UpSize – για Ανόρθωση του Στήθους

UpSize – για Ανόρθωση του Στήθους Με το πέρασμα των χρονών μπορεί να ασκήσει σοβαρή επίδραση στο μέγεθος και την εξωτερική εμφάνιση του γυναικείου στήθους. Πολλές από αυτές προσπαθούν να συγκαλύπτουν αυτό το γεγονός φορώντας διορθωτικά εσώρουχα ή χρησιμοποιώντας αλοιφές αμφίβολης προέλευσης και σύνθεσης.

Καινούργιο μέσο ανόρθωσης και αύξησης του στήθους, που ονομάζεται UpSize πρόσφατα στη Ελληνική αγοράΑκόμα από την Αρχαιότητα το σφιχτό στήθος θεωρούταν σύμβολο της επικαρπίας και της ομορφιάς. Αυτό φαίνεται όσο από τα έργα των διάσημων μαθηματικών, ποιητών και φιλοσόφων όπως ο Ευκλείδης, ο Σοφοκλής και ο Ευριπίδης, τόσο και από τα πολυάριθμα γλυπτά και αγάλματα που έχουν μείνει από τότε.

Το UpSize δεν είναι πλέον προς πώληση. Αν πάλι θέλετε ένα προϊόν που θα ανασηκώνει το στήθος σας τότε ψάχνετε για το WOW Bust. Πολλές γυναίκες το έχουν ήδη δοκιμάσει, μπορείτε να βρείτε τα θετικά σχόλια σε όλα τα φόρουμ.

Όχι κάθε γυναίκα όμως είναι ευλογημένη με μεγάλο στήθος. Ακόμα κα αυτές που έχουν τέτια, μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι ο όγκος και το σχήμα τους αλλάζουν με τα χρόνια. Το κύριο μείον των μεγάλων στηθών είναι ότι με το πέρασμα του χρόνου κατεβαίνουν προς τα κάτω.

Το καινούργιο προϊόν για την ανόρθωση και την αύξηση του στήθους που κυκλοφορεί στο έδαφος της ευρόπης υπό το όνομα UpSize, καταφέρνει να καταπολεμήσει τέτοιο είδος προβλήματα που έχουν προκύψει με φυσικό τρόπο και έχουν μεγαλώσει με το πέρασμα του χρόνο.

Οι κατασκευαστές της κρέμας καμαρώνουν αυτό ότι όλα τα συστατικά που περιέχονται στο UpSize προέρχονται από προϊόντα που συναντιούνται φυσικά στη φύση.

Γνωρίζετε ότι…?

Τα ιατρικά-κοσμητικά μέσα, που περιέχουν πάρα πολύ μεγάλο αριθμό συστατικά, βασισμένα σε χημική βάση, συχνά μπορούν να προκαλέσουν ανεπιθύμητες αντιδράσεις υπό μορφής εσωτερικών και εσωτερικών αλλεργιών και εξανθημάτων. Οι χρήστες που έχουν στοιχηματίσει στο UpSize δεν έχουν γιατί να στεναχωριούνται από τέτοια προβλήματα επειδή το προϊόν είναι εξ ολοκλήρου φυσικό.

UpSize ΠεριεχόμενοΤι είναι το Μυστικό της Φόρμουλας?

UpSize Περιεχόμενο

Όπως αναφέρθηκε πιο πάνω, το μυστικό της UpSize δράσης κρύβεται στα φυσικά συστατικά που περιέχονται στο προϊόν.

Οι αιτίες, ο συνδυασμός τους να είναι τόσο αποτελεσματικός, περιγράφονται παρακάτω:

 • Δεοξυμιροεστρόλη: αυτή η ουσία που περιέχεται στις ρίζες φυτών, που είναι χαρακτηριστικά για την Νοτιοανατολική Ασία έχει αντιγηραντική επίδραση στο ανθρώπινο δέρμα. Εκτός του ότι σφίγγει και ανορθώνει το στήθος, διεγείρει και την ανάπτυξη τους, επειδή επιδρά άμεσα σε αυτό το είδος ορμόνες.
 • Εκχύλισμα Ρίζας της Pueraria Mirifica: το κύριο εφέ των ριζών αυτού του φυτού είναι ότι ενισχύουν το δέρμα και το κάνουν εξαιρετικά ελαστικό. Γι΄αυτό στο προσεκτικά επιλεγμένο UpSize περιεχόμενο, έχει εξαιρετικά υψηλή συγκέντρωση από το εκχύλισμα.
 • Αιθέριο Έλαιο Τριανταφύλλου: Είναι αμφίβολο να υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει ακούσει για τις θεραπευτικές ιδιότητες του έλαιου τριανταφύλλου. Αυτό βελτιώνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας και της μεμβράνης, ορατά εξαλείφει τις ραγάδες και δίνει στο δέρμα μία φυσικά νεανική εμφάνιση ενώ προτρέπει την εμφάνιση νέων.
Περίεργο: Το έλαιο τριανταφύλλου που είναι κύριο συστατικό στην UpSize σύνθεση και επηρεάζει ευεργετικά την ανθρώπινη ψυχική. Κατά τους τελευταίους αιώνες χρησιμοποιούταν ως αφροδισιακό, ενώ στις ημέρες μας εφαρμόζεται για καταστολή καταθλιπτικών καταστάσεων και νευρώσεων, για την ανακούφιση του βήχα, καθαρισμό του ήπατος και της χολής και για θεραπεία της ορμονικής ανισορροπίας στις γυναίκες.

Αναμενόμενα Up Size Αποτελέσματα

Η κύρια εφέ της εφαρμογής του Up Size είναι η σύσφιξη, η ανόρθωση και η βαθμιαία αύξηση του μεγέθους του στήθους της γυναίκας που το χρησιμοποιεί.

Αποτελέσματα

UpSize ΧρήσηΠώς να το Χρησιμοποιούμε?

Κάθε χρήστης θα βρει στην αδειοδοτημένη συσκευασία UpSize οδηγίες χρήσεις. Σύμφωνα με τις οδηγίες αυτές το δέρμα στην περιοχή του στήθους πρέπει να καθαριστεί έκ τον προτέρων με ζεστό νερό και να στεγωθεί αμέσως μετά με χλιαρό νερό και πετσέτα.

Μετά από αυτό οι πελάτες πρέπει να αρχίσουν να το εφαρμόζουν στο δεξί μαστό με προσεκτικές κυκλικές κινήσεις υπό μορφή μασάζ για διάρκεια 10-15 λεπτά. Μετά μπορούν μα περάσουν στο αριστερό μέρος.

Στο τέλος αφού η κρέμα αρχίσει να απορροφάται από το δέρμα, πρέπει να ξεκινήσετε μασάζ και στους δύο μαστούς, αρχίζοντας από το κάτω μέρος και συνεχίζοντας τολμηρά προς τα πάνω. Η κίνηση επαναλαμβάνεται στην αντίθετη κατεύθυνση αφού τελειώσει η εφαρμογή.

Τα μασάζ εκτελούνται δύο φορές ημερησίωςτο πρωί και το βράδυ.Όλα αυτά περιγράφονται λεπτομερώς στις οδηγίες χρήσεις του Up Size.

Πώς να το Χρησιμοποιούμε

Πώς γίνεται η UpSize Παραγγελία και Αποστολή?

Δεν υπάρχει τίποτα πιο εύκολο από αυτό να γίνει UpSize παραγγελία και αποστολή μέσω διαθέσιμο Ίντερνετ πρόγραμμα πλοήγησης. Οι χρήστες πρέπει να συμπληρώσουν σ΄ύντομη ηλεκτρονική φόρμα, αναφέροντας έγκυρο αριθμό τηλεφώνου για επικοινωνία μαζί τους για επιβεβαίωση της παραγγελίας και διευκρίνιση της διεύθυνση αποστολής.

Οι κάτοικοι της πόλης Αθήνας μπορούν να αναμένουν την δική τους UpSize αποστολή από 4 έως 7 εργάσιμες μέρες μετα από το τηλεφώνημα του εκπροσώπου του επισήμου διανομέα. Για όλα τα υπόλοιπα μέρη της χώρας αυτή η προθεσμία είναι λίγο πιο διαρκής. Μπορείτε να αγοράσετε UpSize για 49 €.

Η κρέμα UpSizeΤο πολυαναμενόμενο Βάλσαμο Της Γυναικείας Αυτοπεποίθησης!

Κάθε γυναίκα αξίζει να αισθάνεται σίγουρη στον εαυτό της, δελεαστική και επιθυμητή. Πολλές από τις γυναικες δεν μπορούν να κάνουν αυτό επειδή θεωρούν το στήθος τους πολύ μικρό ή κρεμαστό. Χάρη στο μοναδικό προϊόν UpSize που – οι γυναίκες μπορούν πια υπερήφανα να είναι και εξωτερικά τέτοιες που είναι και εσωτερικά. Δώστε δρόμο της φυσικής ομορφιάς με το UpSize!

Το UpSize δεν είναι πλέον προς πώληση. Αν πάλι θέλετε ένα προϊόν που θα ανασηκώνει το στήθος σας τότε ψάχνετε για το WOW Bust. Πολλές γυναίκες το έχουν ήδη δοκιμάσει, μπορείτε να βρείτε τα θετικά σχόλια σε όλα τα φόρουμ.

4 thoughts on “UpSize – για Ανόρθωση του Στήθους

 1. Δημητρα
  3 Μαΐου, 2017 at 8:34 πμ

  Τη χρησιμοποιησε μια κοπελα απο την παρεα μας και ολοι παρατηρησαμε την ανορθωση στο στηθος της. Ενδιαφερομαι πολυ, αλλα κυριως για συσφιξη. Ποτε θα αρχισω να βλεπω αποτελεσματα?

 2. Κατερινα
  3 Μαΐου, 2017 at 8:48 πμ

  Υπάρχει περίπτωση να έχω παρενέργειες;

  1. omorphy-ynea
   10 Μαΐου, 2017 at 6:36 πμ

   Όχι, δεν υπάρχουν παρενέργειες. Είναι 100% φυσικό

 3. Doria Souli
  4 Μαΐου, 2017 at 1:54 μμ

  Τα αποτελέσματα είναι υπέροχα. Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο ικανοποιημένος είμαι. Θα πρέπει να το δοκιμάσετε, σίγουρα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.