύκευμα σε ένα πιάτο.

Πώς ginseng βοηθήσει τη γονιμότητα και τη δραστικότητα το 2022; Συμβάλλει στην απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου στο σώμα και την αύξηση της ροής του αίματος στα γεννητικά όργανα. Αυτό οδηγεί στην εύκολη και διαρκή διεύρυνσή τους. Παρατείνει την ευχαρίστηση και των δύο φύλων, συμβάλλοντας στην καλύτερη αντοχή. Είναι μέρος της βιο-σύνθεσης πολλών φυσικών προϊόντων κατά της στειρότητας και για μια καλύτερη ισορροπία των γυναικείων ορμονών. Μεταξύ των λαϊκών δημοφιλών είναι οι κάψουλες για πιο αμοιβαία ευχαρίστηση EffectEro, Maral Gel.

Περού Maca – Γίνετε πιο γόνιμοι και ισχυροί το 2022!

Περού Maca

Maca παράγεται από τη ρίζα του περουβιανού φυτού με το ίδιο όνομα. Μάλλον τον έχεις συναντήσει σε smoothies στο αγαπημένο σου κατάστημα βιολογικών χυμών. Αλλά μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε maca και στο σπίτι για να βελτιώσει τη γυναικεία ορμονική ισορροπία και την ανδρική αντοχή στο κρεβάτι. Προσθέστε ένα maca αργά το πρωί για να επωφεληθούν από τα πολλά ψυχικά και σωματικά οφέλη που κατέχει. Εξαιρετικά ιδρωμένο βότανο για περισσότερο αισθησιασμό και εύκολη διέγερση. Και επίσης ένα ισχυρό ανοσοδιεγερτικό, το οποίο έχει θετική επίδραση στην αύξηση της υγιούς σεξουαλικής όρεξης και στα δύο φύλα.

Πώς maca ρίζα ισορροπία γυναικείες ορμόνες και τη βελτίωση της σπερματογένεσης? Η ρίζα του φυτού maca, ή Lepidium meyenii, βοηθά στην αύξηση της παραγωγής των ορμονών του φύλου. Καταπραΰνει τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης και της αναπαραγωγικής υγείας των ανδρών. Αφαιρεί τη νευρική ένταση και ενισχύει τη σεξουαλική όρεξη. Μπορείτε να το βρείτε στο περιεχόμενο των καψακίων βιο-φιλμ των ανδρών PeniSize XL.

Το μανιτάρι Phallus Impudicus – μια φυσική ενσάρκωση ανδρικής δύναμης και ισχύος!

Το μανιτάρι Phallus Impudicus

Ο Φαλλός impudicus, που ονομάζεται επίσης “δύσοσμα” και “Μανιτάρι Dervicheka”, είναι ευρέως διαδεδομένο στα υγρά βαλτώδη χωράφια των ιθαγενών βουνών. Η βουλγαρική επιστήμη της έδωσε το όνομα “συνηθισμένος φαλλός”. Και η μετάφραση του λατινικού ονόματος σημαίνει “ξεδιάντροπη φαλλός”. Ανήκει στο είδος των βρώσιμων μανιταριών βασάλτο και βγαίνει από ένα υπόγειο “αυγό”. Το καπάκι καλύπτεται αρχικά με βρωμερή, ελιά πράσινο και κολλώδη βλέννα, η οποία προσελκύει έντομα.

Αυτός ο τύπος μανιταριών είναι σαπινοβωτικός και πολλαπλασιάζεται εύκολα. Μερικοί Βικτωριανοί, συμπεριλαμβανομένης της εγγονής του Κάρολου Δαρβίνου Eti, ήταν βαθιά αηδιασμένος και τόσο αμηχανία από το σχήμα αυτών των φαλλικών μυκήτων. Τους επιτέθηκαν με ραβδιά την αυγή, αντί να τους επιτρέψουν να γονιμοποιήσουν και να διαδώσουν τα σπόρια τους. Είναι αμφίβολο αν τέτοιες ενέργειες θα μπορούσαν να κάνουν μεγάλη εντύπωση στον πληθυσμό του Φαλλού Αυποδοτική. Η δραστικότητα του είναι τόσο ισχυρή που εφαρμόζεται ευρέως σε βιολογικά προϊόντα για την ενίσχυση της αρρενωπότητας και της λίμπιντο. Η εφαρμογή του οδηγεί σε εύκολη επέκταση των αιμοφόρων αγγείων και άντληση περισσότερο αίμα στη μικρή λεκάνη. Λειτουργεί προς την κατεύθυνση της κατακράτησης στύσης και καλύτερη αντοχή στο κρεβάτι.

Πώς ο φαλλός αφορίμος μας κάνει πιο αρρενωπούς και ιδρωμένους; Διευκολύνει την επέκταση των αιμοφόρων αγγείων, προκαλώντας την ελεύθερη κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή των γεννητικών οργάνων. Τονώνει το σώμα και λειτουργεί ενάντια στη σεξουαλική δυσλειτουργία, οδηγώντας σε καλύτερη αντοχή.

Σπόρος κολοκύθας – Για έναν υγιή και ευτυχισμένο προστάτη το 2022!

Σπόρος κολοκύθας

Οι σπόροι, επίσης γνωστή ως pepitas στα ισπανικά, είναι οι βρώσιμοι σπόροι κολοκύθας. Είτε σας αρέσουν πρώτες ή με τη μορφή πετρελαίου κολοκύθας, είναι γεμάτη θρεπτικά συστατικά και μπορεί να υποστηρίξει την υγεία του προστάτη. Ως εκ τούτου, σπόροι κολοκύθας είναι ένα δημοφιλές φάρμακο στη λαϊκή ιατρική για την εξάλειψη των αναπαραγωγικών, ουροποιητικών και σεξουαλικών προβλημάτων των ανδρών.

Πώς οι σπόροι κολοκύθας εναρμονίζουν την προστάτη και αναπαραγωγική λειτουργία στους άνδρες; Ο σπόρος κολοκύθας είναι κορεσμένος με ψευδάργυρο και άλλα χρήσιμα στοιχεία που διεγείρουν την κανονική αναπαραγωγική και σεξουαλική λειτουργία. Βοηθούν να ουρήσει με έναν κανονικό τρόπο και μπορεί να σας κάνει να απολαύσετε το πλήρες φάσμα της αρρενωπότητας σας. Ακόμα και στην πιο ώριμη ηλικία.

Δόντια της γιαγιάς (Tribulus Terrestris) – Και η γιαγιά ξέρει πώς!

Tribulus Terrestris

Το φυτό Tribulus terrestris, γνωστότερο ως Tribulus Terrestris στη Βουλγαρία, χρησιμοποιείται ευρέως στην Αγιουρβέδα. Η ρίζα, τα φρούτα και τα χρώματα του χρησιμοποιούνται, αντίστοιχα, για περισσότερη αρσενική δραστικότητα και ενάντια στη στειρότητα. Το εκχύλισμα βελτιώνει επίσης το γενικό αίσθημα ζωτικότητας και σθένους του σώματος. Αλλά είναι επίσης καλό για τις γυναίκες. Ενισχύει τη λίμπιντο και τους βοηθά να απολαύσουν την πλήρη αμοιβαία ευχαρίστηση στο κρεβάτι. Έχουν επίσης την ικανότητα να υποστηρίξουν τη λειτουργία όλων των οργάνων του σώματος. Το βότανο είναι επίσης ένα ισχυρό αντιφλεγμονώδες παράγοντα και είναι χρήσιμο για τον προστάτη.

Πώς το βότανο Tribulus Terrestris μας κάνει καλύτερους εραστές; Έχει μια ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση που λειτουργεί προς την κατεύθυνση της κανονικής διουρητικά και τη λειτουργία του προστάτη στους άνδρες. Αλλά Tribulus theresa λειτουργεί επίσης προς την κατεύθυνση της καλύτερης γυναικείας σεξουαλικότητας και εύκολη διέγερση χωρίς να είναι επικίνδυνη για την υγεία. Είναι παρούσα σε ένα μεγάλο αριθμό όλων των φυσικών μέσων για περισσότερη σεξουαλική δύναμη, όπως Potencialex.

Τα φρούτα και οι ρίζες του Guarana – Βότανο για περισσότερη γονιμότητα και δραστικότητα το 2022!

Τα φρούτα και οι ρίζες του Guaran

Guarana είναι ένα φυτό που είναι βαμμένο στο χρώμα του πάθους – κόκκινο αίμα – φρούτα. Πήρε το όνομά του από τη φυλή της Παραγουάης που ζει κατά μήκος του ποταμού Αμαζονίου, η οποία χρησιμοποιεί τους σπόρους της για να κάνει ένα ποτό. Σήμερα, οι σπόροι και τα φρούτα εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται ως βότανο για περισσότερη γονιμότητα, δραστικότητα και καλή λίμπιντο. Οι άνθρωποι το παίρνουν guarana από το στόμα και κατά της παχυσαρκίας, για την ενέργεια, ισχυρότερη μνήμη και την ικανότητα να συγκεντρωθούν και μια θεραπεία κατά της στειρότητας.

Πώς guarana μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε την ισορροπία των γυναικείων ορμονών και την καλύτερη σπερματογένεση? Περιγράφεται ως “ένα θαυμάσιο φυσικό μέσο για την ενίσχυση της λίμπιντο και τη σεξουαλική όρεξη και το φύλο” στην εγκυκλοπαίδεια “Βότανα και φυσικά συμπληρώματα διατροφής: Ένα εγχειρίδιο με βάση τα αποδεικτικά στοιχεία” από Leslie Brown και Mark Cohen. Εισέρχεται στη σύνθεση του Erofertil.

Αιθέριο έλαιο μέντας – Βοηθά στην καλύτερη αντοχή στο κρεβάτι!

Αιθέριο έλαιο μέντας

Μέντα είναι ένα βότανο που έχει πολλές χρήσιμες ιδιότητες. Είναι ένας θαυμάσιος ψυκτικός παράγοντας με ισχυρές αντιβακτηριακές, αντιφλεγμονώδεις και καθαριστικές ιδιότητες χορίου. Όταν εφαρμόζεται τοπικά στο δέρμα στην περιοχή των γεννητικών οργάνων, καταπολεμά τη στυτική και σεξουαλική δυσλειτουργία. Βοηθά στη βελτίωση της ανδρικής αντοχής στο κρεβάτι και φέρνει αμοιβαία απόλαυση. Λειτουργεί επίσης προς την κατεύθυνση των καλών διουρητικών.

Πώς η μέντα μας κάνει πιο ιδρωμένους στο κρεβάτι; Χάρη στις υπέροχες ψυκτικές του ιδιότητες, η μέντα είναι μια υπέροχη βοήθεια για βότανα στον αγώνα για καλύτερη δραστικότητα και κατά της στειρότητας.

Sao Palmeto (American Dwarf Palm) – Βότανο για λίμπιντο, ισχύ και δύναμη!

Sao Palmeto

Serenoa repens είναι ένα είδος νάνος φοίνικας των οποίων ο φυσικός βιότοπος είναι οι νοτιοανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες. Βρίσκεται επίσης στις χώρες της Νότιας Αμερικής. Οι καρποί του φυτού χρησιμοποιούνται συχνά σε συμπληρώματα για τη βελτίωση της λειτουργίας του προστάτη, τα επίπεδα ορμονών ισορροπία και την πρόληψη της τριχόπτωσης στους άνδρες. Συνδέεται επίσης με άλλα οφέλη για το σώμα, συμπεριλαμβανομένης της μείωσης των εσωτερικών φλεγμονών και της βελτιωμένης ουροποιητικής λειτουργίας.

Πώς το Sao palmetto διευκολύνει την ουροποιητική και σεξουαλική λειτουργία στους άνδρες; Έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι το εκχύλισμα são palmetto βοηθά τους άνδρες στην ενήλικη ζωή να επιτύχουν σεξουαλική και προστάτη αρμονία. Συνιστάται από ουρολόγους. Βρίσκεται σε μια σειρά από προϊόντα που προτιμάται από τον πελάτη για ισχυρότερη λίμπιντο, όπως EffectEro βιο κάψουλες.

Aloe Vera – Ένας υπέροχος παράγοντας για τη γυναικεία ομορφιά και τη γονιμότητα!

Aloe vera είναι ένα δημοφιλές βότανο για την καλύτερη ισορροπία των γυναικείων ορμονών του φύλου. Αλλά λειτουργεί επίσης προς την κατεύθυνση της διευκόλυνσης της ουροποιητικής λειτουργίας στους άνδρες. Το φυτό είναι ένας πολύ καλός τρόπος για πιο υγιεινά και ελαστικά μαλλιά, καθώς και μια φυσική μέθοδος αντιμετώπισης των κηλίδων ηλικίας. Βοηθά στον εσωτερικό και εξωτερικό καθαρισμό των παρασίτων και των επιβλαβών μικροοργανισμών από το σύστημα.

Πώς η αλόη vera μας κάνει πιο παραγωγικούς και να εργαστούμε για την αντιμετώπιση της στειρότητας στους άνδρες; Αυτό το φυτό έχει μια μεγάλη ικανότητα να αποτοξινώσει το σώμα και το δέρμα. Ως εκ τούτου, αποτελεί επίσης μέρος της σύνθεσης ενός μεγάλου αριθμού βιοκομιστεσικών προϊόντων. Βοηθά επίσης την υγεία των ανδρών και των γυναικών. Μπορείτε να το βρείτε στη σύνθεση των βιο-καψακίων για τη διευκολυντική λειτουργία του προστάτη Men’s Defence.

Muira Puama – Ένα υπέροχο φυσικό προϊόν για περισσότερη γονιμότητα το 2022!

Muira Puama

Είναι ένας θάμνος που αναπτύσσεται στην περιοχή του ποταμού Αμαζονίου. Το ξύλο και η ρίζα χρησιμοποιούνται για να παραγάγουν τα διάφορα μέσα για να βελτιώσουν τη δύναμη και τη γονιμότητα. Muira Puama χρησιμοποιείται επίσης για τη θεραπεία σεξουαλικών διαταραχών, καθώς και για την αύξηση της σεξουαλικής επιθυμίας σε υγιείς ανθρώπους. Μπορείτε να το εφαρμόσετε κατά του εμμηνορροϊκού και κοινού πόνου.

Πώς muira puama βοηθήσει να αντιμετωπίσει την προβληματική λίμπιντο? Αυτό το all-φυσικό προϊόν βοηθά τις γυναίκες να παραμείνουν παραγωγικές σε οποιαδήποτε ηλικία. Λειτουργεί επίσης για την υποκίνηση της σεξουαλικής όρεξης στους άνδρες. Μπορείτε να το βρείτε σε μια σειρά από προϊόντα για περισσότερο σεξ, όπως Аdamour βιο-κάψουλες.

Πιπερόριζα – Θερμαίνει τα πάθη στο κρεβάτι του Max!

Πιπερόριζα

Τζίντζερ είναι χρήσιμο όχι μόνο για τη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και της σεξουαλικής επιθυμίας, αλλά είναι επίσης γεμάτη από χρήσιμες ουσίες. Είναι κορεσμένο με αντιοξειδωτικά και σας βοηθά να αισθανθείτε και να φαίνονται καλά. Συνδέονται ακόμη και με τη βελτίωση της λειτουργίας του εγκεφάλου. Ενισχύει τις θερμογενετικές διεργασίες στο σώμα και ενισχύει την διέγερση.

Πώς η τζίντζερ μας κάνει πιο παθιασμένους και ανθεκτικούς; Αυτό το βότανο είναι χρήσιμο για την καταπολέμηση της στειρότητας και των φυσιολογικών επιπέδων των γυναικείων ορμονών στο σώμα. Καθαρίζει τους ουροποιητικούς αγωγούς και ενισχύει την διέγερση.

Cardamom – Γίνετε πιο πιπεροί και περισσότεροι τυχοδιώκτες στο κρεβάτι το 2022!

Cardamom

Η αρχαία θεραπευτική τέχνη της Ayurveda συνιστά κάρδαμο σε χαμηλή λίμπιντο. Αυτό το μπαχαρικό περιέχει υψηλά επίπεδα cineol, η οποία αυξάνει τη ροή του αίματος προς τα αρσενικά και θηλυκά γεννητικά όργανα. Αυξάνει την ενέργεια και ανακουφίζει από την κούραση, μπορεί να σας βοηθήσει όταν αισθάνεστε εξαντλημένοι ή στρεσαρισμένοι.

Πώς λειτουργεί κάρδαμο για ισχυρότερη λίμπιντο? Αυτό το βότανο, όπως το τζίντζερ, έχει μια καλή επίδραση στη δραστικότητα και τη γονιμότητα. Είναι στο φυσικό περιεχόμενο του GetSize.

Βότανο Catuaba – για καλύτερη ισχύ και κατά της στειρότητας!

Βότανο Catuaba

Katuaba είναι ένα από τα πιο διάσημα φυτά για την ενίσχυση της λίμπιντο και δραστικότητα στη Βραζιλία. Τα αποτελέσματά της πιστεύεται ότι έχουν ανακαλυφθεί για πρώτη φορά από τους αυτόχθονες Tuppy ινδική φυλή. Το αποκαλούν Δέντρο της Αγάπης ή Δέντρο της Ενότητας. Χρησιμοποιείται από ζευγάρια για να βοηθήσει στη διατήρηση μιας υγιούς λίμπιντο. Είναι συνήθως διαθέσιμο ως κάψουλες.

Πώς μας κάνει να είμαστε πιο ιδρωμένοι και ανθεκτικοί στο κρεβάτι; Το βότανο katuaba έχει βοηθήσει μια σειρά από ζευγάρια να αντιμετωπίσουν τη στειρότητα και τη σεξουαλική δυσλειτουργία. Περιλαμβάνεται στην all-φυσική σύνθεση των βιοφίλμ επικαλυμμένων καψακίων για περισσότερη αρρενωπότητα και αντοχή Amarok.

Αφρικανική φλούδα δαμάσκηνου – για έναν υγιέστερο προστάτη και κατά της στυτικής δυσλειτουργίας!

Αφρικανική φλούδα δαμάσκηνου

Ο αφρικανικός φλοιός δαμάσκηνων χρησιμοποιείται στους αφρικανικούς πολιτισμούς για να μεταχειριστεί τα προβλήματα ουρητηρίων και ουροδόχου κύστης. Ανακουφίζει από τα συμπτώματα της καλοήθης υπερπλασίας του προστάτη (BPH). Στην Ευρώπη, το εκχύλισμα του χρησιμοποιείται ευρέως στην ουρολογία. Έχει αναφερθεί για την εξάλειψη της συχνής νυχτερινής ούρησης. Η χρήση αυτού του βοτάνου για λόγους υγείας είναι τόσο διαδεδομένη σε όλο τον κόσμο που το pygeum africanum είναι σε κίνδυνο.

Πώς ο φλοιός του αφρικανικού δαμάσκηνου εξαλείφει τα προβλήματα προστάτη; Όπως πολλά άλλα βότανα για καλύτερη δραστικότητα και ένα υγιέστερο προστάτη, είναι κορεσμένο με αμέτρητα ευεργετικά εκχυλίσματα υγείας των ανδρών. Ως εκ τούτου, είναι επίσης μέρος της σύνθεσης των βιο-καψακίων Adamour.

Sarsaparilla Root – Βοηθά τις γυναίκες για ισχυρότερη λίμπιντο και ορμονική ισορροπία!

Sarsaparilla Root

Το Sarsaparilla είναι γνωστό στην ιατρική. Έχει μεγάλες αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, γι ‘αυτό χρησιμοποιείται ευρέως στην ουρολογία. Δίνει αντοχή, ενέργεια και δύναμη, κάνοντας τους άνδρες καλύτερους εραστές. Επιπλέον, έχει επίσης έντονο θετικό αντίκτυπο στο σύστημα φούστα των γυναικών. Δίνει μια σεξουαλική όρεξη και οξύνει την επιθυμία.

Πώς sarsaparilla φροντίσει για τα καλά επίπεδα λίμπιντο σε άνδρες και γυναίκες? Το βότανο για περισσότερη γονιμότητα και δραστικότητα είναι γνωστό για τις υπέροχες ιδιότητες καθαρισμού του. Ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος και μας κάνει πιο επιρρεπείς σε πειραματισμό στο κρεβάτι.

Κράνμπερι – Κορεσμένο με Χρήσιμα Αντιοξειδωτικά!

Κράνμπερι

Τα φρούτα του δάσους είναι ένας από τους καλύτερους παράγοντες για την ενίσχυση της ανδρικής δραστικότητας και στην καταπολέμηση της στειρότητας. Είναι επίσης χρήσιμο για την υγεία των γυναικών, τη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και των αναπαραγωγικών ικανοτήτων. Προσέξτε την καλή εμφάνιση της σιλουέτας και τον καλύτερο έλεγχο των κιλών.

Πώς τα κράνμπερι υποστηρίζουν φυσιολογική δραστηριότητα του προστάτη; Το πλούσιο σε διάφορους τύπους ευεργετικών αντιοξειδωτικών και βιταμινών φρούτα του δάσους συνιστάται για τα προβλήματα του προστάτη. Και επίσης για μια καλύτερη ισορροπία των γυναικείων ορμονών. Βρείτε το σε BlueStone.

Περιέργεια?

Σύμφωνα με την Αγιουρβέδα, μια γυναίκα θα πρέπει να είναι η ενσάρκωση πολλών ιδιοτήτων, προκειμένου να επιτευχθεί η σεξουαλική αρμονία με το σύντροφό της. Και ότι η αγάπη τους μπορεί να αποφέρει καρπούς. Αυτά περιλαμβάνουν όπως ηρεμία, απαλλαγμένη από περιττό άγχος, ισχυρή και γεμάτη οικειότητα. Αρχαία ινδική διδασκαλία δίνει εξαιρετικά μεγάλη προσοχή στην υγιεινή διατροφή και την άμεση σύνδεσή της με τη σεξουαλική ευτυχία.

Tongkat Ali ή «The Long Jack» – Για μεγαλύτερη αρρενωπότητα!

Tongkat Ali ή «The Long Jack»

Το λατινικό όνομα αυτού του βοτάνου είναι Eurycoma longifolia. Είναι ένα φυσικό εκχύλισμα της ρίζας ενός μαλαισιανού δέντρου. Ονομάζεται επίσης The Long Jack λόγω της ικανότητάς της να οδηγήσει σε ποιοτική και ποσοτική διεύρυνση του αρσενικού μέλους φύλου.

Πώς tongkat ali μας κάνει πιο ανθεκτικά στο κρεβάτι; Ενισχύει την παραγωγή τεστοστερόνης στο σώμα και ενισχύει τη λίμπιντο. Προωθεί το μεγαλύτερο χρόνο κατακράτησης στύσης και βελτιώνει την ποιότητα του σπερματικού υγρού.

Knidium – Διεγείρει την λίμπιντο με επιτυχία και για τα δύο φύλα!

Knidium

Το κινεζικό βότανο Cnidium monnieri έχει εφαρμοστεί ευρέως για αιώνες στη λαϊκή ιατρική του ανατολικού κράτους. Είναι σε θέση να ενισχύσει την επιθυμία τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες. Λαμβάνεται με τη μορφή σπόρων και θεωρείται εξαιρετικά κατάλληλο για άτομα που πάσχουν από αοργασμία και στυτική δυσλειτουργία.

Πώς μας βοηθάει το κνίδιο να είμαστε πιο ανθεκτικοί στο κρεβάτι; Χαλαρώνει τις φλέβες και τις αρτηρίες του αρσενικού μέλους φύλων, που επιτρέπει σε τους για να επεκτείνει και να βελτιώσει τη ροή αίματος στην περιοχή. Στις γυναίκες, το cnidium ενισχύει την κυκλοφορία των κυττάρων του αίματος στην περιοχή της κλειτορίδας, αυξάνοντας την ευαισθησία του.

Βελτιώστε την ισχύ και τη γονιμότητά σας γρήγορα και αποτελεσματικά το 2022!

Κάθε άτομο, ανεξάρτητα από το φύλο, ονειρεύεται να θεωρηθεί καλός εραστής. Μπορείτε εύκολα να αντιμετωπίσετε περιττές ανησυχίες και να βελτιώσετε την αντοχή σας εφαρμόζοντας οποιοδήποτε από τα πολλά φυσικά βότανα για καλή λίμπιντο, περισσότερη δραστικότητα και γονιμότητα. Σας περιμένουν με τα φυσικά μέσα της σεξουαλικής αρμονίας και της αμοιβαίας απόλαυσης που διατίθενται στην αγορά το 2022!

Το σεξ είναι ένα ατελείωτο θέμα – μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τους πιο δημοφιλείς μύθους και παρανοήσεις σχετικά με αυτό ή σημαντικά γεγονότα, για τα οποία ντρεπόμαστε να ρωτήσουμε.

Διαβάστε περισσότερα ενδιαφέροντα άρθρα στην ενότητα του ιστολογίου μας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.