Valgus 2 σε 1 – παραμόρφωση στην περιοχή των πατουσών?

Valgus - παραμόρφωση των πατουσών Καθένας από μας είναι υποβεβλημένος σε διαφορετική σε είδος και επίπεδο επιβάρυνση. Η καθημερινότητα των εργαζομένων, δραστήριων ανθρώπων συνδέεται με διάφορες δραστηριότητες, καταστάσεις και περιστάσεις, που με έναν ή με άλλον τρόπο έχουν αντανάκλαση στον οργανισμό και στην υγεία.

 

Το Valgus έχει εξαντληθεί. Αλλά αν αισθάνεστε πόνο στα πόδια σας και χρειάζεστε μια λύση για τον πόνο στις αρθρώσεις – είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Δείτε το Active Max Plus – πρωτοποριακή λύση με εξαιρετικές κριτικές.

Ξεχωριστές περιπτώσεις που συνδέονται με πιο εντατικό και πολυάσχολο πρόγραμμα είναι προϋπόθεση για ξαφνική εμφάνιση προβλημάτων υγείας που μπορούν να είναι διαφορετικής φύσης. Σε τέτοιες περιπτώσεις η πληγμένοι άνθρωποι νιώθουν δισφορία και συχνά ακόμα και πόνο και ταλαιπωρία.

Είναι γεγονός ότι μεγάλο μέρος των επιπτώσεων στην υγεία των ανθρώπων με εντατική καθημερινότητα συνδέονται με ιάσιμες παθήσεις. Σε αυτήν τη σχέση συνιστάται να ληφθούν άμεσα μέτρα για την αντιμετώπιση της κατάστασης αυτής για να μπορούν οι άνθρωποι να προστατευθούν από τις ανεπιθύμητες εμπλοκές και συνέπειες.

Οι μελέτες δείχνουν ότι ένα από τα πιο συχνά προβλήματα στους ανθρώπους διάφορης ηλικίας και φύλου τώρα τελευταία συνδέονται με την εμφάνιση και την παραμόρφωση του μεγάλου δακτύλου του ποδιού. Αυτό το πάθημα ονομάζεται Hallux Valgus. Τα συμπτώματά του εκφράζονται σε εκτροπή του μεγάλου δακτύλου προς τα μέσα, προ το σώμα. Η αιτία για την εμφάνιση του παθήματος είναι η εξέλιξη ελαττώματος στην ισορροπία της μυϊκής άρθρωσης. Το ορατό εφέ είναι τέτοιο που το οστό του μεγάλου δακτύλου σαν να βγαίνει προς τα έξω. Φυσικά αυτό περιπλέκεται επιπρόσθετα από τη συνεχή πίεση που η κίνηση ασκεί στο πόδι.

Μυκητιασική λοίμωξη στα πόδια – Συμπτώματα και θεραπεία

Τι είναι το Valgus 2 σε 1?

Αυτό είναι ειδικά σχεδιασμένο σύστημα δύο fixers (ημερήσιο και νυχτερινό) που έχουν τη λειτουργεία να φιξσάρουν το οστό του μεγάλου δακτύλου κατευθύνοντάς το στην ορθή θέση του. Σύμφωνα με τους κατασκευαστές το προϊόν δεν προκαλή πόνο και δυσάρεστη αίσθηση, καθώς η παραμόρφωση επηρεάζεται θετικά και με το χρόνο αρχίζει να εξαφανίζεται.

Επιπρόσθετα το Valgus 2 σε 1 δεν περιορίζει τις κινήσεις σας, το οποίο επιτρέπει σε όλους τους ανθρώπους που το χρησιμοποιούν να συνεχίσουν την κανονική καθημερινότητά τους και τις συνδεδεμένες με αυτή δραστηριότητες. Το Valgus 2 σε 1 είναι κατασκευασμένο από μαλακό υλικό, που επιτρέπει του φίξερ να χρησιμοποιείται απρόσκοπτα με οποιοδήποτε είδος υποδήματα. Μπορείτε να το φοράτε όλη την ημέρα στη δουλειά και ακόμα και στο γυμναστήριο. Η ειδική λειτουργία του Valgus είναι ότι τοποθετείται μόνο στο μεγάλο δάχτυλο έτσι όστε να μην περιοριορίζει την κίνηση κατά το περπάτημα.

πέλματα, πόδια, παραμόρφωση

Εφέ και Ιδιότητες του Valgus 2 σε 1

Valgus 2 σε 1 έχει πρόσθετες λειτουργίες και ιδιότητες:

 • Διορθώνει το σχήμα του μεγάλου δακτύλου και την ορθεί θέση του
 • Αποδίδει αίσθηση ελαφρότητας κατά το περπάτημα
 • Το Valgus 2 σε 1 δεν προκαλεί αλλεργίες

Το ειδικό έλασμα έχει την κύρια λειτουργία να διορθώνει και στηρίζει το παραμορφωμένο δάκτυλο στο ορθό σχήμα, το οποίο δεν του επιτρέπει να στραυώνει κατά το περπάτημα. Ως αποτέλεσμα τούτου με το καιρό αποκαταστάται το κανονικό σχήμα και στάση του μεγάλου δακτύλου. Επιπλέον το Valgus 2 σε 1 εξαλείφει την κοκκινίλα του δέρματος και το εξόγκομα των δακτύλων, αποτρέπει τον θριμματισμό του μπροστινού μέρους του ποδιού.

Εφέ και Ιδιότητες του Valgus 2 σε 1

Τρόπος Χρήσης

Το Valgus 2 σε 1 αποτελείται από δύο ξεχωριστά ελάσματα το Valgustep και το Valgustop. Το πρώτο πρέπει να το φοράτε κατά τη διάρκεια της ημέρας, όταν οι άνθρωποι έχουν αυξημένη κινητική δραστηριότητα, ενώ το άλλο κατά τη νύχτα.

Παρά αυτήν την ιδιαίτερη διαίρεση της χρήσης των διαφόρων ελασμάτων εσείς μπορείτε να φοράτε το Valgustop και όταν βρίσκεσται στο σπίτι και κάνετε τις κανονικές νοικοκυριακές δραστηριότητές σας. Χάρη σε αυτό ότι το Valgus έχει κατασκευαστεί από μαλακό υλικό και δίνει αίσθηση άνεσης το οποίο με κανέναν τρόπο δεν παραβιάζει τον κανονικό τρόπο ζωής σας.

Πώς να παραγγείλετε το Valgus?

Συμπληρώστε τη σύντομη φόρμα της επίσημης ιστοσελίδας του προϊόντος, στείλτε την και υπάλληλος της εταιρείας θα επικοινωνήσει μαζί σας για διευκρίνιση των λεπτομερειών της παραγγελίας. Σημαντικό είναι να επισημανθεί ότι για περιορισμένο χρονικό διάστημα όλοι οι πελάτες θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν το Valgus 2 σε 1 σε τιμή προσφοράς η οποία είναι με 50% έκπτωση. Η πληρωμή θα γίνεται κατά την παράδοση με αντικαταβολή και η τιμή που θα πληρώσετε για το έλασμα είναι μόνο 49 ευρώ. Η προθεσμία παράδοσης είναι από 3 έως 5 εργάσιμες μέρες.

Το Valgus έχει εξαντληθεί. Αλλά αν αισθάνεστε πόνο στα πόδια σας και χρειάζεστε μια λύση για τον πόνο στις αρθρώσεις – είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Δείτε το Active Max Plus – πρωτοποριακή λύση με εξαιρετικές κριτικές.

2 thoughts on “Valgus 2 σε 1 – παραμόρφωση στην περιοχή των πατουσών?

 1. Θανασης
  3 Μαΐου, 2017 at 8:16 πμ

  Σε ποσο χρονικο διαστημα θα αρχισω να παρατηρω βελτιωση?

 2. Philomena Sali
  5 Μαΐου, 2017 at 1:21 μμ

  Αυτό το προϊόν πραγματικά με βοήθησε. Ένιωσα σταθερός πόνος όταν περπατούσα εξαιτίας των προβλημάτων μου με τους αντίχειρες. Τώρα, είμαι απόλυτα υγιής και ανανεωμένος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.