Waist Trainer Κορσές Γυμναστικής – Αναδείξτε τη Σιλουέτα σας

Κάθε γυναίκα επιθυμεί μία σιλουέτα που που προσελκύει την προσοχή με το σχήμα και τις καμπύλες της. Για αιώνες, οι γυναίκες σ’ όλο τον κόσμο έχουν χρησιμοποιήσει διάφορα τεχνάσματα για να τονίσουν τη γραμμή του σώματός τους και τις καμπύλες τους, προσπαθώντας να γίνουν πιο ελκυστικές.

Συνήθως αυτό μπορεί να επιτευχθεί με τη σύσφιξη της μέσης. Δυστυχώς, όμως, όλο και περισσότερες γυναίκες της σύγχρονης εποχής πάσχουν απο παχυσαρκία και αντιμετωπίζουν προβλήματα με το υπερβολικό βάρος.

Αλλά δε χρειάζεται να υποβληθείτε σε εξαντλητικές δίαιτες ή εξουθενωτική φυσική άσκηση για να βελτιώσετε την κατάσταση του σώματός σας. Οι γυναίκες έχουν βρει έναν ευκολότερο τρόπο – τη χρήση του κορσέ. Οι κορσέδες γυμναστικής, όπως ο νέος Waist Trainer, γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλείς. Αυτές είναι οι τελευταίες μορφές των πασίγνωστων, εδώ και αιώνες, κορσέδων.

Περίεργο Γεγονός:
Οι πρώτοι τύποι κορσέδων προέρχονται από την αρχαία Ελλάδα. Από τότε, έχουν
υποβλήθηκαν σε πολλές αλλαγές στον τύπο, το μήκος και τον σκοπό – ανόρθωση στήθους, σύσφιξη μέσης, προσαρμογή του πλάτους της μέσης, ακόμα και κράτημα των καλτσών με καλτσοδέτα. Το τελικό του σχήμα εξελίχθηκε στο πρώτο σουτιέν, όταν το 1913 η Mary Phelps Jacob ανακάλυψε το μοντέρνο σουτιέν.

Αν και ο κορσές έχει περάσει από μια πλήρη μεταμόρφωση, εξακολουθεί να χρησιμοποιείται ως μέσο προσθήκης έμφαση στις καμπύλες του σώματος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα προϊόντα όπως ο κορσές γυμναστικής Waist Trainer όχι μόνο δεν έχουν ξεχαστεί, αλλά είναι στη μόδα!

Τί Είναι Ο Κορσές Γυμναστικής Waist Trainer;

Ο συγκεκριμένος καινοτόμος κορσές που τονίζει τις καμπύλες του σώματος, εκτός αυτού, σας βοηθά να παραμείνετε σε φόρμα. Ο κορσές Waist Trainer για τις καμπύλες είναι κατασκευασμένος από πολύ ελαστικό λάτεξ με αρκετά βασικά αποτελέσματα και πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή κορσέδων ως εσώρουχα.

Εκτός από το ότι είναι πιο συγκεκριμένος από τους μαζικά παραγόμενους κορσέδες, ο Trainer Waist βασίζεται στις βασικές αρχές των σωματικών δραστηριοτήτων, ώστε να μην τις παρεμποδίσει, ενώ συμβαδίζει με τις τελευταίες τάσεις της μόδας, ώστε να μπορείτε να το φοράτε με αυτοπεποίθηση κάτω από τα ρούχα σας. Μπορείτε να το βρείτε σε διάφορα χρώματα – ροζ, μπλε, μωβ και μαύρο και να το συνδυάσετε με οποιαδήποτε ενδυμασία σας. Το ελαστικό λάτεξ δε θα επηρεάσει την ελευθερία των κινήσεων σας και δε σας προκαλέσει σωματική δυσφορία. Αυτός είναι κι ο λόγος για τον οποίο επιλέχθηκε ως υλικό για τη δημιουργία του Waist Trainer.

Ο κορσές γυμναστικής νέας γενιάς θα τονίσει τη θηλυκότητά σας και θα σας συσφίξει, χωρίς να προκαλέσει περιττή δυσφορία.

Πώς επηρεάζει τη σιλούετα σας ο WaistTrainer;

To ύφασμα που χρησιμοποιείται για την κατασκεύ του Waist Trainer δεν επιλέχθηκε τυχαία. Δε σας βοηθά μόνο να αναδείξετε τις καμπύλες σας, αλλά συσφίγγει σταδιακά τη μέση σας.

Υπάρχουν μερικά πρόσθετα οφέλη στη χρήση του:

  • Μπορεί να ενεργοποιήσει τη θερμογένεση – ο ελαστικό υφασμάτινο λάτεξ του Waist Trainer μπορεί να ενεργοποιήσει τις θερμογενείς διεργασίες στο σώμα, επειδή σας ζεσταίνει και οδηγεί σε εφίδρωση. Μέσω του ιδρώτα, οι τοξίνες αφαιρούνται από το σώμα, ενώ τα αποθέματα λίπους καταστρέφονται.
  • Μπορεί να μειώσει την όρεξη – πιθανώς αναρωτιέστε πώς ένας κορσές μπορεί να το καταφέρει; Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι πιέζει απαλά την κοιλιά και το τοίχωμα του στομάχου, καταστέλλοντας έτσι την αίσθηση της πείνας. Η συνεχής χρήση του Waist Trainer θα σας βοηθήσει σταδιακά να μειώσετε τις ποσότητες των γευμάτων σας επιτυχάνοντας γρηγορότερα την επιθυμητή σιλουέτα, ειδικά όταν το φοράτε ενώ ασκήστε.

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα οφέλη που μπορείτε να αντλήσετε, όταν φοράτε τον κορσέ Waist Trainer. Ο κορσές γυμναστικής έχει τρεις σειρές γάντζων στερέωσης, ώστε να μπορείτε να ρυθμίσετε πόσο σφιχτά είναι για τις ανάγκες και την άνεσή σας. Αυτό, σε συνδυασμό με την ποικιλία των διαθέσιμων χρωμάτων, μπορεί να ευχαριστήσει ακόμα και τις πιο απαιτητικές κυρίες.

Υπενθύμιση:
Μην ξεχνάτε ότι το WaistTrainer δεν είναι ένα είδος εσώρουχου, αν και μπορείτε να το φορέσετε κάτω από τα ρούχα σας. Πρόκειται για ένα ειδικά σχεδιασμένο κορσέ για τη διατήρηση του επιθυμητού σχήματος του σώματος. Μην περιμένετε να το βρείτε σε κατάστημα εσωρούχων. Επίσης, μην περιμένετε να αποτελείται από άβολα και μεταλλικά μέρη ή τραχιές άκρες. Όλα έχουν σχεδιαστεί προσεκτικά με στόχο την άνεση και τη μεγαλύτερη προσοχή στη λεπτομέρεια.

Waist Trainer – Παραγγελία & Παράδοση

Ο κορσές γυμναστικής Waist Trainer είναι αρκετά νέος στην αγορά. Διατίθεται μόνο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του αδειοδοτημένου διανομέα του κατασκευαστή. Ως αναπτυσσόμενη μάρκα, η εταιρεία έχει ξεκινήσει μια διαφημιστική εκστρατεία. Μπορείτε να αποκτήσετε τον κορσέ σας με έκπτωση 50% μέχρι το τέλος της προσφοράς.

Σημαντικό!
Στην αγορά δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο με τον κορσέ Waist Trainer, αλλά υπάρχουν ορισμένα προϊόντα που το μιμούνται με κακή κατασκευή και χαμηλή ποιότητα. Παραγγείλετε πάντα το πρωτότυπο!

Για να παραγγείλετε το Waist Trainer, ακολουθήστε αυτά τα λίγα βήματα:

  1. Συμπληρώστε τη σύντομη φόρμα στην ιστοσελίδα
  2. Περιμένετε κλήση από έναν αντιπρόσωπο ττης εταιρείας
  3. Καθορίστε την επιθυμητή ποσότητα και τη διεύθυνση αποστολής.

Ο κορσές γυμναστικής θα φτάσει με την εταιρεία ταχυμεταφορών στη διεύθυνση που έχετε καθορίσει μέσα σε λίγες εργάσιμες ημέρες. Η πληρωμή γίνεται κατά την παράδοση και μπορείτε να ελέγξετε τι έχετε λάβει και εάν είναι αυθεντικό.

Τονίστε τη σιλουέτα και τις καμπύλες σας και ανεβάστε την αυτοπεποίθησή σας, χωρίς να ανησυχείτε για τη σωματική δυσφορία. Ο Waist Trainer θα διαμορφώσει ήπια το σώμα σας στο επιθυμητό σχήμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *