EcoSlim – Πιστός Βοηθός του οργανισμού σας

EcoSlim σταγονεσ Ελλάδα Τα πλεονεκτήματα της αδύνατης φιγούρας δεν κρύβονται μόνο στην αισθητική.
Η έλλειψη περιττών κιλών και λίπους συμβάλλει στη βελτίωση της λειτουργίας του γαστρεντερικού σωλήνα
, στην καλύτερη αποβολή των τοξινών και επιβλαβών ουσιών από τον οργανισμό, καθώς μειώνει τον κίνδυνο εγκεφαλικού και παθήσεων του καρδιαγγειακού συστήματος.

Οι σταγόνες Eco Slim δεν είναι πλέον διαθέσιμες προς πώληση. Αν ψάχνετε για ποιοτική λύση που θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος – εδώ είναι το W Loss. Δια W Loss βάστε την πλήρη κριτική μας!

Όλοι επιθυμούν να αποκτήσουν την άριστη φιγούρα, πώς όμως?

Πολλοί θα επιβεβαίωσαν ότι καταβάλλουν προσπάθειες να τρώνε υγιεινώς, αλλά η επιθυμητή απώλεια βάρους έτσι και δεν γίνεται. Αυτό οφείλεται κυρίως στις υπερβολικές ποσότητες γλουταμινικό νατρίου, που περιέχονται σε μεγσλύτερο μέρος των προσφερόμενων στην αγορά προϊόντων διατροφής.

Συχνά αυτό δεν εγγράφεται στο περιεχόμενο των προϊόντων και οι χρήστες τα αγοράζουν χωρίς να είναι ενήμεροι για τα συστατικά τους. Η αιτία για την ευρεία χρήση του είναι ότι βελτιώνει τη γεύση των καταναλώμενων τροφίμων.

Τι να κάνουμε, όμως, όταν τα εφέ του αρχίσουν να γίνονται ορατά; Η αγορά βρύθει από ακριβά αλλά μη αποτελεσματικά προϊόντα και διαδικασίες. Η εμφάνιση των σταγόνων Eco Slim έδωσε την αρχή μιας μικρής επανάστασης στον τομέα της διαιτολογίας.

Αποτελέσματα και ΣύνθεσηΑιτίες για να Επιλέξετε το Eco Slim

Ανάμεσα στις βασικές αιτίες για την πολυσαρκία είναι η έλλειψη ορυκτών ουσιών στον οργανισμό που συμβάλλουν στην καλύτερη καύση του περιττού λίπους. Τέτοιες περιέχονται πιο συχνά στα παράγωγα της Βιναμίνης В.

Ακριβώς αυτές είναι το μυστικό συστατικό που κάνει το Eco Slim τόσο αποτελεσματική λύση για την καταπολέμηση των περιττών κιλών. Κατοτέρω ακολουθεί λεπτομερής εξήγηση πώς επιτυγχάνεται αυτό:

 • Βιταμίνη B2: Κυρίως περιέχεται στα φυτά της οικογένειας се съдържа в растенията от семейство Бобови και ακριβώς από εκεί προέρχεται το εκχύλισμα που χρησιμοποιείται στο Eco Slim. Αυτή είναι ο κύριος υπεύθυνος για την ομαλοποίηση της ορμονικής ισορροπίας στον ανθρώπινο οργανισμό.
 • Βιταμίνη B6: Αυτή η βιταμίνη συναντάται πολύ συχνά στη φύση, καθώς η ισχυρότερη συγκέντρωσή της είναι στην αγριοτριανταφυλλιά. Καταφέρνει επιτυχώς να ρυθμίζει τις μεταβολικές διεργασίες, καθώς και να ενισχύσει την επιδερμίδα του δέρματος, τα νύχια και τα μαλλιά.
 • Βιταμίνη B12: Επίσης γνωστή ως κοβαλαμίνη, αυτή η ουσία μπορεί να βρεθεί στα κοχύλια, στα οποία περιλαμβάνονται αυτά της Μαύρης Θάλασσας, στα οστρακοειδή, στο κόκκινο κρέας, στο άπαχο γάλα και στα δημητριακά. Είναι υπεύθυνη για τον μεταβολισμό και τη σωστή απορρόφηση της τροφής.
 • Βιταμίνη B5: Περιέχεται στα πλούσια σε λίπος ψάρια, τυριά, μανιτάρια, κρέας, σπόρους ηλιάνθου κτλ. Χάρη σε αυτήν το λίπος και οι υδατάνθρακες απορροφούνται και επεξεργάζονται σωστά στο σώμα.
 • Βιταμίνη B8: Χαμηλώνει τα επίπεδα της χοληστερόλης και μπορεί να βρεθεί μόνο στα προϊόντα κρέατος, στα σταφύλια, στις χουρμές, στα λεμόνια, στα φράουλα, στα βατόμουρα και τα σμέουρα.
 • Ταυρίνη: Παρόμοια ως δράση με τον πράσινο καφέ, η ταυρίνη είναι ισχυρό διουρητικό και κάνει τον οργανισμό να αισθάνεται ζωντανός και ενεργητικός. Μειώνει σηματικά την αίσθηση πείνας και εξαλείφει το περιττό λίπος, διενεργώντας τις μεταβολικές διεργασίες.
 • Καφεϊνη: Το εφέ του είναι παρόποιο με αυτό της ταυρίνης και γι΄αυτό οι δημιουργοί του EcoSlim αποφάσισαν να την εντάξουν στη λίστα των συστατικών. Βελτιώνει τον τόνο και διεγείρει τον οργανισμό να αρχίσει να καθαρίζει τις περιττές θερμίδες.
 • Ηλεκτρικό οξύ: Συμβάλλει στην καλύτερη αποβολή των τοξινών από το σώμα, επιτυχώς καταπολεμά το λίπος και είναι ο κύριος υπεύθυνος για την αναγέννηση των κυττάρων στον οργανισμό.

Αποτελέσματα και Σύνθεση

Πώς Εφαρμόζεται το EcoSlim

Επειδή το προϊόν αποτελεί υγρό σε φιαλίδιο, καλύτερα είναι 25-30 σταγόνες από αυτό να διαλυθούν σε νερό και μετά από αυτό το μείγμα να ανακατευτεί. Η συνιστώμενη κατανάλωση του Eco Slim είναι μισή ώρα πριν από το γεύμα δύο φορές την ημέρα. Οι χρήστες πρέπει να προσέχουν αυτές οι προσλήψεις να είναι σε ίσα χρονικά διαστήματα, καθώς το πιο κατάλληλο θα ήταν σε κάθε 12 ώρες.

Παραγγελία, Αποστολή και Τιμή του Eco Slim

Eco Slim Παραγγελία, Αποστολή Το προϊόν μπορεί εύκολα να παραγγελθεί μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του αδειοδοτημένου προμηθευτή του EcoSlim για την Ελλάδα. Το μόνο που πρέπει να κάνουν οι χρήστες είναι να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική φόρμα στην ιστοσελίδα με έγκυρα στοιχεία.

Εξαιρετικής σπουδαιότητας είναι να παρουσιαστεί έγκυρος αριθμός τηλεφώνου, για να μπορεί εκπρόσωπος της εταιρείας να επικοινωνήσει μαζί τους, για να επιβεβαιώσει την αγορά και να διευκρινιστεί η σωστή διεύθυνση αποστολής.

Η παράδοση θα γίνεται μέσα σε 3 εργάσημες μέρες για την περιοχή της Αθήνας και έως 7 για τα υπόλοιπα μέρη της Ελλάδας. Όποιος δραχθεί της τρεχούμενης ευκαιρίας θα μπορεί να πάρει το Eco Slim με αποκλειστική έκπτωση των -50%.

Eco Slim

Το φιαλίδιο με υγρό αποτελεί ένα μοναδικό για το είδος του προϊόν, το οποίο για πρώτη φορά προσφέρεται στη Ελλάδα. Κατασκευάστηκε με ειδική τεχνολογία σε αλλοδαπά ινστιτούτα και πιστοποιήθηκε για ποιότητα. Οι χρήστες μπορούν να είναι σίγουροι ότι στοιχιματίζουν σε πραγματικά λειτουργική, άξια και οικονομική λύση του προβλήματος με την πολυσαρκία. Διατηρείτε την καλή εμφάνισή σας και την υγεία του πνεύματος και του σώματός σας ταυτόχρονα με το EcoSlim!

Μην ξεχάσετε να τοποθετήσετε γρήγορα την παραγγελία σας, ώστε να μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την τρέχουσα προσφορά και να αγοράσουν το προϊόν με -50% έκπτωση για μόνο 39€. Αξίζετε το καλύτερο από τον κόσμο της διαιτολογίας, μην το χάσετε!

Οι σταγόνες Eco Slim δεν είναι πλέον διαθέσιμες προς πώληση. Αν ψάχνετε για ποιοτική λύση που θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος – εδώ είναι το W Loss. Δια W Loss βάστε την πλήρη κριτική μας!

10 thoughts on “EcoSlim – Πιστός Βοηθός του οργανισμού σας

 1. Ελβιρα
  29 Μαρτίου, 2017 at 5:37 μμ

  Θα ήθελα να μου πείτε πρίν η μετά το φαγητό το περνούν το ECO SLIM? ??? Ευχαριστώ!

 2. Γιάννης Μακρυγιάννης
  3 Μαΐου, 2017 at 8:41 πμ

  Υπάρχει έκπτωση αν παραγγείλω 5-6 συσκευασίες;

  1. omorphy-ynea
   10 Μαΐου, 2017 at 6:40 πμ

   Ναι, υπάρχει έκπτωση. Ρωτήστε την υποστήριξη πελατών όταν σας έρχονται σε επαφή με τα στοιχεία παράδοσης.

 3. Jacinda Thoma
  4 Μαΐου, 2017 at 2:14 μμ

  Το συμπλήρωμα κάνει υπέροχη δουλειά! Καταρχάς, δεν πίστευα ότι θα λειτουργούσε πραγματικά. Τώρα αισθάνομαι και φαίνομαι πολύ καλύτερα.

 4. Maria
  11 Μαΐου, 2017 at 1:13 μμ

  Το φιαλίδιο για πόσες χρήσεις είναι;;

 5. Yiannis
  15 Μαΐου, 2017 at 5:42 μμ

  Kani yia ypertasikous?

 6. Vera
  12 Ιουλίου, 2017 at 3:07 μμ

  An xexaso na paro pron t fagito mporo n to paro meta?

 7. Iren
  19 Οκτωβρίου, 2017 at 6:31 μμ

  Είναι όντως καλές η σταγόνες που λένε όντως χάνουν η είναι ψέματα.

 8. Doris Rapti
  20 Νοεμβρίου, 2017 at 12:25 μμ

  Το EcoSlim είναι ένας νόστιμος και εύκολος τρόπος να χάσετε μερικά κιλά και να κάνετε το σώμα σας να αισθάνεται και να δείχνει καλά. Είμαι τόσο χαρούμενος που φεύγω για αυτό το προϊόν. Το λαμβάνω όπως είναι γραμμένο στις οδηγίες και έχει ήδη δείξει τα αποτελέσματα που θέλησα 🙂 Μπορώ να το συστήσω σε όλους. Παραγγέλλω 5 μπουκάλια EcoSlim για μένα και για τον καλύτερό μου φίλο Έλλη.

 9. Thomasa Stathopoulou
  20 Νοεμβρίου, 2017 at 12:43 μμ

  Το EcoSlim έχει όλα τα φυσικά συστατικά. Είμαι ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα <3

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.