Elesse Cream Κριτικές – φυσική αντιγηραντική κρέμα;

Elesse Cream Κριτικές Η Elesse Cream είναι η νέα κρέμα ομορφιάς που φροντίζει πλήρως το δέρμα σας. Η κρέμα Elesse Cream με αποτέλεσμα το λίφτινγκ προσώπου έχει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα: όσο περισσότερο τη χρησιμοποιείτε, τόσο λιγότερα χρόνια εμφανίζετε. Αυτό προκύπτει από αρκετές κριτικές σε διαδικτυακά φόρουμ, παρά το γεγονός ότι αυτό το καλλυντικό ξεκίνησε στις αρχές του τρέχοντος.

Επίσημη ιστοσελίδα

Η κρέμα αναζωογονητικού αποτελέσματος Elesse Cream θεωρείται κατά τις απόψεις πολλών, ένα άξιο υποκατάστατο για τις καλύτερες διαδικασίες αποτελέσματος lifting, Ο κατάλογος των συστατικών της διαθέτει φυσικές αλλά ισχυρές ουσίες, καθιστώντας την μια κρέμα κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.

Η Elesse Cream δρα στις βαθιές ρυτίδες μέσα σε λίγες μόνο εβδομάδες, βοηθώντας στην καταπολέμηση όλων των ατελειών. Αυτή η κρέμα έχει επίσης εξαιρετικά αποτελέσματα σε προβληματικές περιοχές, όπως τα πόδια της χήνας, οι ρυτίδες συνοφρυώματος, οι ρυτίδες στο μέτωπο και οι πλευρές του στόματος και της μύτης. Η Elesse Cream δεν προκαλεί παρενέργειες και για όλους αυτούς τους λόγους είναι από τα πιο δημοφιλή προϊόντα στην Ελλάδα.

Ας δούμε, σε αυτή την εμπεριστατωμένη ανασκόπηση, όλα τα χαρακτηριστικά αυτού του προϊόντος αντιγήρανσης.

Ρυτίδες κάτω από τα μάτια: αιτίες και θεραπείες

Ρυτίδες κάτω από τα μάτια

Ποιες είναι οι αιτίες των ρυτίδων κάτω από τα μάτια;

Το δέρμα γύρω από τα μάτια είναι μία από τις λεπτότερες περιοχές του δέρματος στο σώμα και είναι πολύ εύθραυστο. Με την πάροδο του χρόνου, το κολλαγόνο στο χόριο του δέρματος κάτω από τα μάτια διασπάται και χάνει τον όγκο και την ελαστικότητά του. Αυτό συμβαίνει λόγω ηλικίας, έκθεσης στον ήλιο, γενετικών παραγόντων και περιβαλλοντικών βλαβών. Σύμφωνα με τις απόψεις των δερματολόγων εμπειρογνωμόνων, τα άτομα με ανοιχτόχρωμο δέρμα είναι πιο επιρρεπή στις ρυτίδες κάτω από τα μάτια, επειδή τα άτομα με σκουρόχρωμο δέρμα έχουν περισσότερη χρωστική ουσία, η οποία λειτουργεί ως φυσικό αντηλιακό και “εμποδίζει την επιτάχυνση της διάσπασης του κολλαγόνου”.

Ακόμη και το γεγονός ότι περνάω πολύ χρόνο κοιτάζοντας (εντάξει, αλληθωρίζοντας) την οθόνη του υπολογιστή δεν μου κάνει καλό. Η δημιουργία ρυτίδων και η διατήρησή τους προκαλεί κάμψη της μήτρας κολλαγόνου και ελαστίνης. Όσο περισσότερο λυγίζετε κάτι με την πάροδο του χρόνου, τόσο περισσότερο τείνει να παραμείνει έτσι. Για το λόγο αυτό, ο ύπνος στο πλάι ή στο στομάχι, που χαϊδεύει το πρόσωπό σας πάνω στο μαξιλάρι, μπορεί επίσης να συμβάλει στη δημιουργία ρυτίδων κάτω από τα μάτια.

Οι ρυτίδες κάτω από τα μάτια είναι πιο συχνές σε άτομα με κακή κυκλοφορία (η οποία τείνει να εκδηλώνεται ως μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια), πολύ ξηρό δέρμα και αλλεργίες. Οι αλλεργίες προκαλούν φλεγμονή. Η φλεγμονή αυξάνει το πρήξιμο και μειώνει τη ροή του αίματος, οδηγώντας σε αυξημένο ρυθμό βλάβης του κολλαγόνου και της ελαστίνης. Επιπλέον, ο κνησμός ή το ξύσιμο στην περιοχή των ματιών μπορεί να προκαλέσει επαναλαμβανόμενη φθορά στο δέρμα.

Υπάρχει κάτι που μπορείτε να κάνετε για να προλάβετε τις ρυτίδες κάτω από τα μάτια;

Αν και οι ρυτίδες κάτω από τα μάτια είναι πρακτικά ένα αναπόφευκτο μέρος της διαδικασίας γήρανσης, υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να τις προλάβετε:

 • Να φοράτε τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας τη νύχτα: Χρησιμοποιήστε μια ενυδατική κρέμα και έναν ορό ειδικά σχεδιασμένα για τα βλέφαρα, τα οποία απαιτούν διαφορετική σύνθεση θρεπτικών συστατικών και υγρασίας από ό,τι το υπόλοιπο δέρμα του προσώπου και του σώματος.
 • Φοράτε πάντα (επαναλαμβάνω: πάντα!) SPF: Η καθημερινή χρήση ενός αντηλιακού με βάση τον ψευδάργυρο και γυαλιών ηλίου μπορεί επίσης να βοηθήσει, όπως και η χρήση μιας κρέμας με βάση αντιοξειδωτικά που θα βοηθήσει στην προστασία από τις βλάβες των ελεύθερων ριζών που προκαλούν τα σημάδια γήρανσης .
 • Αλλάξτε τις συνήθειες του ύπνου σας: Εκτός από την ενσωμάτωση ειδικών προϊόντων στη ρουτίνα σας, ορισμένες αλλαγές στον τρόπο ζωής μπορούν να βοηθήσουν να κρατήσετε τις ρυτίδες κάτω από τα μάτια μακριά. Για τους λόγους που αναφέρθηκαν παραπάνω, το να μάθετε να κοιμάστε ανάσκελα (ιδανικά σε μεταξωτή μαξιλαροθήκη) και να κάνετε ένα διάλειμμα από τον υπολογιστή μπορεί πραγματικά να κάνει τη διαφορά.
 • Δοκιμάστε το στεγνό βούρτσισμα: Το στεγνό βούρτσισμα του προσώπου σας κατά μήκος των λεμφικών καναλιών μπορεί να αυξήσει την κυκλοφορία και, με τη σειρά του, να βοηθήσει στην πρόληψη των ρυτίδων σε ολόκληρο το πρόσωπο, όχι μόνο κάτω από τα μάτια.
 • Πώς να αντιμετωπίσετε τις ρυτίδες κάτω από τα μάτια όταν έχουν αναπτυχθεί: Μόλις οι λεπτές γραμμές αρχίσουν να κάνουν την εμφάνισή τους στο πρόσωπό σας, υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να δοκιμάσετε για να κάνετε τα πράγματα πιο ομαλά.

Επενδύστε σε φυσικές αντιρυτιδικές κρέμες: Η αντιμετώπιση των λεπτών γραμμών ξεκινά με την εύρεση των κατάλληλων συστατικών.

Ακμή – Μύθοι για αυτήν – 10 Κορυφαίοι

Elesse Cream: τι είναι;

Elesse Cream: λειτουργεί πραγματικά;

Η Elesse Cream είναι μια καινοτόμος κρέμα που περιέχει πολύτιμες ουσίες και συστατικά που θρέφουν το δέρμα και το κάνουν βαθιά νεότερο.

Ας δούμε πώς λειτουργεί η Elesse Cream.

Το δέρμα μας είναι το μεγαλύτερο όργανο ζωντανών κυττάρων. Λόγω του χρόνου και της συνεχούς έκθεσης στις υπεριώδεις ακτίνες, χάνουν τη δύναμή τους και δεν μπορούν πλέον να διατηρήσουν τον ίδιο όγκο κολλαγόνου. Αυτό ονομάζεται καλλυντική γήρανση του δέρματος: χάνει την ελαστικότητά του και την προηγούμενη φρεσκάδα του.

Ο μόνος φυσικός μηχανισμός στο σώμα μας που μπορεί να ελέγξει τη γήρανση του δέρματος είναι τα βλαστοκύτταρα, τα οποία βρίσκονται τόσο στο σώμα μας όσο και σε ένα φυσιολογικό μήλο.

Επιδράσεις, οφέλη και αποτελέσματα;

Πρόκειται για μια κρέμα που λειτουργεί χάρη στα βλαστοκύτταρα του πράσινου μήλου που διεισδύουν στο υποδόριο λίπος για να το διαποτίσουν με ευεργετικά θρεπτικά συστατικά που ενεργοποιούν τη διαδικασία ανάπλασης.

Η Elesse Cream, σύμφωνα με τη γνώμη των εμπειρογνωμόνων, είναι σε θέση να:

 • Αναστέλλει την εξάντληση του κολλαγόνου,
 • Να καταπολεμήσει το γήρας υπερασπιζόμενος τα κύτταρα από επιθέσεις,
 • Να διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος για να ξεφουσκώσει το πρόσωπο,
 • Αντιμετωπίζει το σχηματισμό “σακουλών” κάτω από τα μάτια και να μειώνει τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια,
 • Ενισχύουν τη δομή του δέρματος συσφίγγοντας το δέρμα.

Παρακαλώ σημειώστε: οι επιδράσεις και τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν από άτομο σε άτομο.

Elesse cream κριτικές και σχόλια στο διαδικτυακό φόρουμ

κρέμα Elesse κριτικές

Τι λένε οι πελάτες για την ποιότητα της Elesse Cream; Οι σχόλια και οι κριτικές στα φόρουμ μιλούν για ένα πραγματικά επαναστατικό και κυρίως ασφαλές προϊόν, χάρη στην 100% φυσική του σύνθεση.

Αρνητικές κριτικές για την Elesse Cream δεν έχουν εμφανιστεί σε κανένα φόρουμ. Αντιθέτως, σύμφωνα με τα σχόλια και τις απόψεις όσων το έχουν χρησιμοποιήσει, αν εφαρμοστεί σωστά αυτή η αντιρυτιδική κρέμα είναι σε θέση να:

 • Αναζωογονεί, δεν κρύβει τις ατέλειες – Η κρέμα δρα σε διακυτταρικό επίπεδο και αποκαθιστά το μεταβολισμό του υποδόριου στρώματος.
 • Απορροφάται πλήρως, άμεσα – Η φυσική σύνθεση εγγυάται 100% βιοδιαθεσιμότητα όλων των συστατικών της κρέμας
 • Εμπλουτισμένη με φυτικά εκχυλίσματα – Εκχυλίζεται από 8 φυτά, χωρίς προσθήκη συνθετικών χρωστικών ή συντηρητικών.

Όπως πάντα, ελέγχοντας τις πραγματικές κριτικές, θα ενημερώσουμε αυτή την κριτική μας, σε περίπτωση που εμφανιστούν αρνητικές κριτικές για την κρέμα Elesse στα διαδικτυακά φόρουμ που συχνάζουμε.

Κριτικές από πραγματικούς πελάτες

Μαρίνα, Θεσσαλονίκη
“Χρησιμοποιώ την κρέμα Elesse εδώ και ένα μήνα και ήδη βλέπω σημαντικές βελτιώσεις στην εμφάνιση του δέρματός μου. Αισθάνομαι νεότερη, οι ρυτίδες μου έχουν μειωθεί και το δέρμα μου είναι πιο ενυδατωμένο και φωτεινό. Είμαι πολύ εντυπωσιασμένη από την ποιότητα αυτού του προϊόντος και σίγουρα θα το συνιστούσα!”

Άννα, Αθήνα
“Έπρεπε να αγοράσω την κρέμα Elesse online και ανησυχούσα λίγο γι’ αυτό, αλλά χαίρομαι πολύ που το έκανα! Είναι ένα πραγματικά καταπληκτικό προϊόν από το οποίο βλέπω αποτελέσματα μετά από λίγες ημέρες χρήσης. Ακόμα και οι φίλοι μου μου λένε πόσο καλή είναι η επιδερμίδα μου και θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ αυτό το προϊόν ως μέρος της ρουτίνας φροντίδας της επιδερμίδας μου.”

Βασιλική, Ηράκλειο
“Ήμουν επιφυλακτική για την παραγγελία της Elesse Cream online χωρίς να μπορώ να την αγοράσω από τα φαρμακεία, αλλά είναι ένα εξαιρετικό προϊόν! Αφού το χρησιμοποίησα για λίγες εβδομάδες, βλέπω καθαρά ότι το δέρμα μου φαίνεται νεότερο και οι ρυτίδες μου λιγότερο ορατές. Είμαι επίσης εντυπωσιασμένη με το πόσο γρήγορα καταφέρνει να μειώσει οποιαδήποτε φλεγμονή. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!”

Αγορά με έκπτωση -50%

Elesse cream τιμή: πού να αγοράσετε αντιρυτιδική κρέμα στην Ελλάδα

Κρέμα Elesse τιμή

Πιθανόν να αναρωτιέστε ποια είναι η τρέχουσα τιμή της κρέμας Eesse στην Ελλάδα; Είναι τόσο ακριβή όσο άλλα προϊόντα υψηλής ποιότητας στην αγορά; Υπάρχουν εκπτώσεις;

Στην πραγματικότητα, η τιμή της κρέμας Elesse είναι αρκετά προσιτή. Αυτό οφείλεται στο μοντέλο διανομής και πώλησης του αντιρυτιδικού προϊόντος. Ο μόνος τρόπος για να αγοράσετε το πρωτότυπο προϊόν είναι να το αγοράσετε από την επίσημη ιστοσελίδα. Δεν υπάρχουν μεσάζοντες που προκαλούν αυξήσεις τιμών και παίρνουν το μερίδιό τους. Με αυτόν τον τρόπο η τιμή της κρέμας Elesse διατηρείται σε λογικά επίπεδα.

Δείτε πώς μπορείτε να παραγγείλετε την κρέμα Elesse στην καλύτερη τιμή στο διαδίκτυο, απευθείας από την επίσημη ιστοσελίδα για μόνο 37 ευρώ αντί για 74 ευρώ:

 1. Εισάγετε το όνομά σας και έναν έγκυρο αριθμό τηλεφώνου, στην ηλεκτρονική φόρμα στην επίσημη ιστοσελίδα.
 2. Θα λάβετε ένα τηλεφώνημα από έναν σύμβουλο της εταιρείας διανομής, στον οποίο θα υποδείξετε τη διεύθυνση παράδοσης που προτιμάτε.
 3. Θα παραλάβετε την Elesse Cream σε λίγες ημέρες με courier, πληρώνοντας κατά την παράδοση.

Τώρα το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε την Elesse Cream σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουν ήδη δοθεί.

Elesse Cream στα φαρμακεία και στο ΕΟΦ και στο Skroutz

Η Elesse Cream δεν είναι διαθέσιμη στα φαρμακεία. Επιπλέον, χάρη στην προωθητική ενέργεια που προσφέρει ο κατασκευαστής (η οποία δεν ισχύει σε παρόμοιες ιστοσελίδες όπως ο ΕΟΦ και το Skroutz), μπορείτε να αποκτήσετε 50% έκπτωση στο κόστος του προϊόντος, με δωρεάν αποστολή!

Elesse Cream οδηγιες χρησης και δοσολογια

Η Elesse Cream κυκλοφορεί στην αγορά σε ένα εύχρηστο βάζο που την καθιστά εύκολη και βολική για να τη μεταφέρετε μαζί σας.

Echo πώς να χρησιμοποιήσετε την κρέμα Elesse:

 1. Πάρτε την κρέμα με τα δάχτυλά σας και απλώστε την στο προηγουμένως καθαρισμένο και στεγνό δέρμα του προσώπου σας.
 2. Κάντε μασάζ με κυκλικές κινήσεις στο πρόσωπο και το λαιμό μέχρι να απορροφηθεί πλήρως.
 3. Η κρέμα Elesse πρέπει να εφαρμόζεται καθημερινά, κατά προτίμηση το πρωί και το βράδυ.

Όταν εφαρμόζεται σύμφωνα με τις οδηγίες του φύλλου οδηγιών, η Elesse Cream προσφέρει τα ακόλουθα αποτελέσματα και επιδράσεις:

 • 1/2 ημέρες από την εφαρμογή – Εξομαλυντικό αποτέλεσμα, λείανση των ρυτίδων,
 • 3/5 ημέρες εφαρμογής – ομαλοποίηση του μεσοκυττάριου μεταβολισμού,
 • 6/10 ημέρες εφαρμογής – Αναγέννηση των κυττάρων του δέρματος, αποκατάσταση της ελαστικότητας,
 • 11+ ημέρες – Ανάπλαση του δέρματος και παγίωση του αποτελέσματος.

Συστατικά

Συστατικά

Αυτό που φαίνεται να εκτιμούν οι πελάτες σε αυτή την κρέμα ομορφιάς του δέρματος είναι η σύνθεσή της που είναι πλούσια σε φυσικά συστατικά. Η σύνθεση της Elesse Cream έχει ισχυρή τονωτική και αναζωογονητική δράση που διευκολύνει τη φυσική ομορφιά του δέρματος, χαρίζοντάς του μια νεότερη, φωτεινότερη και πιο φρέσκια εμφάνιση.

Μια άλλη πτυχή που κάνει αυτή την κρέμα να διαφέρει από άλλες αντιρυτιδικές κρέμες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που πωλούνται στα φαρμακεία, είναι ότι έχει τριπλό αποτέλεσμα:

 • Ενυδατώνει και θρέφει – Τα φυσικά συστατικά αποκαθιστούν τη φυσική λάμψη του δέρματος. Μια πιο υγιής και φωτεινή επιδερμίδα χάρη στη συνεχή ενυδάτωση.
 • Εξομαλύνει – Οι δραστικές ουσίες καταπολεμούν τις ρυτίδες στο πρόσωπο και γύρω από τα μάτια. Η επιδερμίδα γίνεται πιο λεία, το πρόσωπο επανέρχεται στο φυσικό του σχήμα V.
 • Προστατεύει – Οι δραστικές ουσίες και τα ισχυρά φίλτρα SPF προστατεύουν την επιδερμίδα από την ανθυγιεινή επίδραση του περιβάλλοντος. Οι ρυτίδες και η θαμπή επιδερμίδα δεν έχουν καμία ελπίδα.

Η σύνθεση της κρέμας Elesse περιέχει μια βιοδραστική σύνθεση εμπλουτισμένη με βλαστοκύτταρα πράσινου μήλου με εκχυλίσματα από 8 φυτά, χωρίς προσθήκη συνθετικών χρωστικών ή συντηρητικών που διεισδύουν στο υποδόριο λίπος για να το διαποτίσουν με ευεργετικά θρεπτικά συστατικά που ενεργοποιούν τη διαδικασία ανάπλασης.

Αυτά τα συστατικά, σύμφωνα με τις γνώμες των ειδικών, φαίνεται να μην έχουν αντενδείξεις ή παρενέργειες

Elesse Cream Παρενέργειες

Ακόμη και τυχόν αρνητικές κριτικές για αντενδείξεις και παρενέργειες δεν υπάρχουν σε κανένα από τα φόρουμ που αναλύσαμε. Επιπλέον, δεν συναντήσαμε κανένα παράπονο από χρήστες σε σχέση με τη χρήση και τα αποτελέσματα της χρήσης της κρέμας ρυτίδων Elesse.

Καλλυντικές Μάσκες – Ποια είναι τα καλύτερα

αντιγηραντική κρέμα, ρυτίδες κάτω από τα μάτια

Συμβουλή

Μείνετε μακριά από τα αρώματα στις κρέμες ματιών: Αποφύγετε οτιδήποτε περιέχει αρώματα και σκληρές χημικές ουσίες, επειδή το δέρμα στο κάτω βλέφαρο μπορεί να είναι πολύ ευαίσθητο και να αντιδρά στα αλλεργιογόνα πιο συχνά από ό,τι το δέρμα σε άλλα σημεία του προσώπου ή του σώματος. Εάν έχετε ευαισθησία σε κάποιο συστατικό μιας κρέμας, αυτό πιθανώς θα φανεί στα βλέφαρά σας.

Τελική γραμμή: Η Elesse Cream είναι μια απολύτως βιολογική κρέμα περιποίησης του δέρματος. Εφαρμόζεται εύκολα και έχει καλές κριτικές σε σχόλια πελατών που δημοσιεύονται σε διαδικτυακά φόρουμ για καλλυντικά με φυσική βάση. Πολλοί πελάτες που έχουν χρησιμοποιήσει αυτή την κρέμα τη θεωρούν ένα από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς στην ηλεκτρονική αγορά.

Παράγγειλε τώρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *