DappSmile – Συσκευή καθαρισμού δοντιών; Κριτικές και τιμή;

DappSmile ΕλλάδαΤο DappSmile είναι ένα σύγχρονο οδοντικό καθαριστικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο σπίτι. Η πρωτοποριακή συσκευή είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα και το άρθρο που ακολουθεί θα επικεντρωθεί στις ιδιαιτερότητές της όπως: Τι είναι το DappSmile και πώς λειτουργεί; Πλεονεκτήματα και οφέλη του προϊόντος; Πώς να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή – οδηγίες χρήσης; Τι γράφουν οι πελάτες στις κριτικές και τις απόψεις τους; Πόσο είναι η τιμή του DappSmile στην Ελλάδα και πού να το αγοράσω;

Επίσημη ιστοσελίδα

Το DappSmile είναι ένα στιγμιαίο καθαριστικό δοντιών με υπερήχους. Αυτή η σύγχρονη συσκευή σας επιτρέπει να έχετε την απαραίτητη οδοντιατρική φροντίδα στην άνεση του σπιτιού σας. Το DappSmile είναι ένα ικανό οδοντικό καθαριστικό που καθαρίζει αποτελεσματικά τα δόντια σας από την πέτρα και την πλάκα χωρίς να χρειάζεται να επισκεφθείτε τον οδοντίατρό σας. Θα εξοικονομήσετε χρήματα και δυσάρεστες αισθήσεις με τη βοήθεια αυτού του προϊόντος. Εκτός από αισθητικό πρόβλημα, η συσσώρευση πέτρας στο στόμα μπορεί να προκαλέσει κακή αναπνοή, στοματικές ασθένειες, ακόμη και απώλεια δοντιών. Ανακουφίστε αυτό το πρόβλημα με την απόλυτη συσκευή καθαρισμού δοντιών και στόματος. Είναι ασφαλές και ωφέλιμο για εσάς και την οικογένειά σας. Επίσης, η χρήση του DappSmile είναι πολύ πιο ασφαλής από άλλα παρόμοια εργαλεία καθαρισμού δοντιών.

Οι πελάτες από την Ελλάδα συζητούν ήδη το DappSmile με κριτικές και απόψεις σε δημοφιλή φόρουμ ιστού για την υγεία και την αυτοφροντίδα. Διαβάστε παρακάτω για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το θέμα και θα μάθετε επίσης μερικές ενδιαφέρουσες ενημερώσεις σχετικά με την τρέχουσα τιμή της συσκευής οδοντιατρικής φροντίδας.

Τάρταρ – Μύθοι και γεγονότα

Τάρταρ – Μύθοι και γεγονότα

Μπορείτε να καθαρίσετε την πέτρα σας στο σπίτι με φυσικές θεραπείες. Για παράδειγμα, διάφορες ιατρικές πηγές εξηγούν ότι η πέτρα μπορεί να καθαριστεί φυσικά στο σπίτι χρησιμοποιώντας μαγειρική σόδα, φλούδες πορτοκαλιού, σουσάμι ή οξυγονωμένο νερό. Άλλοι ειδικοί, ωστόσο, λένε ότι η πλάκα μπορεί να αφαιρεθεί αποτελεσματικά στο σπίτι χρησιμοποιώντας οδοντόβουρτσα και σωστή τεχνική βουρτσίσματος, χρήση οδοντικού νήματος και στοματικό διάλυμα. Εάν η πλάκα δεν καθαριστεί, έστω και για λίγες μόνο ημέρες, υπό τη δράση του σάλιου, μεταλλοποιείται σε πέτρα, που είναι μια σκληρή εναπόθεση. Η πέτρα μπορεί να αφαιρεθεί μόνο με χρήση υπερήχων ή χειροκίνητων απολέπισης στο οδοντιατρείο. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν χρησιμοποιείτε οικιακές θεραπείες για την αντιμετώπιση της πέτρας, επειδή ο ακατάλληλος χειρισμός θα μπορούσε να προκαλέσει μόνιμο τραύμα στο σμάλτο και τα ούλα. Είναι επιθυμητό να καθαρίζετε προσεκτικά, υπό μεγέθυνση, για να εξασφαλίσετε την αφαίρεσή του παντού, ακόμη και κάτω από το επίπεδο της στεφάνης και σε δυσπρόσιτα σημεία. Μετά τον καθαρισμό, οι επιφάνειες των δοντιών πρέπει να είναι καλά γυαλισμένες.

Μερικοί από τους ψευδείς ισχυρισμούς που σχετίζονται με τον τακτικό καθαρισμό της πέτρας είναι:

 • Ο καθαρισμός της πέτρας την κάνει να συσσωρεύεται πιο γρήγορα.
 • Ο καθαρισμός και το γυάλισμα των δοντιών βλάπτουν το σμάλτο τους.
 • Η συσσώρευση πέτρας εξαρτάται από τη σύνθεση του σάλιου.
 • Η πέτρα πρέπει να αφαιρείται όταν αρχίσει να προκαλεί ενόχληση.
 • Ο καθαρισμός της πέτρας προκαλεί τραύμα στα ούλα και αιμορραγία.

Τι είναι το DappSmile και πώς λειτουργεί

Τι είναι το DappSmile

Το DappSmile είναι ένα υπερηχητικό οδοντικό καθαριστικό. Η συσκευή έχει άμεσο αποτέλεσμα και είναι κατασκευασμένη με χρήση ειδικών υλικών υψηλής ποιότητας. Όχι μόνο θα καταφέρετε να εξαφανίσετε την πλάκα και την πέτρα, αλλά θα καταφέρετε να αφαιρέσετε λεκέδες από καφέ και τσιγάρο. Το DappSmile είναι η πιο ολοκληρωμένη λύση όσον αφορά την παροχή στα δόντια και τα ούλα σας με επιπλέον φροντίδα που είναι αδύνατη για κάθε οδοντόβουρτσα. Το οδοντικό καθαριστικό λειτουργεί με τη βοήθεια κραδασμών που καθαρίζουν τα σκοτεινά σημεία και την πέτρα από τα δόντια ενώ ταυτόχρονα κάνουν μασάζ στα ούλα. Με τα οφέλη αυτού του προϊόντος, θα μπορείτε επίσης να φτάσετε σε κρυφές περιοχές στο στόμα σας και να τις καθαρίσετε. Το DappSmile διαθέτει 3 λειτουργίες καθαρισμού: ισχυρή λειτουργία, κανονική λειτουργία και ήπια λειτουργία. Είναι ρυθμιζόμενα για να ανταποκρίνονται στην ατομική σας ευαισθησία στα ούλα.

Απόψεις και σχόλια για το DappSmile

Τι λένε οι άνθρωποι στις κριτικές και τα σχόλιά τους στο DappSmile; Η ομάδα μας κατάφερε να συγκεντρώσει πολλές θετικές κριτικές και απόψεις για το DappSmile από Έλληνες πελάτες. Οι άνθρωποι είναι ικανοποιημένοι που η συσκευή είναι εύκολη στη χρήση και δεν προκαλεί παρενέργειες. Πολλοί χρήστες γράφουν στις απόψεις και τις κριτικές τους ότι το DappSmile είναι μια από τις καλύτερες μεθόδους για τον καθαρισμό της πέτρας στο σπίτι. Ακόμη και ορισμένοι οδοντίατροι συνιστούν τη συσκευή καθαρισμού. Δημοσιεύουν επαγγελματικές κριτικές DappSmile στο Instagram και στο Facebook.

DappSmile Ελλάδα - Τιμή κριτικεσ οδηγιες χρησης

Κριτικές:

«Πάντα ήμουν ιδιαίτερα προσεκτικός όσον αφορά τον καθαρισμό των δοντιών μου. Η αλήθεια είναι ότι είναι αδύναμα στην περίπτωσή μου οπότε πρέπει να επισκέπτομαι τακτικά έναν οδοντίατρο. Όλα άλλαξαν όταν πήρα τη συσκευή μου DappSmile. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την αποτελεσματικότητα και τη δύναμή του, γι’ αυτό το προτείνω.»

«Μπορώ να ρωτήσω κάτι εδώ; Είναι δυνατόν να καταστρέψω τα ούλα μου όταν χρησιμοποιώ αυτό το προϊόν; Φοβάμαι λίγο γιατί δεν είμαι ειδικός και δεν ξέρω πώς ακριβώς να καθαρίσω την πέτρα από τα δόντια μου ακόμα και με τη βοήθεια μιας ειδικής συσκευής».

“Γεια σε όλους! Διάβασα εδώ ότι κάποιοι από εσάς εξακολουθείτε να διστάζετε για το DappSmile και γι’ αυτό αποφάσισα να γράψω αυτό το σχόλιο. Έχω το προϊόν και το χρησιμοποιώ σχεδόν κάθε μέρα. Είναι εκπληκτικό και δεν οδηγεί σε ξαφνικές παρενέργειες. Έτσι, μπορείτε να το δοκιμάσετε χωρίς καμία λύπη, σας λέω».

Πλεονεκτήματα & Ιδιότητες

Οι πελάτες μιλούν για τα πλεονεκτήματα του DappSmile σε ορισμένες από τις κοινές τους κριτικές και σχόλια.

Πλεονεκτήματα:

 • Εξοικονομεί χρόνο και χρήματα από την επίσκεψη στον οδοντίατρο.
 • Γρήγορος και αποτελεσματικός καθαρισμός.
 • Αποτρέπει την εμφάνιση κοιλοτήτων.
 • Αφαιρεί την οδοντική πλάκα, τους λεκέδες, ακόμη και την πέτρα.
 • Επαναφέρετε το υγιές χαμόγελο και το λευκό χρώμα των δοντιών.

Μειονεκτήματα:

 • Το DappSmile δεν πωλείται στο φαρμακείο, Skroutz, ΕΟΦ

Αγορά με έκπτωση -50%

Τιμή DappSmile στην Ελλάδα & πού να αγοράσετε

Τιμή DappSmile στην Ελλάδα

Πόσο είναι η τιμή του DappSmile και πού να το αγοράσω; Τώρα, όλοι οι ενδιαφερόμενοι πελάτες στην Ελλάδα μπορούν να αγοράσουν την αυθεντική συσκευή καθαρισμού δοντιών DappSmile σε προσιτή τιμή. Προς το παρόν, υπάρχει μόνο ένα μέρος που διανέμει το προϊόν – η ειδική ιστοσελίδα του. Επισκεφτείτε το λοιπόν και ολοκληρώστε τη σύντομη διαδικασία παραγγελίας.

Απλώς ακολουθήστε αυτά τα 3 βήματα:

 • Προσθέστε τη συσκευή στο καλάθι αγορών.
 • Επιλέξτε τη χώρα σας και συμπληρώστε τη φόρμα παρέχοντας τα απαραίτητα στοιχεία πληρωμής και αποστολής.
 • Περιμένετε την παράδοση και πάρτε τη συσκευή στο σπίτι σας.

Όπως μπορείτε να δείτε, ο διανομέας του προϊόντος προσφέρει ορισμένες επιπλέον προσφορές προσφοράς στον ιστότοπο. Αυτό σημαίνει ότι οι πελάτες θα επωφεληθούν από εκπληκτικές εκπτώσεις αξίας. Δράστε τώρα και αποκτήστε τη συσκευή σας DappSmile σε προσιτή τιμή.

Πωλείται στο Φαρμακείο

Έχουμε ήδη εξηγήσει ότι το DappSmile δεν πωλείται σε φαρμακεία ή στο Skroutz, ΕΟΦ. Ο κατασκευαστής διανέμει τη συσκευή καθαρισμού δοντιών μόνο από ένα μέρος – την αποκλειστική ιστοσελίδα του. Σε περίπτωση που συναντήσετε ένα προϊόν που μοιάζει με το DappSmile σε φαρμακείο ή στο Skroutz, ΕΟΦ – πρόκειται για απάτη ή ψεύτικη απομίμηση. Μην εμπιστεύεστε αυτές τις μη αυθεντικές προσφορές και αποφύγετε τις.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τις οδηγίες του DappSmile

Διαβάστε τις οδηγίες χρήσης του DappSmile. Αυτή είναι μια ηλεκτρική συσκευή, επομένως έχει ένα ειδικό έγγραφο εγχειριδίου χρήσης που εφαρμόζεται στο κουτί. Βρείτε το και διαβάστε το πολύ προσεκτικά. Θα δείτε ότι δεν υπάρχει τίποτα περίπλοκο στη χρήση της συσκευής οδοντικού καθαρισμού. Δεν υπάρχει τίποτα ανησυχητικό.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το DappSmile;

Οι οδηγίες είναι:

 • Φορτίστε τη συσκευή σας.
 • Διαβάστε το εγχειρίδιο χρήσης του προϊόντος.
 • Αποτελεσματικός καθαρισμός χωρίς να βλάπτει τα δόντια και τα ούλα.
 • Απολαύστε ένα φρέσκο και χωρίς βακτήρια στόμα.

Αντενδείξεις

Το DappSmile είναι μια φιλική προς το χρήστη συσκευή για τον καθαρισμό του στόματος και των δοντιών σας. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για χρήση στο σπίτι, ώστε να μην προκαλεί κανένα πρόβλημα υγείας που προκαλείται από παρενέργειες. Με άλλα λόγια, οι πελάτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το προϊόν χωρίς να χρειάζονται επαγγελματική βοήθεια και βοήθεια.

Προδιαγραφές

Λεπτομέρειες & Προδιαγραφές

Το DappSmile είναι ένα ισχυρό οδοντικό καθαριστικό που αφαιρεί λεκέδες, πέτρα και οδοντική πλάκα. Αυτό σημαίνει ότι η συσκευή θα εξαλείψει τα επιβλαβή βακτήρια από ολόκληρο το στόμα με μία μόνο χρήση. Επίσης, ο ειδικός σχεδιασμός του καθαριστικού έχει αναπτυχθεί ώστε να είναι εύχρηστος και ταυτόχρονα αποτελεσματικός. Το καλύτερο μέρος είναι ότι το DappSmile θα σας εξοικονομήσει χρήματα και φοβάστε να επισκέπτεστε συχνά τον οδοντίατρό σας. Παρακάτω, μπορείτε να διαβάσετε μερικές από τις σημαντικές προδιαγραφές του προϊόντος.

Προδιαγραφές προϊόντος:

 • Λειτουργεί με κραδασμούς που καθαρίζουν τα δόντια.
 • Κάνει μασάζ στα ούλα.
 • Περιοχή φωτός LED που καθαρίζει δυσπρόσιτες ζώνες.
 • 3 τρόποι λειτουργίας – απαλός, κανονικός και δυνατός.
 • Έχει σχήμα που πιάνεται εύκολα.
 • Αδιάβροχη προστασία IPX7.
 • Επαναφορτιζόμενη μπαταρία USB.
Κατώτατη γραμμή: Το ισχυρό οδοντιατρικό καθαριστικό DappSmile είναι εδώ στην Ελλάδα. Η πρωτοποριακή συσκευή καθαρίζει προσεκτικά την πέτρα και την οδοντική πλάκα. Είναι εύκολο στη χρήση και δεν οδηγεί στην εμφάνιση ανεπιθύμητων παραπόνων και παρενεργειών. Οι πελάτες μοιράζονται θετικές κριτικές και ισχυρίζονται ότι αυτό το προϊόν είναι πιο αξιόπιστο από άλλες παρόμοιες συσκευές στην αγορά.

Παράγγειλε τώρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *