Καρύδα – 5 εύκολοι τρόποι για αδυνάτισμα

Τα οφέλη από την τακτική κατανάλωση καρύδας έχει επιβεβαιωθεί από πολλούς εμπειρογνώμονες σε θέματα υγείας σε όλο τον κόσμο. Δεν είναι οι άνθρωποι που έχουν επωφεληθεί από την θαυματουργή δράση της καρύδας που τους κρατά λεπτούς και αναζωογονημένους. Οι βιομηχανίες την χρησιμοποιείουν συχνά στην παρασκευή διαφόρων προϊοντων όπως σαπούνια, καλλυντικά, αιθέρια έλαια. Η βιομηχανία τροφίμων έκανε με επιτυχία το βούτυρο, το αλεύρι, το γάλα και τη ζάχαρη. Όπως τα φρούτα είναι πλούσια σε ασβέστιο, βιταμίνη C, νάτριο, κάλιο, φώσφορο, σελήνιο και μαγνήσιο. Μπορεί να οριστεί ως μια πραγματική παλέτα χρήσιμων ουσιών για το σώμα. Τώρα θα δούμε πώς μπορείτε να μας βοηθήσει να χάσετε βάρος.

Το κύριο πλεονέκτημα της καρύδας στην διαιτολογία πάνω από όλα τα άλλα φρούτα πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, είναι ότι η σύνθεσή της διατηρεί τον οργανισμό τονωμένο και φρέσκο, ενώ την ίδια στιγμη γίνεται η καύση των θερμίδων και του λίπους.

Εάν εξακολουθείτε να χρειάζεστε έναν πιστό βοηθό για να απαλλαγείτε από επιπλέον κιλά, δείτε περισσότερα για το W-Loss εδώ

Αυτές οι θετικές ιδιότητες της καρύδας οφείλονται στο γεγονός, ότι περιέχει ένα εξαιρετικά μεγάλο αριθμό διαιτητικών ινών που έχουν την ικανότητα να διαλύσουν το συσσωρευμένο το λίπος και επιπλέον βελτιώνει το μεταβολισμό και τονώνει το σώμα να καθαρίσει τις συσσωρευμένες τοξίνες.
Αμέτρητα είναι τα οφέλη από τη χρήση της. Το λάδι καρύδας είναι παγκοσμίως γνωστό για τις αναζωογονητικές του ιδιότητες. Πολλές αντιρυτιδικές κρέμες που περιλαμβάνουν ως ειδικό συστατικό στον τύπο, ώστε να ενυδατώνει το δέρμα, κάνοντάς το απαλό, λείο και λαμπερό, ενώ ταυτόχρονα γίνεται η παραγωγή νέων κυττάρων.

Η θρεπτική αξία αυτού του εξωτικού φρούτου το καθιστά κατάλληλο για όλους τους τύπους δίαιτας. Οι συνταγές για αυτά μπορούν να γίνουν όπως με το ψωμί καρύδας, καθώς και αν είναι σε μορφή σκόνης ή σε μορφή γάλακτος.

Ας δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σες πέντε εύκολους τρόπους για να χάσετε βάρος με καρύδα.

ΠΕΡΙΕΡΓΟ;

Το αγνό γάλα καρύδας είναι το πλουσιότερο σε ηλεκτρολύτες στον κόσμο. Δεν είναι τυχαίο ότι το σανσκριτικό του όνομα είναι «kalpa vriksha» που μεταφράζεται ως «ένα δέντρο που δίνει όλα όσα είναι απαραίτητα για τη ζωή». Ο πλούτος του οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι το νερό που περιέχει, διεισδύει μέσα από τις ίνες στο φλοιό του για 9 μήνες.

1. Απώλεια βάρους με λάδι καρύδας

Η πιο ευνοϊκή ιδιότητα της καρύδας είναι η ικανότητά της να σταθεροποιεί τα επίπεδα ινσουλίνης στο ανθρώπινο σώμα. Ορισμένοι εμπειρογνώμονες ισχυρίζονται ακόμη ότι μπορεί να αποτρέψει τον διαβήτη. Επιταχύνει το μεταβολισμό και δίνει περισσότερη ενέργεια στο σώμα για τη σωματική και πνευματική δραστηριότητα.

Αρχαία Θιβέτ συνταγή για την απώλεια βάρους με λάδι καρύδας, καφέ και κανέλα:
Στονο πρωινό καφέ προσθέστε 3 κουταλιές λάδι καρύδας και αναμιγνύετε με ένα μίξερ ή μπλέντερ. Στο τέλος, πασπαλίζετε με κανέλα και το ποτό είναι έτοιμο για κατανάλωση. Δίνει αντοχή και έχει διουρητική δράση, η οποία εξαφανίζει τις τοξίνες από το σώμα, χωρίς να επηρεάζει την ποσότητα ενέργειας.

2. Απώλεια βάρους με φρούτο καρύδας

Το ψωμί καρύδας δεν είναι μόνο εξαιρετικά ευχάριστο, αλλά είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι σε ένα ποτήρι από αυτό περιέχονται 7 γρ. ίνες – ακριβώς όπως είναι η συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη για υγιή οργανισμό. Μπορεί να είναι καλό υποκατάστατο του κρέατος και των εδώδιμων προϊόντων, καθώς τον τελευταίο καιρό αυξάνεται ολοένα και περισσότερο η δημοτικότητα του προϊόντος. Αυτές είναι χρήσιμες για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και τη ρύθμιση των επιπέδων χοληστερόλης και σακχάρου στο αίμα.

Αυτή είναι μια εύκολη και φανταστική συνταγή για το πώς να είναι πλήρες και υγιεινό το φαγητό σας.

Σαλάτα με καρότα, καρύδα, μπανάνα και πορτοκάλι:
Πάρτε 1 καρότο, 1 πορτοκάλι, ½ λιωμένη μπανάνα και 3 κουτάλια της σούπας τριμμένη καρύδα. Τα δύο πρώτα είναι αποφλοιωμένα, καθώς από το πορτοκάλι πρέπει να αφαιρεθεί η φλούδα προσεκτικά, επειδή ερεθίζει το στομάχι. Τα προϊόντα αναμιγνύονται χωρίς περαιτέρω παρέμβαση και η σαλάτα θα πρέπει να είναι το βραδινό σας γεύμα.

3. Αδυνατίστε με νερό καρύδας

Το νερό καρύδας είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεθεί. Η πρώτο και η τελευταία γυναίκα ηγέτης της Αιγύπτου – η Κλεοπάτρα η οποία το χρησιμοπούσε τακτικά αντί του νερού κατά τη διάρκεια των λουτρών της, λόγω της ικανότητας της καρύδας να ανανεώνει τα κύτταρα.

Είναι ακριβό και εξαιρετικά δύσκολο να βρεθεί, καθώς μόνο οι νέοι καρποί καρύδας περιέχουν νερό. Βοηθά το σώμα να καθαρίζεται από τις τοξίνες και να ενεργεί ως ρυθμιστής των γαστρεντερικών και μεταβολικών διεργασιών.

4. Δίαιτα με καρύδα και πράσινο τσάι

Αυτή η δίαιτα μπορεί να είναι πολύ δύσκολη για τους περισσότερους ανθρώπους, αλλά είναι εξαιρετικά αποτελεσματική, το οποίο την καθιστά μοναδική. Πρέπει να αναφέρουμε, λόγω του θετικού αντίκτυπου και στο κάψιμο επιπλέον θερμίδες.

Το εσωτερικό της καρύδας κόβεται προσεκτικά και το τρίβετε στον τρίφτη. Καταναλώνεται άμεσα σε αυτή την κατάσταση, η ποσότητα από μία μεγάλη καρύδα, χωρίζεται στα 5 και καταναλώνεται πολλές φορές την ημέρα για τρεις συνεχόμενες μέρες. Κάθε γεύμα συνοδεύεται από ένα φλιτζάνι πράσινο τσάι χωρίς πρόσθετες αρωματικές ύλες. Δεν είναι σκόπιμο να προχωρήσουμε πέρα από τις διαδικασίες που συνιστώνται από τους διαιτολόγους.

5. Μια υπέροχη προσθήκη σε οποιαδήποτε δίαιτα

Ακόμη και αν ο άνθρωπος έχει ήδη ξεκινήσει ένα διαφορετικό είδος διατροφής ή υγιεινή διατροφή, είναι καλό να συμπεριλαμβάνει 1 κουταλιά της σούπας καρύδας που έχει προ-τεμαχιστεί. Αυτό θα ενισχύσει την απορρόφηση των ωφέλιμων ουσιών από το σώμα καθώς και την αίσθηση του κορεσμού και της σφριγηλότητας.

Η ισχυρότερη ποιότητά του ως συμπλήρωμα διατροφής είναι ότι ενισχύει την σωστή απορρόφηση των ωφέλιμων ορυκτών, βιταμινών και πρωτεϊνών. Επίσης κατάλληλο για σαλάτες με τεύτλα, λάχανο, και ραπανάκι.

Μπορείτε επίσης να καταναλώνετε 1 κουταλιά της σούπας καρύδα, όταν πεινάτε. Η καρύδα είναι εξαιρετικά πλούσια σε νερό, έτσι ώστε τα 50 γραμμάρια να είναι αρκετά για να ικανοποιήσουν την όρεξη με υγιεινό τρόπο.

Λίπος καύση Τρόφιμα – Ποια είναι τα καλύτερα;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *