Collagena LumiSkin – Κρέμα με φυσική σύνθεση για φρεσκότερο και μαλακό δέρμα!

Collagena LumiskinΗ Collagena LumiSkin είναι μια κρέμα προσώπου με φυσική φόρμουλα ανανέωσης και αναζωογόνησης του δέρματος. Πρόσφατα εμφανίστηκε στην αγορά. Η σύνθεση της περιλαμβάνει φυσικά εκχυλίσματα που στοχεύουν να κάνουν το δέρμα να φαίνεται πιο λαμπερό, πιο όμορφο και καθαρό. Επιλέγονται με τέτοιο τρόπο, για να είναι υποαλλεργικά και κατάλληλα για όλους τους τύπους δέρματος. Ο κατασκευαστής της βρίσκεται στο Plovdiv, Βουλγαρίας και ονομάζεται „Motto-6 Laboratories“ Ltd. („Motto-6 Laboratory“ Ltd.). Η ονομασία Collagena έχει γίνει γνωστή στα online φόρουμ χάρη στα ποιοτικά προϊόντα που προσφέρει. Η κρέμα προσώπου Collagena LumiSkin γίνεται όλο και πιο δημοφιλής στις ευρωπαϊκές χώρες. Αυτός είναι ο λόγος που ξεκινήσαμε να ελέγχουμε τι σκέφτονται οι εκεί καταναλωτές γι ‘αυτή.

Η ομάδα μας, με επικεφαλής τον συντάκτη του τμήματος „Оμορφιάς“, διενήργησε την έρευνα. Σχετίζεται κυρίως με τις απόψεις, τα σχόλια και τις εντυπώσεις των πελατών της Ευρώπης και της Ελληνικά. Έχουμε επικεντρωθεί στα φόρουμ όπου συζητούνται τα βιο-καλλυντικά. Οι καταναλωτές είναι ικανοποιημένοι από την φυσική κρέμα προσώπου Collagena LumiSkin και το προτείνουν και σε άλλους. Ο κατασκευαστής της η „Moto-6 Laboratories“ Ltd. συμβουλεύει τους καταναλωτές να παραγγέλλουν μόνο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας. Η διαδικασία εκεί είναι η ευκολότερη και συντομότερη, και η τιμή – η πιο προσιτή. Επιπλέον, οι πελάτες αποκτούν πρόσβαση σε τακτικές προσφορές και μειώσεις, όπως το „Πάρε 3 στην τιμή των 2“. Το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να συμπληρώσουν το όνομά τους και έναν τρέχοντα αριθμό τηλεφώνου στο έντυπο και στη συνέχεια να δεχθούν μια κλήση από έναν φορέα πώλησης. Η κρέμα με φόρμουλα ανανέωσης και αναζωογόνησς Collagena LumiSkin έρχεται σε μια διακριτική συσκευασία. Η πληρωμή πραγματοποιείται με την παραλαβή του προϊόντος.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα γι’αυτή; Πώς λειτουργούν τα φυσικά συστατικά που περιλαμβάνονται στη φόρμουλα κρέμας; Πού είναι η πιο προσιτή τιμή στη Βουλγαρία και πώς;
Αυτά και πολλά άλλα γεγονότα μπορείτε να ανακαλύψετε εάν μείνετε μαζί μας έως το τέλος αυτού του σχολίου.

Collagena Lumiskin, γυναίκα, κρέμα προσώπου

Πώς το αιθέριο έλαιο του Γιασεμιού επηρεάζει το δέρμα;

Το Γιασεμί (λατινικά Jasmínum, από περσικά یاسمین – γιασεμί) ανακαλύφθηκε από τους αρχαίους Πέρσες. Αυτοί λάτρευαν τα έλαιά του λόγω της γλυκιάς, ευχάριστης και ρομαντικής μυρωδιάς που μεταφέρει. Το αιθέριο έλαιο του φυτού χρησιμοποιείται ως καλλωπιστικό, καθαριστικό και αναζωογονητικό συστατικό σε όλο και περισσότερα βιο-καλλυντικά. Είναι εξαιρετικά ευεργετικό για το δέρμα καθώς ευνοεί την καλή εμφάνιση ενώ ταυτόχρονα απολυμαίνει το δέρμα.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο επιλέξαμε τις πιο σημαντικές ιδιότητές του:

 • Το Γιασεμί έχει καλή αντισηπτική δράση και βοηθά στην απολύμανση του δέρματος.
 • Μπορεί να βοηθήσει στην διατήρηση ικανοποιητικών επιπέδων pH (μέση ενυδάτωση και υγρασία) του δέρματος. Συνιστάται για άτομα που έχουν ξηρό δέρμα.
 • Το αιθέριο έλαιο Γιασεμιού βοηθά επίσης να καταπραΰνει και να μαλακώνει το δέρμα σε περίπτωση ερεθισμού.
 • Μπορεί να ευνοεί την εξάλειψη μαύρων κηλίδων ή κηλίδων από ακμή και άλλων δερματικών προβλημάτων.
 • Εξισορροπεί το χρώμα της επιδερμίδας και την καθιστά ακτινόβολη και όμορφη.

Το λάδι Γιασεμιού είναι ένα από τα φυσικά συστατικά που περιλαμβάνονται στην βιο-φόρμουλα της κρέμας προσώπου Collagena LumiSkin. Βοηθά στην αποκατάσταση της δομής και της υφής του δέρματος. Κάνει το δέρμα μαλακό στην αφή και, μαζί με την φιλική προς το περιβάλλον διατροφή, μπορεί να συμβάλει σε μια λαμπερή και μαλακή λάμψη.

Διαβάστε περισσότερα: 10 Κορυφαίοι Μύθοι Για Την Ακμή

Η κρέμα του δέρματος Collagena LumiSkin – απόψεις και κριτικές πελατών

γυναίκα, κρέμα προσώπου, ρυτίδες

Η κρέμα Collagena LumiSkin έχει μία πλούσια φυσική φόρμουλα για ανανέωση, καθαρισμό και αναζωογόνηση του δέρματος. Ο σκοπός των συστατικών που περιλαμβάνονται είναι να επηρεάσει θετικά στο δέρμα του προσώπου. Αυτό μπορεί να συμβεί λόγω των εκχυλισμάτων, των αιθέριων ελαίων και των στοιχείων που περιλαμβάνονται σ’ αυτή. Βοηθούν επίσης στην εξομάλυνση του χρώματος του δέρματος. Στο ηλεκτρονικό περιβάλλον, το σήμα Collagena είναι γνωστό με την παραγωγή βιολογικών και φυσικών προϊόντων.

Η φυσική σύνθεση είναι επίσης ο λόγος για τον οποίο η κρέμα είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος – φυσιολογική, ξηρή, λιπαρή, μικτή, ευαίσθητη, με ατέλειες. Ξεκινήσαμε να κατανοούμε τι σκέφτονται οι καταναλωτές στην Ευρώπη και τη Βουλγαρία. Έχουμε ερευνήσει τις γνώμες τους σε φόρουμ παρόμοια. Πολλά σχόλια και κριτικές υποστηρίζουν τη φυσική σύνθεση και την εύκολη εφαρμογή.

Επίσης, συντάξαμε μια σύντομη περίληψη των γνωμών, σχολίων και απόψεων πελατών σχετικά με την κρέμα προσώπου με την φόρμουλα αναζωογόνησης Collagena LumiSkin που περιλαμβάνει:

 • Θετική επίδραση στην εξωτερική εμφάνιση του δέρματος του προσώπου.
 • Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.
 • Πλούσια βιοδραστική φόρμουλα με εκχυλίσματα βιολογικής προέλευσης.
 • Τυπικός και γρήγορος τρόπος εφαρμογής.
 • Εύκολη παραγγελία και παράδοση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας.
 • Χωρίς δεδομένα για παρενέργειες και αντενδείξεις.

Σημείωση! Η απουσία δυσάρεστων παρενεργειών και αντενδείξεων δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να εκδηλωθούν μεμονωμένα. Ως εκ τούτου, συνιστάται στους πελάτες να ακολουθούν τις οδηγίες ασφαλείας που περιλαμβάνονται στη συσκευασία. Δεν επιτρέπεται η υπέρβαση του ημερήσιου αριθμού εφαρμογών που καθορίζονται από τον κατασκευαστή στις οδηγίες χρήσης.

Collagena LumiSkin – Φυσική φόρμουλα και σύνθεση.

Συστατικά

Όπως έχει ήδη αναφερθεί, η φυσική φόρμουλα της κρέμας προσώπου Collagena LumiSkin αποτελείται από εκχυλίσματα οργανικής προέλευσης. Είναι υποαλλεργικά και είναι ασφαλή για καθημερινή χρήση. Δεν υπάρχουν παράπονα για δυσάρεστες παρενέργειες, αντενδείξεις και αλλεργικές αντιδράσεις.

Η φόρμουλα αυτή συμπεριλαμβάνει:

 • Αιθέριο Έλαιο Τζοτζόμπα (Jojoba) – Έχει αναζωογονητική επίδραση στο δέρμα και σας κάνει να φαίνεστε πιο ενεργητικοί και ζωντανοί.
 • Αιθέριο Έλαιο Γιασεμού – Κάνει το δέρμα πιο εύπλαστο και συμβάλλει στη βελτίωση της εμφάνισής του, ελαχιστοποιώντας την εμφάνιση των ατελειών.
 • Κολλαγόνο – Ένα σημαντικό συστατικό του δέρματος που παίζει σημαντικό ρόλο στην εξισορρόπησή του.
 • Πατενταρισμένη φόρμουλα LumiSphere – Ένα συστατικό που αναπτύχθηκε από το Sederma,Γαλλίας. Βοηθά στη σκούρο αποτέλεσμα της κρέμας και έχει επίσης προστατευτική λειτουργία έναντι των επιβλαβών UV ακτίνων του ήλιου.

Πώς εφαρμόζεται η κρέμα προσώπου Collagena LumiSkin;

Χρήση

Η κρέμα προσώπου Collagena LumiSkin εφαρμόζεται με τυποποιημένο τρόπο. Οι πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα της συνιστούν να το κάνετε μετά το πλύσιμο του προσώπου το πρωί και το βράδυ. Πάρτε μέρος της κρέμας και τοποθετήστε το στο πρόσωπό σας. Τρίψτε με απαλές κινήσεις μασάζ σε ολόκληρη την επιφάνεια. Αν δεν έχετε δερματικά προβλήματα και για πρόληψη, αυτό μπορεί να γίνει μόνο το πρωί. Ο συνδυασμός του με άλλες παρόμοιες κρέμες προσώπου δεν συνιστάται.

Ποιο είναι το κόστος της κρέμας προσώπου Collagena LumiSkin; Πώς να παραγγείλετε;

Τιμή, παραγγελία

Κάναμε μια μελέτη σχετικά με την τιμή της κρέμας στην Ευρώπη. Οι περισσότεροι χρήστες των φόρουμ είναι ευχαριστημένοι από την τιμή. Την βρίσκουν προσιτή, δεδομένης της πλούσιας φυσικής του σύνθεσης. Λένε ότι την παραγγέλλουν μόνο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας, χάριν της βεβαιότητας ότι λαμβάνουν ένα ποιοτικό προϊόν. Το συγκρίνουν με άλλα προϊόντα και μοιράζονται ότι θα συστήσουν το Collagena LumiSkin σε φίλους. Το προϊόν σπάνια βρίσκεται σε μεγάλα ηλεκτρονικά καταστήματα όπως το Amazon, το Aliexpress, το Alibaba.

Η παραγγελία μέσω της επίσημης ιστοσελίδας είναι γρήγορη και εύκολη. Οι πελάτες πρέπει να εισάγουν το πρώτο το όνομα, το επώνυμο και τον τρέχοντα αριθμό τηλεφώνου. Ένας επίσημος διανομέας του προϊόντος για τη Βουλγαρία θα επικοινωνήσει μαζί τους σύντομα για να επιβεβαιώσει την παραγγελία. Εάν χρειάζεστε βοήθεια για την παραγγελία, σας συμβουλεύουμε να το διαβάσετε εδώ.

Υγιεινή ζωή = Υγιές δέρμα!

γυναίκα, κρέμα προσώπου, ρυτίδες

Για να διατηρήσουμε το δέρμα μας φρέσκο και όμορφο, είναι απαραίτητο να επικεντρωθούμε στους πραγματικά σημαντικούς παράγοντες. Και το πιο σημαντικό είναι ένας υγιεινός τρόπος ζωής. Τα επιβλαβή θρεπτικά συστατικά μπορούν να απορροφηθούν από το σώμα μας απορροφώντας ανθυγιεινά τρόφιμα. Αυτό έχει αρνητικές επιπτώσεις στο σώμα και το δέρμα. Η ενεργή ζωή και η επιλογή βιολογικών προϊόντων, όπως το ξύδι μηλίτης, παίζουν επίσης ρόλο σε αυτό. Να είστε υγιείς και όμορφοι!

Εν συντομία: η Collagena LumiSkin είναι κρέμα προσώπου με μια φόρμουλα που περιλαμβάνει φυσικά συστατικά όπως εκχυλίσματα jojoba, γιασεμιού και κολλαγόνου. Έχει ένα ωραίο και αναζωογονητικό αποτέλεσμα. Και επίσης ένα ματ αποτέλεσμα. Οι απόψεις είναι ως επί το πλείστον θετικές. Λειτουργεί καλύτερα από άλλα προϊόντα στην αγορά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *