Fly Bra – Κομψή και Όμορφη χωρίς τιράντες!

Κάθε γυναίκα θέλει να δείχνει καλά όσο το δυνατόν περισσότερο. Δεν έχει σημασία αν πρόκειται για μια επίσημη επίσκεψη ή απλώς για έναν περίπατο στο πάρκο μετά τη δουλειά. Είναι στη φύση της γυναίκας να επιθυμεί να προσελκύσει την προσοχή των άλλων, δείχνοντας την άψογη εμφάνιση της. Οι τάσεις της μόδας τείνουν να αλλάζουν αρκετά συχνά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν κάποιες εδραιωμένες αρχές που να ισχύουν σε κάθε εποχή. Εδώ γίνεται λόγος για τις τιράντες του σουτιέν. Πολλοί τις βρίσκουν ως μια δυσάρεστη λεπτομέρεια που μπορούν να καταστρέψουν την κομψότητα που προσφέρει ένα όμορφο φόρεμα. Μπορεί το FlyBra στράπλες σουτιέν να βοηθήσει τις γυναίκες;

Η κύρια λειτουργία των τιράντων των σουτιέν και εκείνων που υπάρχουν στα ρούχα είναι να κρατούν τα ρούχα στο πάνω μέρος του σώματός μας, διαμορφώνοντάς τα με τον πιο κομψό και όμορφο τρόπο. Κάποιος πρέπει να έχει κατά νου ότι δεν είναι πάντα κατάλληλη επίλογη κατά τη διάρκεια πιο επίσημων ή επιχειρηματικών εκδηλώσεων.

Πολλές γυναίκες αναγκάζονται να μην παρευρίσκονται στις εν λόγω εκδηλώσεις με τα όμορφά τους φορέματα, λόγω του γεγονότος ότι είναι αμάνικα και η δυσάρεστη λεπτομέρεια μπορεί να τραβήξει την προσοχή και να καταστρέψει την άψογη εμφάνισή τους.

Πάντα ψάχνουν διαφορετικές λύσεις, αλλά συχνά τα αμάνικα φορέματα να είναι με γυμνή πλάτη, κάτι που εμποδίζει χρήση ενός συνηθισμένου σουτιέν χωρίς τιράντες. Έτσι, η δυνατότητα να έχει μια εξαιρετική εμφάνιση μειώνεται όλο και περισσότερο.

Ένα προϊόν που διαφημίζεται με το όνομα Fly Bra σουτιέν σιλικόνης χωρίς τιράντες πρόσφατα εμφανίστηκε στην αγορά. Έχει μικρό μέγεθος, είναι πολύ ελαστικό και καλύπτει μόνο το περίγραμμα του στήθους χωρίς να εφαρμόζη στην πλάτη.

Μπορεί να αποδειχθεί η επιθυμητή απάντηση στην αιώνια γυναικεία αναζήτηση για εξωτερική αρμονία και τελειότητα; Ας το ανακαλύψουμε.

Γνωρίζετε ότι…;

Η πρώτη γυναίκα στον κόσμο η οποία κατάφερε να αποκτήσει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για ένα σουτιέν χωρίς τιράντες είναι η Αμερικανίδα Mary Phelps Jacob στο μακρινό 1914. Για την κατασκευή του χρησιμοποίησε δύο μαντήλια και μια κορδέλα. Το μοντέλο πωλήθηκε στο Warner Brothers Corset για $ 1.500. Αυτή, ωστόσο, απέχει πολύ από το να είναι η πρώτη που εφευρίσκει το δικό της σχέδιο. Η Mary Tucker σχεδίασε το πρώτο μοντέλο σουτιέν με τιράντα το 1893, αλλά απέτυχε να το πουλήσει σε οποιονδήποτε κατασκευαστή.

Τι είναι το Fly Bra σουτιέν σιλικόνης χωρίς τιράντες;

Το FlyBra για αισθητική διαμόρφωση και ανύψωση του στήθους είναι ένα ανατομικά προσαρμοσμένο σουτιέν στραπλες που κατασκευάζεται από υψηλής ποιότητας σιλικόνη και μπορεί να χωρέσει σε όλα τα μεγέθη στήθη, καθώς διαθέτει ένα ομοιόμορφο και ελαστικό σχέδιο.

Είναι ένα κατάλληλο εσώρουχο για γυναίκες που θέλουν να φορούν φορέματα χωρίς μανίκια ή με γυμνή πλάτη, καθώς μπορεί να φορεθεί και στον εργασιακό τους χώρο, αλλά και σε επίσημες εκδηλώσεις.

>> Παραγγείλτε Γρήγορα και Εύκολα Εδώ <<

Ανάμεσα στα πιθανά αποτελέσματά του είναι η καλαίσθητη διαμόρφωση του όγκου του στήθους, καθώς και η ελαφριά ανύψωση του. Η χρήση του δεν είναι γνωστό να προξενεί ανεπιθύμητες παρενέργειες ή εμφάνιση αλλεργιών.

Παράξενο;

Διαφορετικοί εκπρόσωποι των γυναικών φορούν σουτιέν που είναι διαφορετικά στο σχήμα, στο μοντέλο και για διάφορους λόγους. Η πρώην πρώτη κυρία των Φιλιππίνων – η Imelda Marcos, για παράδειγμα, προτιμούσε θωρακισμένα σουτιέν, εξαιτίας της απειλής της ζωής της. Αυτό προστάτευε την περιοχή γύρω από την καρδιά, το ηλιακό πλέγμα καθώς και ένα μεγάλο μέρος της σπονδυλικής στήλης από πιθανούς πυροβολισμούς.

Πώς να φορέσετε το Fly Bra το στράπλες σουτιέν;

Το ελαστικό υλικό σιλικόνης το οποίο χρησιμοποιείται για την κατασκευή του ελαστικού σουτιέν FlyBra επιτρέπει την εύκολη εφαρμογή και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από κυρίες που έχουν διαφορετικά σχήματα και μεγέθη στήθη.

Μια από τις λίγες προϋποθέσεις για τη χρήση είναι ότι αυτό πρέπει να φοράτε μετά από ένα ντους σε καθαρό δέρμα. Αυτό είναι απαραίτητο για να διατηρηθεί το ύφασμα ασφαλές από σωματίδια και βακτήρια βρωμιάς. Το κάλυμμα του στράπλες σουτιέν πρέπει επίσης να αφαιρεθεί πριν τοποθετηθεί στο στήθος και τα κορδόνια θα πρέπει να συνδεθούν μέχρι να επιτευχθεί η επιθυμητή εμφάνιση και όγκο.

Υπάρχουν τρία βασικά βήματα για την κατάλληλη χρήση του Fly Bra για κομψό στήθος. Αυτά είναι:

1. Πλύνετε προσεκτικά και απαλά το σουτιέν χωρίς τιράντες με χλιαρό έως ελαφρύ ζεστό νερό και σαπούνι, αφαιρώντας την προστατευτική επικάλυψη εκ των προτέρων.

2. Αφήστε το να στεγνώσει χωρίς να το εκθέσετε στον ήλιο.

3. Αφού στεγνώσει, τοποθετήστε ξανά την προστατευτική επικάλυψη για να αποκλείσετε την πιθανότητα γρατζουνιάς ή δυσφορίας στο στήθος.

Πώς να παραγγείλετε το άνετο σουτιέν για ωραίο μπούστο Fly Bra;

Κάθε γυναίκα ή ένας στενός συγγενής ή φίλος που επιθυμεί να της χαρίσει ένα κατάλληλο δώρο μπορεί να παραγγείλει αυτό το στράπλες σουτιέν σιλικόνης από τον επίσημο ιστότοπο του μοναδικού διανομέα με άδεια χρήσης.

Προσέξτε, καθώς το ενδιαφέρον των πελατών έχει οδηγήσει στην εμφάνιση ορισμένων προϊόντων απομίμησης. Οι χρήστες μπορούν να αναγνωρίσουν το αρχικό σουτιέν Fly Bra με την παρουσία ενός μοναδικού κωδικού αναγνώρισης μέσα στο πακέτο πωλήσεων, καθώς και πιστοποιητικού ποιότητας.

>> Πάρτε FlyBra 50% Έκπτωση <<

Οι πελάτες πρέπει να συμπληρώσουν μία ψηφιακή αίτηση παραγγελίας που είναι διαθέσιμο στον επίσημο ιστότοπο γράφοντας έναν αριθμό τηλεφώνου έτσι ώστε ένας εκπρόσωπος της εταιρείας να μπορεί να επικοινωνήσει μαζί τους και να καθοριστούν τα στοιχεία παράδοσης.

Η πληρωμή γίνεται κατά την παραλαβή, αλλά μόνο τώρα μπορείτε να αποκτήσετε το σουτιέν σιλικόνης χωρίς τιράντες με 50% έκπτωση. Τα αποθέματα της προσφοράς είναι περιορισμένα, γι’αυτό βιαστείτε να το παραγγείλετε άμεσα!

Ζήστε το παραμύθι σας!

Όλοι έχουν ακούσει την ιστορία της Σταχτοπούτας. Και κάθε κοπέλα θέλει να είναι η βασίλισσα του χορού, μαγεύοντας την καρδιά του πρίγκιπα.

Σε κάθε γυναίκα ζει μια πριγκίπισσα και χρειάζεται μόνο λίγη προσοχή και φροντίδα στην εμφάνισή της. Το κομψό στράπλες σουτιέν Fly Bra μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να αφαιρέσετε τις μικρές ατέλειες του ντυσίματός σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *