Vital Dermax – Ευνοεί το δέρμα του προσώπου η φυσική του φόρμουλα;

Vital Dermax Intensive ΚρέμαΗ Vital Dermax Intensive είναι μια φυσική κρέμα που επιδρά ευμενώς στο δέρμα του προσώπου. Αποτελείται από συστατικά βιολογικής προέλευσης. Ο παραγωγός του προϊόντος είναι η ουκρανική εταιρεία Granada Ltd., γνωστή με το ευρύ φάσμα των καλλυντικών προϊόντων οργανικής προέλευσης. Ο σκοπός του τύπου VitalDermax είναι να κάνει το ευαίσθητο δέρμα σε αυτό το μέρος του σώματος πιο ζωντανό και φρέσκο.

Σημαντική ενημέρωση: Η κρέμα VitalDermax δεν είναι πλέον διαθέσιμη για παραγγελία. Αν θέλετε να καταπολεμήσετε τα σημάδια της γήρανσης με μια φυσική και αποτελεσματική κρέμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κρέμα IntenSkin!

Η κρέμα με τη σύνθεση για ευνοϊκή επίδραση του δέρματος του προσώπου απολαμβάνει κυρίως θετικά σχόλια online. Τα σχόλια του φόρουμ συμμερίζονται επίσης τα θετικά τους σχόλια και τις εντυπώσεις από τη κρέμα.. Οι πελάτες είναι ευχαριστημένοι από τον τρόπο που επηρεάζει το δέρμα καθώς και την προσιτή τιμή στην ελληνική αγορά. Δεν υπάρχουν ενδείξεις για αντενδείξεις, αλλεργικές αντιδράσεις, εξανθήματα και δυσάρεστες παρενέργειες.

Η φυσική κρέμα προσώπου VitalDermax μπορεί να παραγγελθεί μόνο από την επίσημη ιστοσελίδα του προϊόντος. Οι χρήστες πρέπει να συμπληρώσουν τα ονόματά τους και τον τρέχοντα αριθμό τηλεφώνου στο ψηφιακό έντυπο του ιστότοπου. Ο τρόπος πληρωμής είναι με αντικαταβολή κατά την παραλαβή της αποστολής. Η VitalDermax δεν διατίθεται στα φαρμακεία ή στα μεγάλα ηλεκτρονικά καταστήματα όπως το Skroutz και το ΕΟΦ. Η κατασκευαστική εταιρεία λαμβάνει τα μέτρα αυτά για τον έλεγχο της ποιότητας μετά από την αντιμετώπιση των πλαστών προϊόντων των προϊόντων της.

Η εταιρεία θέλει να παρέχει ποιοτικό έλεγχο και πρωτότυπο προϊόν στους πελάτες της. Όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν κρέμα προσώπου μπορούν να αφήσουν τα στοιχεία τους σε ψηφιακό έντυπο στην ιστοσελίδα της Vital Dermax. Για πιο ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες για τους χρήστες διαβάστε παρακάτω.

Vital Dermax, ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Πώς το αλκοόλ επηρεάζει το δέρμα του προσώπου;

Το αλκοόλ, σε όλες τις μορφές του, ήταν πάντα δημοφιλές και προτιμητέο ποτό από τους ανθρώπους. Με ή χωρίς δικαιολογία, αγαπούμε να καταναλώνουμε διαφορετικά αλκοολούχα ποτά λόγω της ευχάριστης γεύσης και των χαρούμενων ιδιοτήτων τους. Σε τι βαθμό όμως είναι ευεργετικό για την υγεία και την εμφάνιση του δέρματός μας;

Το αλκοόλ έχει αρνητική επίδραση στην κανονική ενυδάτωση του σώματος, που περιλαμβάνει και το δέρμα. Η υπερβολική χρήση οδηγεί στη σταδιακή στέρηση και έλλειψη από το δέρμα των βιταμινών ζωτικής σημασίας για την ύπαρξή του. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, αντί να μοιάζει ανανεωμένο και νεανικό, με την πάροδο του χρόνου γίνεται ραγισμένο, αποξηραμένο και ηλικιωμένο. Η επιδερμίδα μπορεί να προκαλέσει στην εμφάνιση του προσώπου να έχει όψη πρηξίματος, που θα επηρεάσει δυσμενώς την ομορφιά του. Για να εξουδετερώσετε τις αρνητικές επιπτώσεις των ισχυρών οινοπνεύματοδών, μπορείτε να δώσετε έμφαση στην κατανάλωση τροφίμων που καθαρίζουν το αίμα.

Πολλά αλκοολούχα ποτά έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε σάκχαρα (γλυκόζη). Εκτός από τη συσσώρευση περίσσειας θερμίδων, σχετίζεται επίσης με την εμφάνιση ακμής ή άλλων δερματικών παθήσεων. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για την κατανάλωση κοκτέιλ όπως η Μαργαρίτα, για παράδειγμα. Το αλκοόλ έχει την ιδιότητα να ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος στο πρόσωπο, οδηγώντας σε ερυθρότητα και πρήξιμο. Προκαλεί το δέρμα να φαίνεται ακόμη ηλικιωμένωνο και ζαρωμένο.

Διαβάστε περισσότερα: Καλλυντικές Μάσκες

Πώς να ανανεώσετε το δέρμα προσώπου με φυσικό τρόπο;

κρέμα

Όχι μόνο η τακτική κατανάλωση αλκοόλ, αλλά και πολλοί άλλοι παράγοντες ανεξάρτητοι από τις προσωπικές μας επιλογές, όπως η γήρανση, κάνουν το δέρμα μας να φαίνεται παλιό. Όλες οι διαδικασίες στο σώμα σταδιακά επιβραδύνουν με πάροδο του χρόνου. Αυτό περιλαμβάνει και αυτές που σχετίζονται με την αναγέννηση των κυττάρων. Αν θέλουμε να τα βιάσουμε, θα πρέπει να κάνουμε τακτικές ασκήσεις για να επιταχύνουμε την κυκλοφορία αίματος. Αυτό είναι επίσης ένα καλό προληπτικό μέτρο κατά των κιρσωδών φλέβων. Όπως και να καταναλωθούν ελαφρύτερα και ευκολα για χώνευση και απορροφήση θρεπτικά συστατικά. Συνιστάται επίσης να χρησιμοποιείτε προϊόντα με φυσικό τύπο που ευνοεί το δέρμα του προσώπου.

Αυτή είναι η κρέμα με εκχύλισμα από DNA του σολομού VitalDermax. Οι πελάτες μοιράζονται ως επί το πλείστον θετικές κριτικές και απόψεις στα σχόλιά τους σε online φόρουμ. Η στάση που επικρατεί είναι ότι η τιμή αντιστοιχεί στην ποιότητα. Η τακτική εφαρμογή οδηγεί επίσης σε ασφαλή και θετική αλλαγή. Δεν υπάρχουν αναφορές ανεπιθύμητων παρενεργειών, αλλεργικών αντιδράσεων και αντενδείξεων. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα παρακάτω.

VitalDermax Intense – τι ειναι

Το VitalDermax Intense είναι μια κρέμα προσώπου η φόρμουλα της οποίας είναι βιο-οργανική και ωφελεί το δέρμα με ενυδατική, θρεπτική και αναζωογονητική δράση. Ο κατασκευαστής επιδιώκει να προβάλει οπτικά το δέρμα του προσώπου προσθέτοντας κολλαγόνο και ελαστίνη στη σύνθεση. Το ιταλΔερμαξ απολαμβάνει κυρίως θετικές κριτικές online.

Οι πελάτες στο φόρουμ βιολογικών καλλυντικών είναι ικανοποιημένοι από τον τύπο της φόρμουλας της VitalDermax και τον τρόπο με τον οποίο επηρεάζει το δέρμα του προσώπου. Περιέχει επίσης φυσικά στοιχεία για την αποφυγή των επιδράσεων των υπεριωδών ακτίνων του ήλιου. Αυτοί μοιράζονται θετικά σχόλια σχετικά με την αναλογία τιμής/ποιότητας της VitalDermax, καθώς και την ταχεία παράδοση του προϊόντος.

Πλεονεκτήματα και επίδραση της κρέμας ιταλΔερμαξ

Τα θετικά της κρέμας ενυδάτωσης προσώπου VitalDermax είναι:

 • Φυσική φόρμουλα και σύνθεση για ενυδάτωση και αναζωογόνηση του δέρματος.
 • Βοηθά την απαλή εμφάνισης του δέρματος του προσώπου.
 • Γρήγορη παραγγελία και παράδοση.
 • Έλλειψη παρενεργειών και αντενδείξεων.
 • Ομοιογενής σύσταση και εύκολη εφαρμογή στο δέρμα.
Σημείωση!

Η απουσία παρενεργειών δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να εμφανιστούν μεμονωμένα. Οι καταναλωτές πρέπει να συμμορφώνονται με τις οδηγίες χρήσης. Αυτές περιλαμβάνονται από τον κατασκευαστή στην εμπορική συσκευασία της κρέμας με φόρμουλα αναζωογόνησης δέρματος VitalDermax.

VitalDermax Κριτικές και σχόλια

Μία από τις πιο συχνές ερωτήσεις των χρηστών στις κριτικές και τα σχόλιά τους στο VitalDermax είναι εάν η αντιρυτιδική κρέμα είναι αποτελεσματική. Αυτό είναι επίσης εμφανές από σχετικές αναζητήσεις σε μηχανές αναζήτησης στο Διαδίκτυο. Οι πελάτες ενδιαφέρονται επίσης για το εάν το προϊόν μπορεί να αγοραστεί στο φαρμακείο.

Πολλά από τα εν λόγω σχόλια αναρωτιούνται γιατί ένα προϊόν με φυσιολογικά επίπεδα pH για το χόριο του προσώπου διαφημίζεται και στην Ελλάδα ως VitalDermax Intensive. Τον γνώρισαν και ως Vital Dermax Allegro.

Τουλάχιστον αυτό υποδηλώνουν οι περισσότερες κριτικές σχετικά με την κρέμα VitalDermax στα διαδικτυακά φόρουμ. Δεν υπάρχει διαφορά στη σύνθεση ή στον τρόπο χρήσης. Αυτή η διαφορά ονόματος είναι καθαρά για σκοπούς μάρκετινγκ και διαφήμισης. Η φόρμουλα είναι ίδια σε κάθε μπουκάλι!

Σε πιο εκτεταμένη έρευνα, μπορεί να βρεθεί ένας μεγάλος αριθμός θετικών κριτικών VitalDermax σχετικά με τα αποτελέσματα της χρήσης της κρέμας. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι γυναίκες που συστήνουν και έχουν εντάξει την κρέμα στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας τους. Ισχυρίζονται ότι η κρέμα κάνει πραγματικά το δέρμα τους πιο ελαστικό και φρέσκο. Έχουν περιγραφεί περιπτώσεις στις οποίες, μετά από λίγες μόνο εφαρμογές, το δέρμα που είχε επηρεαστεί σοβαρά από τον καυτό ήλιο ανέκαμψε εξαιρετικά γρήγορα. Γενικά, οι γυναίκες συνιστούν την κρέμα VitalDermax τόσο για εφάπαξ μάθημα όσο και για θεραπεία συντήρησης.

Vital Dermax Τιμή στην Ελλάδα;

VitalDermax στην Ελλάδα, Τιμή

Η τιμή του Vital Dermax είναι η ίδια σε κάθε χώρα. Δεν ήταν δύσκολο να ελέγξετε την τιμή, καθώς η πώληση γίνεται μόνο μέσω Διαδικτύου χωρίς μεταπωλητές. Στην πραγματικότητα, ο κατασκευαστής απέφυγε τον υπερβολικό πληθωρισμό τιμών από ενδιάμεσους παίκτες, όπως τα φαρμακεία ή τα φαρμακεία. Στην επίσημη σελίδα μπορείτε να βρείτε την τρέχουσα τιμή Vital Dermax για την Ελλάδα – κατά καιρούς γίνονται διαφημιστικές καμπάνιες. Με αυτά η τιμή της κρέμας μειώνεται για ένα συγκεκριμένο διάστημα μέχρι να εξαντληθούν οι ποσότητες.

Η κρέμα μπορεί να παραγγελθεί εύκολα. Διατίθεται μόνο από την επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν οι καταναλωτές είναι να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική φόρμα παραγγελίας με ένα όνομα και τον τρέχοντα αριθμό τηλεφώνου παράδοσης. Ένας διανομέας της Vital Dermax θα επικοινωνήσει μαζί τους τηλεφωνικά για να επιβεβαιώσει τις λεπτομέρειες παράδοσης. Πραγματοποιείται με courier, και η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή.

VitalDermax σε φαρμακεία, ΕΟΦ και Skroutz; Απάτη?

Πρέπει να επισημάνουμε ρητά ότι δεν θα βρείτε το αυθεντικό VitalDermax σε φαρμακεία ή καταστήματα ομορφιάς. Τα κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας προϊόντα διατίθενται μόνο απευθείας από τον κατασκευαστή. Λόγω των καταγγελιών για απάτη με το Vital Dermax στα φαρμακεία, θα πρέπει κανείς να είναι προσεκτικός. Η αντιγηραντική και ρυτιδική κρέμα είναι τόσο δημοφιλής που οι απομιμήσεις ντουπες κυκλοφορούν και στον ΕΟΦ και στο Skroutz. Αν δείτε το VitalDermax σε ένα φαρμακείο αναφέρετε μια απάτη!

VitalDermax συστατικα

Σύνθεση VitalDermax

Η κρέμα Vital Dermax περιλαμβάνει μια φόρμουλα με φυσικά συστατικά βιολογικής προέλευσης. Ο κατασκευαστής εισάγει τα ενεργά συστατικά με τη μορφή φυσικών εκχυλισμάτων για να επηρεάσει φυσικά το δέρμα. Η σύνθεση θεωρείται ασφαλής για καθημερινή εφαρμογή και υποαλλεργική.

Τα κύρια συστατικά του τύπου Vital Dermax Intense περιλαμβάνουν:

 • Κολλαγόνο – Το κολλαγόνο είναι η κυριότερη πρωτεΐνη στο δέρμα που βοηθά την ελαστικότητα, ευνοεί την αναγέννηση των ινών του συνδετικού ιστού και έχει θετική επίδραση στη νέα εμφάνιση και τα φυσιολογικά επίπεδα του pH.
 • Υαλουρονικό οξύ – Ένα γνωστό στοιχείο στους βιο-καλλυντικούς παράγοντες που επηρεάζουν στο δέρμα. Βοηθά στην ενυδάτωση και εξουδετέρωση των υπεριωδών ακτίνων. Είναι επίσης ένα αναπόσπαστο στοιχείο στον συνδετικό ιστό του δέρματος.
 • Εκχύλισμα DNA σολομού – Πλούσιο σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα. Στόχος του είναι να προστατεύσει το δέρμα από περαιτέρω αρνητικές επιπτώσεις.
 • Εκχύλισμα Ασιατικής Σεντέλας (Gotu Cola) – Βοηθά στην παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης στο ανώτερο επιδερμικό στρώμα.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι η προέλευση όλων των συστατικών του VitalDermax είναι απολύτως φυσική και δεν συντίθεται χημικά. Αυτό κάνει την κρέμα πολύ πιο κατάλληλη για απορρόφηση από το δέρμα και μειώνει δραστικά τον χρόνο απορρόφησης.

Αρχική διορθωτικά μέτρα για τις ρυτίδες

VitalDermax οδηγιες χρησης – δοσολογια;

Πώς να εφαρμόσετε, κρέμα

Σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης, η αντιρυτιδική κρέμα VitalDermax Intensive πρέπει να εφαρμόζεται μία φορά την ημέρα. Ωστόσο, πριν ξεκινήσετε να το εφαρμόζετε, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε μερικά παγάκια τριγύρω. Αυτό είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό μέρος της εφαρμογής του.

Ακολουθούν οι οδηγίες χρήσης της VitalDermax Anti-Aging Cream:

 1. Καθαρίστε το πρόσωπό σας με λοσιόν και στεγνώστε απαλά με ένα μαλακό πανί.
 2. Κάντε μασάζ με κύβο πάγου και κυκλικές κινήσεις γύρω από τα μάτια και τα χείλη.
 3. Εφαρμόστε τη κρέμα VitalDermax στο μέτωπο, τα μάγουλα και τα ζυγωματικά.
 4. Κάντε μασάζ με αργές κυκλικές κινήσεις και απλώστε το σε όλο το πρόσωπό σας.

VitalDermax Παρενέργειες;

Δεν έχει τεκμηριωθεί ότι η κρέμα VitaDermax Intensive για ευεργετική δράση στο χόριο έχει παρενέργειες ή αντενδείξεις που οδηγούν σε δυσάρεστες αλλεργίες. Ένας από τους κύριους λόγους για αυτό είναι τα κύρια φυσικά συστατικά του. Τα περισσότερα από αυτά συμβάλλουν στη θετική του επίδραση στο χόριο του προσώπου. Η απουσία χημικών ουσιών στη σύνθεση των μέσων για να τονιστεί η φυσική ομορφιά της επιδερμίδας καθιστούν πρακτικά ασφαλή την εφαρμογή της.

 

Το καλό δέρμα είναι με φυσική όψη!

Vital Dermax, δέρμα

Προκειμένου να διατηρηθεί η καλή εξωτερική εμφάνιση του δέρματος, είναι σημαντικό να το φροντίζετε φυσικά. Μια από τις εύκολες και φυσικές μεθόδους για το ανθηρό δέρμα είναι η αποτοξίνωση του σώματος. `Ετσι θα απαλλαγούμε από τις κακές τοξίνες που έχουν συσσωρευτεί στο σώμα μας. Αυτές είναι αποτέλεσμα της κατάποσης πολλών επιβλαβών ουσιών, όπως το αλκοόλ. Είναι επίσης σημαντικό να είμαστε δραστήριοι και να προσπαθούμε να περάσουμε περισσότερο χρόνο στη φύση. Επίσης, κάνουμε ένα σχέδιο υγιεινής διατροφής – τότε το δέρμα μας θα είναι ανθηρό!

Με λίγα λόγια: Η κρέμα με φόρμουλα φυσικής επιρροής στο δέρμα του προσώπου VitalDermax έχει φυσική σύνθεση. Προωθεί τη ανθηρή κατάσταση του δέρματος. Λειτουργεί καλύτερα από άλλες εναλλακτικές λύσεις.

Σημαντική ενημέρωση: Η κρέμα VitalDermax δεν είναι πλέον διαθέσιμη για παραγγελία. Αν θέλετε να καταπολεμήσετε τα σημάδια της γήρανσης με μια φυσική και αποτελεσματική κρέμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κρέμα IntenSkin!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *